Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CybRed

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sajnos mostanában igen kevés időm volt írni, mivel éjjel-nappal az e-klubban táncoltam, D&G felsőben, hátranyalt melírozott hajjal. Najó, ez nem igaz. Pontosabban annyi igaz belőle hogy időm az tényleg nem volt.De most pótolunk. Még február 28-án rendezték meg a Kék Yukban az…..
Viti tulajdonképpen boldog, hogy a Vodafon egy autókereskedő régi számát adta el neki és nem egy kurváét, mert így szimplán csak a nyitvatartása után érdeklődnek, nem pedig a torka mélységéről és az extrák árairól. Viszont ha új, szűz számot szeretne, fizetnie kell. A minap…..
Olvasónk férget talált a szendvicsben, ami prousti lökést adott neki. Mi leszünk az utolsók, akik elgáncsolják egy Henry David Thoreau-ba oltott Gerald Durell indulását, úgyhogy a hajtás után a szívós olvasók végigélvezhetik Tibor gondolatait a vidéki létről a XXI. század…..
Ez az igazi modern tömegdemokrácia! Isten szolgái pont olyan szopatási alanyok, mint egy egyszerű, ateista Naiv Ügyfél. A francia forradalom vívmányait nagy kedvencünk, a Wizz Air ültette át a gyakorlatba Rómában. Nem, nem akasztgattak plébánosokat, hanem egyszerűen ott hagytak hét…..