Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ekszpert

0 bejegyzést írt és 50 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Cs. Dániel küldte el (többek között) a Hősök terén álló Milleniumi Emlékmű egyik hasonmását. A budapesti a magyar történelmet mutatja be, Hungáriával, a 7 vezérrel és uralkodóinkkal. A Madridban álló XII. Alfonz emlékmű nagyon hasonló kialakítással épült meg: (A kép…..
hogyvolt VV4 - 4X09 2010.12.23 11:50:00
Nem elég, hogy Lilu méteres műszempillákkal és kékeslila sminkkel büntet, Gombika énekel, ajajj, erős kezdés. Olivér szerint Gombi hisztériás rohama sok volt, és érted, krokodilkönnyekkel bömbölni, hát férfiak vagyunk. Megjegyzem ananászt őrizgetni, ebből oltárt csinálni,…..
Modorosblog A dohányos 2010.12.02 09:23:00
-Na, ez szimpatikusnak tűnik. Csapolt Engelfelder Indian Pale Ale meg Rotburger. Korsó 350, Maß 500 - a hülyének is megéri, hát még nekünk! Jó napot,  kezicsókolom, helló, sziasztok. Mi? Várj csak, Lackó. Nemdohányzó? Bocs, ne haragudjatok, az egész üzlet nemdohányzó?…..
Ákos - A katona imája (FalconMedia / Szerzői kiadás) Azt hiszem, én nagyon nem szeretnék Kovács Ákos lenni. 2010-ben már több mint húsz éve lennék a pályán, vitathatatlanul - láthatóan és hallhatóan - sokat dolgoznék egy-egy produkciómon, a munkámról viszont tömegesen csak…..
ekszpert 2010.11.02 14:25:11
Nem történt meg a csoda, igaz azt én személy szerint nem is vártam.Néhány hónapja született meg a bankadó és nagyon úgy néz ki, hogy szeretett bankjaink nem is hagjyák ezt annyiban. Elkezdték ugyanis az ügyfelekre hárítani a költségeket:A Bankometer.hu 24 magyarországi bank…..
ekszpert 2010.10.29 13:05:14
@lázár jános a fidesz segglyuka: te mit szívsz humanoid?
Nagyon jól viselkedhetett előző életeiben Mukesh Ambani, India leggazdagabb embere, hiszen karmája (és a Forbes szerkesztői szerint) 2014-re ő lesz a világ legvagyonosabb milliárosa. A 29 milliárd dollárjával jelenleg negyedik leggazdagabb, gonosz jóllakott napközis külsejű Ambani…..
  Szeretem a népművészetet, talán éppen ezért sokkol ez a népiesch amerikai konyha, amely ebben a hirdetésben szerepel. Már önmagában igen fura a beazonosíthatatlan tájegységről származó művészete, meg az a rejtélyes funkciójú könyöklő, de igazán szép egységet alkot…..
Már vártam ezeket a képeket (teljes felbontásban itt):   Forrás: Űrvilág..
Olvasónk hiába próbál megegyezni hitelezőjével, a pénzintézmény lehetetlen feltételeket támaszt és perrel fenyegetőzik.Vásároltam egy Suzuki Ignis típusú autót, melynek finanszírozásához a CIB Credit Zrt. nyújtott hitelt.Az autót sajnos tavaly ellopták. A lopás tényét a…..
Az esetek nagy többségében gyönyörűnek tartom Beyoncét, hosszú, karamellszínű hajával, változatos stílusával, nőies alakjával, éppen ezért is esett le az állam a House of Deréon őszi hirdetéseit látva. Persze egyátalán nem pozitív értelemben. Beyoncé ugyanis a saját…..
ekszpert 2010.08.13 15:18:07
Amikor egy válogatott egy világbajnoki nyolcaddöntőben 4-1-re ég, 15 perc van hátra a meccsből, és Heskey-ben és a mágikusnak tulajdonított vörös mez erejében bíznak, akkor kurva nagy bajban van az adott ország labdarúgása. Az angol válogatottat a német csak azért nem verte el…..
ekszpert 2010.06.28 09:46:54
@Mixer: Ghána is elkente volna az angolokat. Te nem ezt a vb-t nézed sztem...
Engerland Eddig csalódás a VB 2010.06.15 14:01:00
Nekem legalábbis mindenképpen, és nem csak azért, mert az angol válogatott nem kezdte túl acélosan a menetelést, hanem a körülmények és a mutatott játék alapján. Sajnálom, de Dél-Afrika nem megfelelő helyszín egy ilyen esemény megrendezésére, Blatter vetésforgós rendszere…..
ekszpert 2010.06.16 08:42:43
@gloryMU: A brazilok ugyanúgy bírják mint az angolok ezt az időjárást. Szinte mind európában focizik sajnos. Amúgy én 82 óta nézem a vb-ket de messze ez a legszínvonaltalanabb. A 32 csapatból legalább 10 nem való ide. A helyszín katasztrófa, a körülmények borzasztóak. Seppblatter egy kivénhedt maffiózó pöcsfej. Még angolul sem sikerült megtanulnia. Már rég csoportokra kellene osztani, mint a hokit. Lenne 10 csapatos A liga, 10 csapatos B és így tovább. Lássuk be hogy ázsiában és afrikában közel sem űzik úgy ezt mint a 100 éves hagyományokkal bíró nemzetek (a magyart most hagyjuk). Egyszerűen nem valók ide. Allinall kiábrándító eseménytelen vb ez eddig....
Les Culottes Longues, azaz hosszúgatyás a neve Lyonban, a gasztronómia fővárosában található egyik Bouchonban, azaz kisvendéglőben. Amit a helyről, a séfről és az egész műfajról tudni érdemes, Chili & Vanília részletesen leírta, így inkább csak néhány fotóval, illetve a…..
Magyaridióta Forrásaink szerint 2010.06.07 13:41:00
Hogy a múlt heti forintgyengítő cselekménysorozat összehangolt akció volt, afelől mára senkinek nem lehet fikarcnyi kétsége sem.Ha valaki esetleg azt hinné - mint én is tettem az első napon -, hogy ezen a Fidesz nem nyerészkedett, azt ki kell ábrándítsam: csak és kizárólag nekik…..
w Egyesült Magyar Emirátusok 2010.06.07 06:30:00
  Ki szívét osztja szét Követik, merre jár, Hegyeken és tengereken túl értik majd szavát Kormorán   Lehetne röhögni, sőt lehet is, csak tessék. Végül is ez egy tradícionális bohócszám, amikor az egyik bohóc hosszan bizonygatja a másik bohócnak, hogy ő mennyivel…..
ekszpert 2010.06.07 15:15:53
@Fekete Pákó: Hát pákó sajnos láthatod, hogy történtek ellenére OVinak hisznek...A "nyilvános" anyagokat, pedig hazugnak nevezik - ami nyilván tényleg "finomított". Szal egyik banda 19, a másik 1 híjján 20. Ezért mondtam én, hogy aki ebben az országban szavazni megy az nyugodtan köpje magát szemen a tükör előtt. Undorító hely ez
Baku, a négyhetes bébitapír egy dél-karolinai állatkertben lakik, és most fedezi fel először a külvilág izgalmait. Most 9 kiló, de felnőttként akár 230 kilósra is hízhat majd. Egy hónaposan harminc centi magas és hatvan centi hosszú és csíkos, hogy jól elbújhasson a vadonban a…..
A két legutóbbi világbajnokságon Oroszország–Kanada döntőt játszottak, mindkétszer európai siker lett a vége. Ezúttal már a legjobb nyolcban találkozik a két csapat, ugyanúgy, ahogy Vancouverben. Akkor is a tengerentúliak vacakoltak a torna első szakaszában, majd brutális…..
ekszpert 2010.05.19 09:14:10
@vzsiros: természetesen nem botránkoztam meg, de az elmúlt 2-3 új szerb csapatára már nem igaz, amit írtál - ami a vizilabdát illeti:)
A megfiatalított szerb csapat nagyon ötletesen játszik és nem a verekdős, ellenfél-fárasztós játékot preferálj. Tavaly a római vb-t a helyszínen néztem és miután a magyarok kiestek valahogy bennük fedeztem fel a világverő magyar stílust. Kifejezetten ötletes és szimpatikus volt a játékfelfogásuk.
Pontosabban "A sorozat", hiszen a The Pacific egy 10 részes minisorozat volt. Vagyis hát valamikor annak tervezhették, de a végeredmény véleményem szerint közel sem egy sorozat lett, inkább egyfajta dokumentumfilm, vagy nem tudom. Túlságosan epizódikus volt, na.…..
ekszpert 2010.05.18 15:59:49
@Cooler: Teljesen ugyanez a véleményem. Számoltam visszafelé a napokat és nem érte meg a várakozást. Az utolsó részeket már csak azért néztem, hogy ki legyen pipálva . . .
Drága Jobbik-szavazók, itt az alkalom, amire vártatok! Ide küldjétek a retket, ne a Subbára! Csak el ne felejtsétek, hogy pártotok hivatalosan nem rasszista, így az „A büdös kurva anyádat te rohadt cigány kurva!!!! Falhoz kellett volna baszni amikor születtél vagy egy nagy…..
(frissítve 2010.04.27 17:06) Hány politikus-bűnözőnk került be a Parlamentbe képviselőként 2010-ben? Kik ők? (Potenciális) csapataink 4 évre (ismét) megfogyatkoztak, jelenlegi listáink alapján másfél csapatnyi taggal, azaz 18 fővel :-(  Miután megszaggattuk szakállunkat,…..
A parkolás a Homár-olvasók egyik kedvenc témája, ami nem is csoda egy Centrum Parkoló nevű pénzbányász céggel és kevés szabad hellyel megvert országban. Amikor először hallottunk róluk, azt hittük, hogy az EMPAMO, vagyis az Emberibb Parkolásért Mozgalom az egyik új kedvencünk…..
ekszpert 2010.03.29 11:29:32
@Jó Estét: Ez nem hülyeség, hanem a valóság Budapesten- hangsúlyozva! Hogy a fenébe hordjon az ember Budapesten gyerekeket iskolába, 2 külön edzésre? Hát nem bringával, az tuti. Ezért itt marad az autó. A bringa meg hétvégére.
Az HBO marketingesei nagyon jó arcok, amikor meglátták, hogy milyen nagy az érdeklődés a The Pacific - A hős alakulat díszbemutató iránt, úgy döntöttek, hogy újabb húsz jól válaszoló olvasónkat lepik meg egy-egy kétszemélyes belépővel. Az új nyertesek névsora itt olvasható,…..
ekszpert 2010.03.08 15:34:14