Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gj2k

5 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor a Budai Várnegyedben sétálgatva lefényképeztem a kiállított T-34-85-öst, eszembe nem jutott, hogy a blogomon írjak róla. Hazaérve viszont elhatároztam, utánajárok, mikor és melyik szovjet gyárban készíthették. A Facebookon van egy T-34-esek iránt érdeklődő csoport, hozzájuk fordultam…..
Sziasztok!A múltkor egy szupersportkocsi volt terítéken, most viszont szeretnék egy kicsit visszakanyarodni az izomautókhoz.  A darab története nagyjából annyi, hogy a Gas Monkey Garage tulaja, egy bizonyos Richard Rawlings felkereste…..
Sziasztok!A múltkor a Hot Wheels alapításának 50. évfordulójára kibocsátott ZAMAC széria egyik autóját néztük meg, most viszont egy kicsit elhagyjuk az izomautók világát, és…..
Sziasztok!Ma egy olyan széria egyik darabját fogjuk megvizsgálni, ami egy picit különlegességnek számít nem csak a Hot Wheels világában, hanem úgy általában a diecast játékok körében is.…..
Sziasztok!A mai bejegyzésben újra egy Muscle Mania szereplőt fogunk megnézni, de ezúttal a legújabb, 2018-as szériából.  ’70 DODGE HEMI CHALLENGERMielőtt rátérnénk, hogy pontosan milyenre is…..
Sziasztok!Némi gondolkodás után úgy döntöttem, hogy egy blog formájában áttekintem a Hot Wheels gyűjteményem néhány darabját. Ezek olyan autók lesznek majd, amik a való életben is…..
A reggeli edzéseknek sok előnye van, pl felébreszti a szervezetet és aktívabbnak érzed magad a nap további részében, beindítja az anyagcserét, és nem utolsó sorban gyorsan 'letudhatod' az edzést, így ott a tömérdek maradék idő a munkára és/vagy hasznos dolgokra, bármilyen szabadon választott…..
Osztott meg a napokban YouTube-videót Facebook-falán? Nem vett észre rajta valami furcsa változást? Én például ezt tettem ki nemrég gyanútlanul. (Kis angoltudással egyébként mindenkinek ajánlom a sorozatot.) Még mindig nincs meg? Segítünk! Így néztek ki egészen mostanáig a YouTube-ról (és…..
A parizer vagy más néven párizsi az egyik legnépszerűbb felvágott. Készítésének módja, tartalma városi legendák sorát ihlette. Én persze nem hiszek bennük, mert nekem van egy saját használatú. Egyik gyermekkori haveromnak a papája szocialista összeköttetéssel - a fiataloknak:…..
gj2k 2015.10.16 12:56:55
@Wasfék: erre nem is kell válaszolnom, a stílusod megteszi helyettem. . .
gj2k 2015.10.16 13:25:27
@Wasfék: Veled mi van ember? Megvertek a suliban és most itt éled ki magad? Szánalmas névtelen senki vagy az internet láthatatlan bugyraiban. Ha véleményed van valamiről, tanuld meg normálisan elmondani, anélkül, hogy mocskolódnál. Akkor talán nem fognak megagyalni a többiek. Na szevasz.
Két ipari formatervezést tanuló amszterdami egyetemista az első „csináld magad”, nyomtatott – és természetesen nyílt forrású – kerékpáron dolgozik. Az OBI-t (Open Bike) a Bike Projekt részeként fejlesztik. A fejlesztésnél a maker közösség összes alapelvét igyekeznek…..
Már manapság is léteznek olyan programok, amelyek képesek szimulálni egy emberi chat-partnert. (Csak két egyszerűbb: http://jozsichat.tk/index.php , http://www.boborjan.hu/) Elvben lehetséges, hogy partnered, David102 üzeneteit igazából egy program generálja, miközben te azt hiszed, egy…..
Úgy egy hónapja kezdett keringeni a weben a Phonebloks nevű koncepció videója. Az ötlet mindenkit lenyűgözött: ahelyett, hogy minden (fél)évben újabb szupereszközt vegyünk, a régit meg küldjük a lefolyóba az aligátorok mellé, lehetne egy moduláris telefonunk, amiben elég az…..
Az 1947-1951-es éveket a kor szokásának megfelelően többször átnevezett, Szolnoki Közgazdasági Szakközépiskola  diákjaként töltöttem. Ezek sem akármilyen évek voltak. Az iskola régi épületét lebombázták, az újat csak 1948-ban lehetett birtokba venni, eleinte…..
Budapest ostroma idején városunk a második, harmadik vonalba tartozott. Itt működtek a magasabb parancsnokságok, ide jöttek vissza pihenni a csapatok, itt szedték rendbe a haditechnikát. Persze nekünk Pesti úton lakóknak ebből is jól kijutott. A Kátai úttól a Felszegi útig tartő…..
Amikor kapcsolatba kerültem a cserkészettel, az már messze nem az 1938-as Gödöllői Világtalálkozó (Jamboree) szellemében működött. Megpróbálták militarizálni, leventésíteni, jellemző, hogy még a hagyományos kalapot is lecserélték – gondolom azért, mert hasonlított a…..
A Cleveland Cavaliers 9-30-as mutatóval a liga második legrosszabb csapata perpillanat. Persze senki sem várt kiemelkedő teljesítményt a James klubváltása óta gyengélkedő Cavsnél, főleg a 2011-ben elsőként draftolt Kyrie Irving érkezése óta, aki köré egy teljesen új, fiatalokra…..
Itt az élő, japán másolat egy hálószaggató gól után! Mario Balotteli németek elleni, Eb-elődöntős második gólja után bemutatott "feszítős" gólöröméből pillanatok alatt a 2012-es év legnagyobb internetes mémje lett. Mindenhová odaphotoshoppolták a csatárt, ahová csak…..
Az elmúlt napok legjobb híre, hogy az Olympiakos Pireus megvenné Lebron Jamest. A Beckham-kérdés (karrier vs sok pénz) elérte Amerikát is: játsszon sok pénzért, a dicsőségért az NBA-ben vagy elképzelhetetlenól sok pénzért Európában az ember? Childress az Olympiakosba tart, Arroyo…..
Vastagbőr iDióta iMaszturbálás 2008.08.04 09:12:00
Kicsit vicces, hogy pont én irok postot márkafétisről, amikor épp egy Canon logót szeretnék magamra tetováltatni (csak az tart vissza, hogy még nem találtam meg az ideális helyet). De egyre kerekebb szemekkel nézem, ahogy elharapózik az iCuccok körüli iHisztéria. Legutóbb az alább…..
Budapest Ki, mit eszik a világon? 2008.05.27 13:51:00
Szenzációs galériát talált Lica, az Index gazdasági rovatának újságírója, egyben  a szerkesztőség egyetlen görögszurkolója. Amint az kiderül, a világon sehol sem annyira kevés a választék mint Csádban, és nem annyira unalmas, mint az USA-ban, de a csodálatos ötlet és…..