Regisztráció Blogot indítok
Adatok
V. Tamas0101

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre Az év munkáltatója, na persze! Talán egy álomvilágban! Barátnőm történetét szeretném megosztani, aki karrierjét egy professzionális lakásfinanszírozó banknál ként kezdte el. Kezdeném azzal, ha…..
V. Tamas0101 2018.02.07 16:59:58
@csentecsa: "A HR inkább az apja faszát keresse meg..Én évente egy hónapra kényszermunkatáborba küldeném őket Kambodzsába."

Ennyi. Talán rákapnának az emberségre az X-edik alkalom után. Már amelyik rendelkezik még emberi lélekkel amikor odakerül.
Rohadjon meg az összes baszatlan picsa, akik azért hisztériáznak minden év szentestéjétől vízkeresztig, hogy tiltsák be a petárdázást, tűzijátékot meg úgy kábé a levegővételt is. Egy jóérzésű ember sem képes úgy kettőt görgetni a facebookon, hogy ne találkozna olyan képpel, szöveges poszttal vagy…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre Kedves Blog! Évek óta olvaslak Titeket, gondoltam én is megírom a tapasztalataimat. Ha gondoljátok tegyétek ki, aláírás alul. Ha zagyva vagy ilyesmi probléma van vele, átírhatom. A tanulság belőle talán az lehet, hogy ha…..
V. Tamas0101 2017.11.06 04:53:31
@Sörömpőőr: " Itt egyszerűen semmi sem megy jól. Ha mégis, akkor azonnal visszahúzzák meg kiutálják az illetőt. Egy beteg szar az egész, nem csoda, ha nem is működik, csak a nyomort szaporítja."

JÉÉÉÉ DE ISMERŐS!!!!!! Mintha itt is valami hasonló történt volna!
V. Tamas0101 2017.11.06 07:50:51
@Szumátriai Patkánymajom: nem tudom hogy hány hét, vagy év múlva fog leesni neked, hogy olyanokkal azonosítasz, akikkel ugyanúgy én is szemben állok.
A pénzt én keresem meg magamnak, nem másokat küldök ki elvégezni. Maximum akkor szorulok segítségre, ha pl valamit nem tudok egyedül megemelni. Ezért a segítségért arányosan többet adok, mint más cégek.

Baszogatnál olyat, aki tényleg tart magának 1-5-100 olyan szolgát, mint te vagy. Nálam nincs ilyen, viszont a múltban voltam én is lehúzva eleget.

Többször leírtam már. Az még nem lenne baj, hogy nem fogod fel - mert pl értelmi fogyatékos vagy, de ez a tömény bunkóság ami mellette árad belőled, na az már orvosi kategória.