Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szandra844

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez itt most nem a humorosnak szánt leadek gyümölcsöző terepe: sajnos nem vicc, a fiú öngyilkos lett a szakítás után, levélíró kérdése pedig: "Ki kit szopatott? Döntsétek el." Sziasztok! Volt pár kapcsolatom az életemben, de 26 évesen ezt ki nem mondhatja…..
szandra844 2008.05.21 22:03:38
Sziasztok! En irtam a posztot. Nem volt reszletes, mert nem akartam, hogy barki barmilyen apro reszletbol ram gondolhasson, ne haragudjatok erte, kaptam en ezert mar eleget.

rolam: 3 kapcsolatom volt eddig B elott, mind kb 1,5-2 ev koruli volt. ugyanugy vegzodtek, szerelem elmult, egyre kevesebb egyuttlet, intimitas, stb, vegul mindtol baratkent valtam el, akikkel a mai napig tartom a kapcsolatot (a 3 fiu kozuil egyik sem hibaztatott B miatt). ferjnel vagyok, es van egy gyonyoru kislanyom, meg egy ocsike a pocakban, N mellett megtalaltam amit kerestem: biztonsagot, szeretetet, torodest, emberi ertekeket, ami igazan fontos szamomra es amit elotte annyira magamenak akartam tudni (batyam ongyilkos lett egy lany miatt kiskoromban, apa ezt nem tudta feldolgozni es alkoholizalni kezdett, amit anya nem birt... stb mindegy, elmult, reg volt, de igy mar gondolom ertheto, hogy az apam miert engem hibaztatott)
Bvel a kapcsolat: megismerkedesunkkor ot 2 napja hagyta el a baratnoje, en pedig egy hete szakitottam. ki voltunk ehezve mindketten egy kis szeretetre (nem szexre) kapaszkodtunk asszem egymasba... jo volt vele lenni, bar tobb mint 200 kmre laktam tole, ezert irtam hogy felig osszekoltoztunk, amikor csak lehetett egyutt voltunk. aztan a jo volt vele lennibol jottek a hetkoznapok, szurkek voltak tulzottan is, megszoktuk egymast, foleg o engem, allandoan szamitogepezett, en meg ott voltam nala es tanultam, aztan vizsgaidoszak vege... nyari szunet, es o nem hagyta abba a gepezest (ezt is reszletezem, amikor osszejottunk tel volt, vizsgaidoszak, aztan azonnal kezdodott az ujabb szorgalmi idoszak masik varosban, bar minden hetveget egyutt voltunk neha sokkal tobbet is, de nekem tanulnom kellett, aztan jott a nyari vizsgaidoszak, es elmult, es vele minden erdeklodese... ertemjott az allomasra hazament es ki sem volt kapcsolva a gepe, ult ele...) full mellekesnek ereztem magam es teljesen abban a hitben eltem, hogy ha elhagyom ul ott tovabb ahogy eddig is tette. Nem akarom bantani, vannak kocka tipusu emberek. csak nem hozzam / mellem valok, ennyi.
a pszichologus szerint volt egy felepitett vilaga ami nem dolt ossze az elozo szakitaskor, mert hamar jottem, de mikor en is elmentem, osszedolt, es mind a ket szakitas (hogy ot hagytak ott) akkor utotte ki. (nem jart pszichologushoz, gyogyszert nem szedett, inni nem ivott, es nem cigizett, semmilyen karos szenvedely a maniakus gepezesen kivul, valamint az utolso hetekben nem mentek az egyuttletek, hamarabb aludtam el, minthogy befejezze a gepezest)

tobben irtatok: nem voltak elojelek! semmi. kedden beszeltem vele, azt mondta fogok kapni egy levelet olvassam el, mondtam jo, es mondta hogy jovoheten talalkozzunk, erre is azt mondtam, hogy jo, hiszen mint ember nem volt vele gondom, csak mar nem birtam mellette lenni, foleg, hogy megismertem N-t, de annyira ragaszkodott ahhoz a talalkozohoz. Masnap megtudtam, hogy meghalt, es a level amit emlitett a bucsulevel volt, amit hetekkel kesobb a rendorsegtol kaptam meg. Mi allt benne? orokke velem lesz, orokke vigyaz ram, orokke szeretni fog, figyeljek es erezni fogom a kozelseget... valamint egy mondat: miert oltel meg engem?

ez volt a kereszt... ez a mondat visszhangzik bennem, es ezerszer megoltem, de minimum megvertem volna mar azert amit tett ha elne, mert hulye volt, es mert soha nem akart beszelgetni a kapcsolatunkrol, en meg a szakitas utan tartottam feleslegesnek, akkor mar minek? valtoztatni nem valtoztatott volna semmit, es hiaba kert konyorgott semmi penzert nem mentem volna vissza hozza.
a szulei egyertelmuen engem hibaztatnak, egyetlen fiuk volt, a munkatarsak, baratok (netes haverok, neha egy kis sorozessel) nem ugy ismertek ahogy en, en aludtam vele es nem ok. en nem birtam tovabb mellette.

sokszor rettegek, hogy miert nem tudom, felek, panikrohamok, elotte soha nem volt meg hasonlo problemam sem. ezerszer belegondoltam mit erezhetett a halala elott, amikor irta a levelet, vagy amikor bevette azt a rengeteg gyogyszert (foleg xanax, altatok meg fajdalomcsillapitok, a munkahelyen hozzafert, ergo nem hirtelen felindulasbol tette, hanem hazavitte, aztan felhivott...)

hogy miert erzem magam bunosnek es miert kuzdok oriasi lelkiismeretfurdalassal?
'miert oltel meg engem?'

sz.