Regisztráció Blogot indítok
Adatok
umbriel

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ancsa köszönt mindenkit a mai (tegnapi) összefoglaló elején széles kézmozdulatokkal és még szélesebb jókedvvel és gyorsan elhadarja, hogy csütörtökön párbaj, pénteken párbaj, szombaton pedig Lö Finálö, szóval ebből a kis stúdióból utoljára jelentkezik be, mert mostantól igazán felpörögnek az…..
umbriel 2021.02.26 00:27:53
@Adamadam: igen, fel is tűnt, hogy eredményhirdetés után egyből lenyugodott és nem hozta a mostanában megszokott túltolt és modoros stílusát
Az előző adás kínzóan égető kérdést hagyott megválaszolatlanul, ami miatt nézők milliói forgolódtak álmatlanul egy éjszakán keresztül, s nem találták helyüket egészen a 102. adás kezdetéig: mi történt Aprajafalván??? Törp papa miért gerjedt éktelen haragra, mit csinálhatott Indián-Táncos Törp? Nos,…..
umbriel 2021.02.24 23:49:57
@Adamadam: nekem a Bálint indulatával az a gond, hogy nem
tűnik teljesen őszintének. Az volt az érzésem, hogy Bálint felkészült, hogy a végén mély felháborodással kell ugornia valamilyen témára, hogy a figyelem középpontjába kerüljön, és ez alapján tudjon “jogosan” és “őszintén” jelet tenni egyik “barátjára” kiválasztásakor. Az egész egy ripacs improvizációs gyakorlatnak tűnik, mint amilyeneket a műsor elején gyakoroltak Vivivel (persze, teljesen függetlenül attól, hogy tudták, hogy a műsort előszeretettel töltötték ki hasonló produkciókkal az előző szériában is)
umbriel 2021.02.25 00:02:08
@Adamadam: a kikacsintás esetén nekem őszintébbnek tűnne és szimpatikusabb is lenne, de úgy gondolom, hogy a nézők többsége nem értékelné, hogy egy taktikai játékban taktikázik és nem “szívvel” játszik.
Nagy meccset rendeztek tegnap Budapesten a Puskás Arénában, igazi világsztárokkal de ne feledkezzünk meg a Nagytétény Aréna (világ)sztárjairól sem, akik a héten a tudomány területén csillogtatják meg képességeiket / nemtudásukat. Anikó egészen visszafogott, amolyan nagyvállalati középvezető MILF,…..
Peti és fullos mintás inge a pénteki ügyeletes, szavazni is lehet csak még nem érthetjük mire de ki is derül rögtön: itt kérem komoly próbatétel vár a párbajozókra, el kell tölteniük kerek három(!!!) órát a többiektől elzárva a nyugiszobában, amit a szerkesztőknek van pofájuk száműzetésként…..
   A 89-es számú összefoglalót Ancsa vezeti fel nekünk méretes zakóban - ami ennél fogva inkább kabátnak tűnik - és hatalmas fejű gumicsizmában. Hamarosan kiderül kit hív ki Merci – mondja Ancsa – ám előtte lehull végre a lepel, a hét millió nézőt (LehetEgyVéleményemGábor után szabadon)…..
Peti ismét bemindenezett állapotban fogad minket, ennek állít emléket a bejegyzés végi galéria ám előtte nézzük hogyan telt az ápoltak utolsó "tanulós" napja. Minden bizonnyal a tetőfokára hágott már a fáradtság és a stressz a benti mostoha körülmények miatt, így egy kis meditációs foglalkozás várja…..
Ancsa van, tégaszínű zakó, csőnadrág, haj egyenesre fésülve, orrriási hét indult, modja, fontos eseményekel, nyílik nagyra a szeme, villérekért küzdenek az agyhalottak odabent, gesztikulálja. Na, let's see that fucking bear, mondaná az egyszeri filippínó tévénéző, ha 1) lenne ilyen mondás, 2) az…..
umbriel 2019.01.25 23:22:40
@ibsen: Greg azt akarja, hogy Zsu ne rakjon jelet SZÍVBŐL... bízom benne, hogy ez már nem a taktika-kategória, mert ugye annál nincs rosszabb.
A tegnapi adás főleg a „színészvádak” köré szerveződött, ezért Puskás Peti is megragadta az alkalmat, hogy megvédje a szakma becsületét, hiszen náluk mindenki ezt űzi, még ő is, aki most éppen eléggé elripacskodja a műsorvezető szerepét. És hát szegény anyukája szomorú lesz, ha most ő nem lép, és…..
Anikó kiheverte a szilveszteri veretést, a hangja is visszajött, jó ez a szett meg a haj is, csak együtt valahogy mégis furcsa. Na de lássuk, mi volt tegnap: Vivi kiszabadult a fogságból és eljött ismét a lehetőség, hogy a villalakók oldalt válasszanak, kit támogatnak a…..
Csatlakozom az előttem szólókhoz, és minden kedves olvasómnak boldog új évet kívánok, szegény Anikónak meg jobbulást, mert a hangja alapján most tart abban a fázisban, amikor már autentikusan tudná előadni Phoebe Buffay Ragacsos cipő  (Sticky Shoes) című dalát, a közérzete meg láthatóan a…..
Karácsony szenteste mindenki a szeretteivel van. Ezért vagyunk mi is itt a villalakókkal - mondja a csúnya pulcsiba öltöztetett és rénszarvas agancsos hajcsatban végződő búrával Anikó, mire én csak hevesen bólogatok a bejglitől bekábulva és a Karácsony Jimmyvel albumtól megrészegülve. A párbaj…..
umbriel 2018.12.25 22:49:07
Csaló, félrevezető, szélhámos, kókler, szemfényvesztő, becstelen, hantás, átverő, megtévesztő, simlis, füllentő, széltoló, svindler, lódító, ámító. Ennyi szinonimája van a szótár szerint a „hazug” jelzőnek, aminek ellenére ez az egy hangzik el az adásban, ez viszont…..
Kedves olvasóink, vége a szájkaraténak, ha eddig úgy tetszettek érezni, hogy a címadás egy könnyű szakma, akkor itt a soha vissza nem térő alkalom, hogy végleg bevonuljanak a magyar tévétörténelembe. Az RTL Klub nyáron mutatja be a Grace klinika spinoffját (testvérsorozatát), az…..