Regisztráció Blogot indítok
Adatok
feremba

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy új nyári gumi szettet hajlamosak vagyunk csak a beszerzési ára és márkája alapján megítélni. Ha egy márkás abroncs le van árazva, akkor sokan ráugranak az akcióra. Nem nézik, hogy mennyire üzemanyag gazdaságos az abroncs, pedig a műszaki termékekhez hasonlóan az abroncsoknak is van besorolása…..
A képeken annyi fáradságot nem vettek, hogy tényleg bedugják a konnektorba, hanem egyszerűen csak oda fotoshoppolták. A videóban azt mondják, hogy pillanatok alatt felfűt egy szobát 16 Cº-ról 23 C°-ra. Tényleg? Nekünk szellőztetés után a radiátor 20 perc alatt fűt vissza 21 Cº-ra 17 Cº-ról.…..
feremba 2018.01.04 21:01:57
@Papírzsepi: Tudod mit mondott a parasztbácsi a mezőgazdasági repülőn a fejjel lefelé utazási szituáció után?

Na erre viszont nem gondoltam!

Most annyira megvilágosodtam segítségeddel - fűnyírás közben rengeteg üzemanyaggal találkozom - hogy megyek is venni.....
még egyet:-)
feremba 2018.01.05 18:36:36
@Fánkevő Fáncsi: Figyelj Fáncsi, mint tudjuk, az energia nem vész el, csak átalakul.
A látható és a nem látható sugárzás egyaránt hőenergiaként fűti a helyiséget.
de ezt már feljebb leírta Bandiras2 is:

" 4db 100W villanykorte a lesugarzott teljesitmeny egy reszet infra helyett a lathato tartomanyban adja le, de a lathato feny ugyanugy melegit, csak a sokkal nagyobb infra teljesitmeny mellett az az 1% nem jelentos,"

Javaslom ne csak írj, olvass is, és ne a szakértőkkel kötözködj a saját szakterületükön.

csűsz!
feremba 2018.01.05 22:15:06
@anyadmajma: Hallod, ez a nyugdíjasok ne szavazhassanak ez nagyon tetszik! Miért lenne több jogosítványuk, mint a londoni migráns magyaroknak? És miért lenne több jogosítványuk, mint az áttelepült ukrán testvéreinknek, akik itt tripla nyugdíjat kapnak?
Ha lesz ez ügyben tüntetés, szóljatok, megyek!

Viszont szerintem nem jól látod Pakscváj és a zöldáram kérdéskört.
A világon mindenütt drágább a zöldáram, mint a fekete. Emiatt csak a nagyon környezettudatosok veszik, hiszen többet kell fizetni ugyan azért a szolgáltatásért.
Magyarországon sem lenne ez másként - már ha lehetne zöldáramot vásárolni - itt különösen érzékenyek erre az emberek, mindenből a LEGOLCSÓBB KELL!!

Egy kivételes terület van, az energiaspóroló csodagépek, azért semmilyen ár sem sok!! Az nem számít, hogy nem működnek.

Na most Pakscváj megoldja ezt a problémát 70 évre. Olyan baromi magas lesz az áram ára - a rendes feketeáram - hogy könnyedén el lehet(-ne) adni az összes létező forrásból származó zöldáramot.

Egy a gond, hogy nemigen lesz ilyen termék a piacon.
Mitől lenne, a nagymarosi erőművet is legyilkolták születése előtt....

Emiatt gondolkodom azon, hogy mégiscsak disszidálni kellene!
Nem az aktuális kormányokkal van a bajom, nem ők tehetnek róla, hogy mindig van 2-3 millió húgyagyú kretén, aki megszavazza amit nem kellene, mert nem értik, miről szól a kismagyarvalóság.