Regisztráció Blogot indítok
Adatok
franszo

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hát nem hittem volna, hogy idáig eljutunk, hogy a kibaszott Amy Winehouse pont füvezésben fog meghalni. Amúgy tökre bírom a hangját, semmi bajom vele, kicsit talán többet cuccozik a kelleténél, dehát ez van. Viszont bazmeg, hogy ez a megalapozatlan pletyka járja körbe a sajtót, azt…..
A spontán indult "hol ne termessz marihuánát" sorozat következő célállomása Miami, ahol a Mall of the Americas szupermarket egyik raktárépületében találtak 200+ tő kendert. A CNN vicces kedvű munkatársai megjegyezték, még senkit nem tartóztattak le az ügyben, minthogy…..
franszo 2008.08.29 09:02:14
A hétfői Weedsben (4x08) kapott némi reklámidőt minden idők legzseniálisabb szmókerügyi fejlesztése, a Solopipe. Az egykezes öngyújtós pipa a legvalószínűtlenebb helyzetekben (pl. elszabadult ufókörhintába kapaszkodva) teszi lehetővé gazdájának a gyors beszívást. Főként…..
Újabb ökörségnek álcázott drogturisztikai látványosságot ötölt ki a High Times. Az első Nemzetközi Szmókerolimpiát még viccből sem Kínában, hanem a jóval toleránsabb Kanadában (azon belül valahol Ontarióban, de ezt csak a fizetővendégeknek árulják el) bonyolítják…..
franszo 2008.08.01 12:32:27
www.hirextra.hu/hirek/article.php?menu_id=2&cat=3&article_id=87781

muhhahaha. Vajon kamuzik? :D, enis felberelek par tinit, hogy gondozhatnak a viragaimat. Persze nem haragudnek, ha a tudtomon kivul mas is none ott :PPPP
Nem sok mindenről maradtunk le hétvégén, úgyhogy csak zanzásítva: A konkurencia odacsapott az egyik amszterdami klánnak, és a rendőrség 19 tonna füvet kapcsolhatott le egy kikötőben diószsákoknak álcázva. Az eseményt többek között a Híradó is az évszázad fogásának…..
Azoknak a szerencsétleneknek küldöm a követekező videót, akiket hozzám hasonlóan beszippantott az ifjúság kizsákmányolására és mentális leépítésére létrehozott nyári fesztiválsorozat. Hashbeen420 egyszer már szerepelt a blogon, de valahogy ezt múltkor nem vettem észre,…..
Magyarnémetangol az a legfrissebb kutatási eredmény, ami megállapította, hogy a fűben lévő THC rokonai, az emberi test által termelt endokannabinoidok felelnek a bőr egészségéért. Bíró Tamás vezető kutató szerint az előzetes tesztek azt mutatják, hogy új kenőcs alapú…..
Zseniális javaslattal állt elő a denveri Safer Alternatives for Enjoyable Recreation (SAFER) szervezet az arrafelé egyre gyakoribb repülőn történt erőszakos incidensek visszaszorítására. Az alkeszek komolyan veszélyeztetik a repülést, múltkor például egy nő Denverben leütött egy…..
Európa és a világ kedvenc illegális drogja a kannabisz, derült ki a tegnap, bár mi ezt már tudjuk. A dán fiatalok szívnak a legtöbbet az Unióban, a hollandoknál a legerősebb a fű (váratlan fordulat), a spanyoloknál a legolcsóbb (mármint a hasis gondolom, mert füvet még nem…..
Kenderzsupp Kamu volt a droglátó 2008.06.27 09:18:00
Többen szcientológus csodafegyvernek gondolták, mások igen hamar rájöttek, hogy nem létezik a "droglátó", amivel a babonás dílerek egymást riogatták az elmúlt hetekben. A csütörtöki sajtájon bebizonyosodott, hogy a droghullámrezonanciadetektorral a Kék Pont Alapítvány…..
Az elmúlt napok be nem posztolódott sztorijai közül kétségkívül a legerősebb az "Elképesztő! Általános iskolás gyermekek vették a drogot" címmel futott MTI-anyag. Zakatol a szezon Siófokon, buggyannak megfele a füvesek sorra a rohasztó melegben: A Siófoki…..
Cigiző küldött múltkor egy vicces linket, ahol Photoshop segítségével kifejlesztettek néhány terméket, ami az összes drog legalizációja után elszabadulhatna. Természetesen ilyen szörnyűséget senki emberfia nem kívánhat, de kannabisztartalmú termékek napjainkban is léteznek…..
Az ilyeneket szeretem. Egyenesen a Fehéz Házból érkezett a hír, hogy soha nem látott erősségű az amerikai marihuána, most érdemes spájzolni. A kormány házi kenderfarmján, a Mississippi Egyetemen megállapították, hogy 2007-ben átlag 9,6%-os THC-tartalommal rendelkeztek az…..
Kenderzsupp Nancy végre odabasz 2008.06.14 11:34:00
Az eddigi Weeds-előzetesek harmatgyengére sikerültek, de a legújabb klip határozott bizakodásra ad okot. Talán csak a Hexstatic-féle Boots-remixxel lehetett volna fokozni, de Youtubera úgyis megcsinálja valaki. Nem feledni, hétfő este, azaz nálunk kedd hajnalban a Showtime és az…..
franszo 2008.06.16 08:45:09
Kultplayen láttam, hogy megdokumentumfilmesítették a világ legkultosabban önpusztító újságíróját. A politoxikománia szakmai ártalom, de Hunter maximum Guiness-rekord lehetett volna azzal (tényleg, nem lett az?), ha egyúttal nem a világ legjobb újságírója. Még…..
It's official (najó, kisíján): Barack Obama lesz a demokraták elnökjelöltje 2008-ra. Ez azért érdekes, mert alapvetően Amerikától függ az egész világ drogpolitikája. Ha az elnök engedékenyebb a fűvel, nem zsarolnak emiatt országokat (bár gondolom tovább vegyifegyverezik a…..
Antiszcientológiából sosem elég. Ez a videó például kiválóan érzékeltei, milyen folyékonyan hazudnak nagy nyilvánosság előtt a szcientológusok, ha valakit esetleg nem győztek meg a korábbi posztok. Az egyház élére vasalt aktivistái a TV2-ben hintették az igét, ahol Dr. Lenkei…..
Üdvözítő, hogy a hatalmas világban minden héten van valahol egy csapat tudós, aki kideríti, miért is káros a fű. Ezúttal Melbourne-ben vizsgáltak meg 15 olyan átlag 40 éves férfit, akik 10+ éve minden nap legalább 5 füves cigit elnyomtak. A kutatók szerint a füvesek agyában…..
A tatai Eötvös Gimnázium saját drogháborúját vívja diákjai ellen. A tantestület egyhangúan megszavazta múlt héten, hogy kiteszik azt a három gimnazistát, akiket román rendőrök szedtek össze füvezés közben osztálykirándulásuk alkalmával. Érdekes módon a román rendőrség…..
franszo 2008.06.03 09:16:20
Már csak tizenkilencet kell aludni, és itt a következő Weeds-évad. Június 16-án folytatják a dílerkedést a már bejáratott szereplők (pár fotó a Junkien). Néhányan azonban nem térnek vissza (a feka dílercsalád, Conrad és Heylia kiesnek), helyettük Albert Brooks komikus (valahogy…..
Bárcsak minden kérdésünkre ilyen hamar érkezne válasz, mint a tegnapira, vagyishogy ugyan hány ember halálát okozta közvetlenül a kannabisz? Segítségünkre most ausztrál tudósok siettek, akik azt bírták kitalálni, hogy az ausztrál őslakosok körében a marihuána miatt magas az…..