Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Éhenkórász Joe

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hát lássuk. Ez ugyan csúnyán mellément, de emiatt busongjanak a zselések – háttérben az Azori-szigetek és Madeira siratókórusa játszik. A foci ugye csapatjáték. Mondhatnók: there’s no I in team. Tévedtünk, mikor azt gondoltuk, hogy ebben a dizájnos csomagolású…..
Közhírré tétetik, kidoboltatik, valamint above-the-line posztoltatik, hogy útjára indítjuk az NST bannerét bandériáját, melyet az ezen egy zászló alatt harcra kelő vitéz Olvasók alkotnak. Küldetésünk és vezérlő motívumunk, hogy megmérettessünk a magyar média talaján…..
Éhenkórász Joe 2008.06.04 19:39:45
Már megint büntetünk Rorschachilag, keressük popp, ktn, Oarbeaskoa és Aradebil méltó követőit. Legatyásítva, a Rorschach-teszt lényege, hogy az ember kapásból rávágja, mi jut eszébe egy adott képről. Se többet, se kevesebbet nem várunk mi sem, szabadítsuk fel tudatunk közösen…..
Persze, most kellene beharangoznunk, ha lenne mit. Kortyolgatjuk a kávénkat, gyűrögetjük a kutya fülét, és üresek vagyunk belül, mint a moszkvai kapu bal sarka, ahova Terry véres könnyekkel írta a levegőbe, hogy nincs igazság! De ezek most nem a szomorkodás percei, hiszen ezzel a…..
Melyik jelenleg a világ legerősebb csapata? A spanyolokat legelvakultabb rajongóik sem tennék most az első öt közelébe sem, az olaszoknál égszakad és földindul éppen, a Bayern ellenőrzőjéből pedig kilóg az oroszból kapott hatalmas karó, a többiek pedig szinte szóra sem…..