Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Maaaaaaargit

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az, hogy minden lény az univerzumban közös gyökerű szellemiségtől lenne származtatható vagy egy közös tudattól lenne függő, szemenszedett baromság. Sajnos rengeteg spirituális tanító gondolja így – de ez az axióma véleményem szerint az ellenerőktől származik, s mint ilyen, reptilián gyökerű.…..
Maaaaaaargit 2021.11.29 20:28:21
@athena 28:
@Szemrád Nándor:

Köszönöm szépen a válaszaitokat, gondolataitokat.

Annyit tennék hozzá, hogy most az oltások kapcsán szerintem mindenképp nyílni fog egy párhuzamos világ. Egyébként nem vagyok oltásellenes, de magamat semmiképp nem szeretném beoltatni. Elfogadom, ha valaki ettől biztonságban érzi magát, de én sajnos már nem tudok bízni a minket irányítókban. Ma Ádert hallottam a rádióban és azt mondta, hogy -"az egyetlen, igaz, valódi, hatásos megoldás az oltás". Ha ez így lenne, akkor miért nem vállal felelősséget sem a gyártó, sem az állam? Ha pedig valaki beadatja magának az egyetlen igaz és hatásos szérumot és ő egyénileg vállal felelősséget, aláírja az elétolt papírt, akkor azok miért nem tehetik ezt meg büntetlenül, akik nem ezt tartják az egyetlen igaz és hatásos megoldásnak?

Annyira erőltetett mágiázás folyik ezen a téren (is). Valóban a helyzet FÖLÉ kellene emelkedni minél több embernek, de ahhoz a szív és az ész együttműködésére lenne szükség. A napokban olvastam egy nagyon jó gondolatot: "Az intuíció és a logika együtt verhetetlen páros." Hozzátenném azt, hogy csak akkor, ha ha már a félelmeikkel megküzdöttek.

A központosított tudatosság lehet azért érkezett, mert LÁTSZÓLAG csökkentheti ezt a félelmet. Az ember átadhatja a szabad akaratát a mindennapi betevőért, s cserébe nem kell magán dolgoznia. Még nem tudja, hogy milyen lehetőségekkel, képeségekkel rendelkezik mind egyénileg, mind kollektíven, így fel sem tudja őket vállalni.
Maaaaaaargit 2021.12.04 16:13:03
@athena 28:

"a 'vírussal' nincs semmi baj, az teszi a dolgát.."-Így van!

Már régóta várok egy olyan megszólalásra, melyet én laikusként nem tudnék megtenni. Most végre itt van.

awake.blogstar.hu/2021/11/27/a-kigyo-olaj-arus-es-a-covid-zero-atveres/113883/
Maaaaaaargit 2021.12.07 20:11:44
@athena 28:

Köszönöm a kiegészítést.

Igen, ez lenne a következő lépcsőfok, de egyelőre az első elfogadásával is gondok vannak.
„A lemúr lények a galaxis legkiválóbbjai közül jöttek, és komoly elismertség övezte őket Tejút-szerte. Nem mindenki jött ide közülük, hiszen egy csapat hátramaradt. Hogy honnan érkeztek, valódi tartózkodási helyük nem publikus azonban. A Nap már létezett, de sokkal nagyobb volt, és mai formáját…..