Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Karmoss (törölt)

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Így néz ki a téli New York egy éppen versenyző biciklis futár szemével és a Chemical Brothersszel. ..
Karmoss (törölt) 2008.12.27 00:43:48
@avus: sajnos nagyon is jellemzo. percenkent mennek át a piroson a futarok, ha tul tomott a kocsisor megallnak a keresztezodes kozepen, ugyesen egyensulyoznak labletetel nelkul, majd átslisszolnak, némelyik elénézést kér/megköszöni hogy "átengedték"
Karmoss (törölt) 2008.12.27 23:48:36
@bunkó paraszt:
csalóka, mert a kamera nem lát bele a holttérbe, csak elöre, tehát nem látszik a gyalogosok, sofőrök feje amikor épp bevág eléjük, az sem hogy hány cipöorron megy át a zebrán.

Olyanról tényleg ritkán hallani, hogy valakit halálra gázolt egy kerékpáros, de akkor is lehetne egy fokkal lassabban de sokkal civilizáltabban közlekedni...
Közel negyven évvel ezelőtt, 1969. július 20-án Neil Alden Armstrong amerikai űrhajós kilépett a holdkomp ajtaján, csizmás lábával megérintette a Hold felszínét, és elmondta az azóta egészen pontosan 1.989.576.214-szer idézett mondatot: „Kis lépés az embernek, hatalmas…..
Munkahelyi (T)error Szívás 2008.12.20 09:00:00
A munkahelyeken történő dohányzás szankcionálása nem új keletű probléma. Ezt a véleményt kql írta és a headhunter.blog.hu oldalról "loptuk"! Köszönet érte! Mellesleg végre tényleg vége a hétnek. HURRÁ!  Jó pihenést Mindenkinek!!! A munkahelyemen már…..
Seagal mester hanyagolja a karatét meg az ilyen kunsztokat, öreg ő már ehhez, inkább shotgunt meg machete-t ragad és vérszívókat tizedel. (Korábban írtam róla.) Előzetes érkezett az Against the Darkhoz...
Karmoss (törölt) 2008.12.18 19:43:03
 Érdekes-e bármilyen bűncselekménynél, hogy akár az áldozat, akár a tettes milyen származású, konkrétan az, hogy roma-e vagy sem? Eldöntendő kérdés, lehet érvelni mindkét álláspont mellett. Maradhatunk annál, hogy bármely változat következik be, nem történik meg más,…..
B-oldal Hooligans hasonmás zene 2008.12.13 07:30:00
Tavaly a Story! online-ban felröppent a hír, hogy a Hooligans egyik slágere egy Hanson dalra naggggyon hasonlít. Persze az orgánum nem meglepő módon a "lopás" kifejezéssel élt, gondolom ezt úgy úszhatták meg, hogy a megjelenés így is úgy is a zenekar hírnevét építi.…..