Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ziplite

3 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Forrás: CarBodyDesign..
ziplite 2010.02.20 15:33:56
A hajtás után következő képeken Slavche Tanevsky tervei láthatók, melyek Lamborghini Ankonian néven járják be a designblogok oldalait. Nem tudni, hogy a rendereknek van-e hivatalos kapcsolata az olasz társasággal, talán jobb is ha nincs. Nem szívesen lennék a tükörteszt szenvedő…..
Debrecenben találkoztam első ízben a várakozási időt visszaszámláló megoldással, ami elviselhetővé, vagy legalábbis tervezhetővé teszi az üldögélést (jó, ha tudjuk, mennyi időnk van az ülés alól kikotorni a telefont). Damjan Stanković a már működő és viszonylag…..
Augusztus 31. és szeptember 6. között, immár ötödik alkalommal kerül megrendezésre a Nemzetközi Design Workshop, Zsennyén. Az esemény minden évben egyre több design-hallgatót és gyakorló designert vonz, és minden évben egyre több a külföldi résztvevő is. Részletek hajtás…..
Valahogy így, légiesen-könnyedén, egyetlen ponton függve, különböző italokkal a kezemben képzelem el azt a néhány hónapot, amíg lelki értelemben feldolgozom a lottóötöst (ami remélhetőleg nem várat magára sokáig). A bennem élő konzumállat még feltesz néhány kérdést…..
Design Pumpa Kádfotel 2008.09.30 10:30:00
A romkocsmák vaskádból vágott ülései és az artisztikus hulladékbútorok után végül megszületett a kádfotel designer változata is. Első ránézésre nem lehet túl kényelmes, de mindenképpen látványos darab... Szénszálas test, magasfényű lakk, krómozott lábak. Design:…..
Design Pumpa Lebegő nami? 2008.09.22 10:45:00
Legszívesebben ki sem csomagolnám, vagy, ha annyira kőgazdag lennék, vennék kettőt, hogy legyen egy bontatlan is otthon. Közel 10 ezer dolláros ára mellett persze meggondolandó, de vajon mi is az, ami megér annyit, hogy ki is vegyük az elegáns dobozból? Hajtás után... Egy lebegő…..
Űrhernyó Kitárulkozás 2008.05.31 15:39:00
A hernyó most először megmutatkozik nektek...a fejlesztői hangár titka feltárul.....
Űrhernyó JEL 2008.05.30 13:18:00
Humános humanoidok!!!A következő zajos jelet kaptam intergalaktikus rendszerünkből:Fenyegetést és ádáz küzdelmet közöl..Készüljetek! Hamarosan itt a nagy nap!..
Űrhernyó ziplite 2008.05.25 22:58:00
Üdv néktek halandók!Nevem Ziplite. Kicsit késve jelentkezem, mert technológiátok egyszerűsége fejtörést okozott párunknak, hogy is tudnánk lefordítani nyelvszerűségetekre eme információkat.Én egy szellem vagyok, ezért is csodálkozhatsz, ha csak valami ködöt látsz. Valaha én…..