Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Focus on

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Assosiated Press amerikai hírügynökség minden évben összeállít egy fotósorozatot az év közben készült legfontosabb sajtófotókból. A világ minden táján jelenlevő fotóriporterek által készített képek megdöbbentő valóságot tükröznek. Az összeállítás konfliktusokat mutat be ember és ember valamint…..
  Hihetetlen népszerűségről tesz bizonyosságot Paul Fusco fotó sorozata. Ritka az olyan közéleti személyiség, akiért kortól, nemtől, társadalmi helyzettől függetlenül ilyen sokan rajongni tudnak, főleg ha politikusról van szó.     Robert F. Kennedy utolsó útját megörökítő képsorozat…..
Van egy hely Costa Ricaban, Alajula városában, ahol a kóbor kutyák havi rendszerességgel hosszú sétára mennek turisták és állatkedvelők társaságában. Dan Giannopoulos brit fotográfus nemrégiben némi időt töltött a kutyákkal és elképesztő fotókat készített a megszámlálhatatlan kutyatömeg…..
Egy rendkívüli fotó elkészítéséhez nem kell profi fotográfusoknak lennünk, olykor a pillanat magába hordozza az eredményt. A lényeg, hogy ismerjük fel a fontos pillanatokat és cselekedjünk időben. Így tett Michael Collins az Apollo 11 fedélzetén mikor lencsevégre kapta ezt a látványt. Michael…..