Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gyarm

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem lacafacázik a Xiaomi, ha a vásárlók kiszolgálásáról van szó. A tavaly novemberben megjelent Xiaomi Redmi 4A volt a gyártó legelső hihetetlen olcsó telefonja, amit most is lehet kapni és csupán 99$-t kell leszurkolni érte a virtuális kasszánál. A belépőszintű kis mobil nagy eladási számokat…..
gyarm 2017.11.08 21:15:32
sziasztok!
nekem is tetszik a Xiaomi. Eddig más kisebb kütyüjeim voltak tőlük, de most vettem egy redmi 4-et innen:
www.gearbest.com/cell-phones/pp_569348.html
Internationalnak volt hirdetve (2Gb, 16GB), és MAGYAR nyelvet is látom a leírásban. Ezért is vettem meg (a feleségemnek).
Meg is jött végül, de én ezen nem találok magyar nyelvet. Román van, Polski van, de még olasz sincs.. Most English-re tettem, de a cikkekekben is írtátok, hogy a redmi note 5A-t fogjátok majd magyarítani.
Szeretném megkérdezni, hogy mi a módja ennek?
gyarm 2017.11.08 22:03:33
@nezdmitrendelszblog: Nagyon köszönöm a segítséget! A frissítéssel kezdtem, azt mondja, hogy naprakészek vagyunk. Minden OK. Elvileg e a redmi 4 egy 2016 év végi modell, nem a legfrissebb széria talán. A bootloader már nem az én világom, akkor marad az angol, ha gyári frissítéssel nem megoldható (geatbest is hibázhat, vagy annyiféle variáció van, hogy inkább csak kifogtam a NEM magyart). Tulajdonképpen az a furcsa, hogy még nagy európai nemzetek is hiányoznak, de a román és a lengyel láthatóan fent van. Bár Kínából más értelme van egy "nagy európai nemzetnek", gondolom.