Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zul

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Never give up! Leon 2011.09.13 15:09:00
 Úgy alakult, hogy ahogy kicsit megreklámoztam az oldalt ismerettségi körben, és két ismerősöm is ráeszmélt, hogy egy igazi hús vér emberekről van szó, nem holmi celebek meg hasonló műmájerek. Megkértek, hogy segítsek nekik. Őket szeretném most bemutatni, elsőként…..
A hétvégére nem szakítás, csak a kérdések maradnak.A kép innenSziasztok kedves Mindenki!Rendhagyó módon és komolyan segítségeteket szeretném kérni a történetemmel vagy inkább történeteimmel kapcsolatban, mivel úgy érzem, hogy a magánéletemben valami kezd nagyon rossz felé…..
Sándor útjába a véletlen sodort egy jópofa darabot:Nemrég néztem meg (véletlenül mert nem ezt akartam) a Resident Evil 4: Degeneration c. CG (popcorn) filmet, melynek magyar szövegét ***** (a vége főcím szerint Fórum H.E., Mafilm Audio) követte el, és valami elképesztően…..
Szertár Vigyázz! Latexveszély! 2009.02.25 00:36:00
A latex-érzékenyek megint szívnak. Ebből a videóból megtudjuk, mit csinál a százas a lufiban, és hogy milyen fontosak a biztonsági figyelmeztetések.* Az itt bemutatott kísérletet három év alattiak ne végezzék el, mert könnyen lenyelhetik az apró részeket.* Kisgyermekek kérjék…..
Figyelem, kifejezetten 18 éven felülieknek szóló, ocsmány történet! A következő sztori TELJESEN hihetetlen, és pont ezért kezdek hinni benne, mert biztos rá lehet találni ilyen beteg emberekre. Sőt még levelet is írtam a szerzőnek, aki megerősítette. De hogy valaki a kutyáját…..
Szóval az egész úgy indult sok-sok éve, hogy az Európai Bizottság beparázott: nincs elég fiatal, aki kutatói/tudományos/műszaki pályára menne az EU-ban. A már pályán lévőket igyekeznek közösségi szinten - Marie Curie-t aktívan brandingelve - programokkal, ösztöndíjakkal,…..
Kriszti Agatha Christie-t olvas (!), ráadásul új fordításban:Egy friss élményemet szeretném megosztani veletek:A mai, rendkívül fárasztó és idegesítő nap zárásaként megvettem Agatha Christie Az órák c. könyvét (Európa kiadó, 2008) Pihenésképpen neki is kezdtem, de már az…..
autózz! Abszolút szőke nő 2009.01.01 13:02:00
Nem kis feladat újév napján résnyire kinyíló szemhéj mögül lesve bevezetőt írni az idei első posztunkhoz. A következő néhány órában talán elkezd mindenki ébredezni és kigyógyulni a tegnapi bulizás mellékhatásaiból, elhallgattak a tűzijátékok meg a papírdudák, csendesen…..
zul 2009.01.02 02:27:35
@ehpkb5: Elég egyszerű, beírogatod, hogy: "[vitatott szó](=lámpabura) helyesírás" és kb. az első 3 találat között lesz olyan, amit még végig sem kell olvasnod, hogy lásd, hogy mi a helyes írásmód. De ezt csak én szoktam elkövetni ilyen helyzetben??
Ha már itt tartunk lásd és nem pedig lázsd... de ezt már páran megmagyarázták előttem.
László még vizsga előtt is félrefordításokon töri a fejét:Tegnap este vizsga előtt nem tudtam elaludni, bekapcsoltam a TV-t. A Spektrumon épp a "Droghatás" című ismeretterjesztő sorozat ment és a füvezésről volt szó; ebben az összefüggésben hangzott el, hogy a…..
Félrefordítások Like it, like... 2008.10.17 14:00:00
Illene pontosan tudnom, de most csak érzésből mondom, hogy szerintem Archie-tól jelent meg eddig a legtöbb beküldés. Ezt a kettőt (+1) is ő küldte:A legtöbb félrefordítás a szlenges, vagy legalábbis kevésbé formális szavakból és kifejezésekből adódik (azokból, amik nem…..