Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hgizmo

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A finnek nyelvi rokonságban vannak a magyarokkal, körülbelül ez az egy közös van velük. Természetesen a műszaki vizsgáztatás is másképp működik mint idehaza. Bár Attila hadilábon áll a gépeléssel, vagy nem működik neki rendesen a szóköz a billentyűzetén, ezért kicsit…..
Jó reggelt, dagadó pártkasszát mindenkinek! Csak emlékeztetnénk a kevésbé tájékozott fogyasztókat, hogy mától - közgazdaságilag természetesen semmivel sem alátámasztható módon - átlagosan 30 százalékkal nőnek a parkolási díjak a fővárosban. Előző mondatunk persze…..
w Távozz, Szentlélek 2009.06.01 06:45:00
Magyarország nem keresztény ország, de a rendszerváltás óta – a két forradalmi ünnepet és a tűzijátékosat kivéve – a pirosbetűsök az egyházi hagyomány szerint alakulnak: karácsony, húsvét, pünkösd. Az első kettő nem okoz zavart, a keresztények megülik a maguk…..
Ma reggel a postaládámban színes, nyomtatott üzenetet találtam, mely a Jobbik Magyarországért Mozgalomtól érkezett. Mondanám, hogy egyszerű szórólap volt, de hát megszólított, beszélgetést folytatott le velem. Még azt is előre megmondta, melyik kérdésre mit kell válaszolni.…..
A Yankee Group legutóbbi felmérése szerint az Apple egyre gyorsabban terjed a vállalati környezetben is. A kutatás során 750 rendszergazdát és vezetőt kérdeztek meg, a válaszokból az derült ki, hogy a vállalatok közel 80 százalékánál található Mac valamelyik (legalább egy)…..