Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pocmó

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Speciális időtorzító eszközöket tesztelnek az APEH tudósai, melyek segítségével Béla esetében például addig sikerült kihúzniuk a fizetéskönnyítési kérelem elbírálását, mire befizették a tartozást: Cégünk nemrég az APEH-tól értesítést kapott, hogy…..
pocmó 2010.02.04 18:25:38
Én is dolgoztam a közig.ben, apeh-nél is. Aztán megutáltatták velem. Aki lelkes és tényleg igyekszik, előbb utóbb belefásul, hogy a többi visszahúzza. Pl. Apeh. Bementem reggel fél hétre, és négy előtt nem mentem haza, rendszeresen. Túlórapénz nuku. sebaj, legalább segítek az embereknek ügyet intézni (néha volt, hogy megköszönte valaki) annak ellenére, hogy nem üszin dolgoztam. Utcáról beesett ügyfélnek se mondtam soha, hogy nem foglalkozom vele. Ez vidéken volt, és a pestiek már akkor annyira el voltak maradva, hogy nem csodálom, hogy két év alatt született meg ez a határozat, mert nekem, kollégának se válaszoltak. írtam a helyi rendszerben üzenetet, semmi. leveleket tértivel, semmi. telefon, nem veszik fel. A bér annyi volt, hogy pont megéltünk valahogy, karácsonykor szokott lenni plusz zsé, de az ügyintézők akkor is a 'maradékot' kapták, ez a juttatás ugyanis bérfüggő (volt, mert már nincs ahogy hallom), aki 70-et keresett, kapott 70-140 között valahol. Most hallom a volt kollégáktól, hogy csupasz fizetést visznek haza, volt osztályomon hárman is 70-75 között, hát nem irigylem őket, még szerencse hogy időben léptem. de az is biztos, aki lelkes, okos, fiatal, hamar le fog onnan lépni, és akkor tényleg maradnak a nyugdíj előtt állók, akik már nem váltanak könnyen.

ja, és még annyit, azért írták meg a határozatot, mert a kérelemre, ha nem vonja az ügyfél vissza, muszáj reagálni. csak nem évekkel később kellen, ez igaz ;)
Györggyel értünk egyet és ezentúl magyar forint helyett ázsiai gagyitévében fizetünk adót. Egy árverésen ugyanis az adóhivatal 150 ezer forintra árazta be az újonna 15 és 30, használtan 3 és 7 ezer forint kapható kapható pompás készüléket. Gy. levele alant. Minap…..