Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gareth

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csak tök gáz, hogy a normális lányok, akik hűségesek és mindig azon vannak, hogy tökéletes legyen minden, azok ba*nak rá a legjobban! A kép innen Sziasztok, Sorstársak!=) Hmâ026 először is kezdeném azzal, hogy egy elég friss szakítás után ráakadtam a blogról készült…..
gareth 2009.04.10 09:01:29
@Stupidella: Szóval, ha valaki vesz a srácnak xboxjátékot, cigit, meg a nagyanyjától kap tortát, akkor már bárhogy viselkedhet vele,ő köteles vigyorogni hozzá meg imádni a csajt?(mondjuk egészen addig, amíg meg nem találja a következő hulladékot?)
Hazahívtam, h azonnal jöjjön és olyan kis naiv szerelmes voltam, h sikerült elhitetnie velem, h valaki feltörte a gépét ....Következő az volt, h találtam buzi pornófilmeket a gépén akkor elmagyarázta, h lehet öccse meleg...mér sok jel utal rá:D. Utólag röhögnöm kell milyen…..
Tudtad? A fasz kivan, de tényleg! 2009.03.24 20:21:00
 Megint Orbánt fogom szapulni, úgyhogy aki Fidesz párti, és számára Viki a messiás, az kattintson a böngészőjében a "vissza" nyílra.  Egyszerűen nem értem ezt az embert. Nem tartom ám hülyének, csak egy hatalommániás kis ……(ide gondolj azt, amit…..
gareth 2009.04.01 21:35:35
  A „neves” közéleti blogger április 4-én egy felszabadulás napi pikniken fog részt venni egy kerekasztal beszélgetésen, melynek témája: A gyűlöleteszmék elleni küzdelem az Európai Unióban és Magyarországon.A vitat partnerei Hegyi Gyula Gogol Bordelo fan…..
Kemény sztori, mert még nincs vége. A lány elhagyja a blueszenész barátját egy srácért, akinek van medencéje és biliárdasztala, hosszan építik a kapcsolatukat, amíg Siófokon meg nem törik valami. Nagy ugrás, és most megint együtt vannak, értékeljetek, elemezzetek,…..
A wiwet nem is kell fejleszteni, mert ingyenes társkeresőnek bőven elég, pluszban meg tudhatunk mindent volt és leendő kapcsolataink életéről. A tíz millió Barabási Albert-László országa vagyunk, ahol egyébként minden idők legnehezebb döntését minden nap meg kell hozni: Helyes…..