Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SZÜLŐSZOBA

108 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
MeseTündének mindig is egyértelmű volt, hogy nagyon szeretne gyerekeket: „Kettőt biztosan! Egy kislányt és egy kisfiút!” Gáborral mindenben egyetértenek, így a baba sem volt kérdés. Hogyan tudták meg, hogy terhes? Gábor nagyobbik lánya Lili mit szólt ehhez? Az első 3 hónap kicsit nehézkesebb volt,…..
LovasAnyu 5 évesen szövetséget kötött a pacikkal, ami egy életre szól! "Nekem a lovak olyanok, mint az emberi szervezetnek a víz!" Anikó, a nővére mindenben támogatja, fogja a kezét, mellette van! Csakúgy, mint gyermekkorukban! "Én voltam a pótanyukája! Míg más diszkóba járt, én rá vigyáztam!"…..
1 hónaposak a Rákóczi hármas ikrek! Hogyan lehet 5 gyereket menedzselni? 40 pelenka/nap az átlagos fogyasztás... Elképesztő mennyiség! A házban akkora a rend, mintha egy gyerkőc sem lakna ott! "Van egy szobalányunk, aki már ha egy kocsi lent van a földön, akkor szalad és felveszi!" - neveti Ancsa. A…..
Új kismamát mutatunk be Nektek, LovasAnyut és nővérét, Anikót! Amikor Andreával (LovasAnyu) megismerkedtünk, boldog volt. Hosszú évek próbálkozása után MarciLaci ott virgonckodott a szíve alatt. Édesanyja korábban meghalt, a nővére, Anikó mindenben támogatja, védi, félti. A férjével hosszú ideig…..
  Ezek már az utolsó hetek, TeszveszAnyu hamarosan már karjaiban tarthatja Benedeket! Ultrahang vizsgálatra érkeznek Kertes János doktor úrhoz, akivel több, mint 20 évre nyúlik vissza barátságuk! "Kertes doktor úrat régebben ismerem, mint a férjem!" TeszveszAnyuék ultrahang vizsgálatra érkeznek…..
  NonstopAnyu Bencéje éjfélkor hív minket: „úgy tűnik NÓRI ELINDULT”. A 3. gyermek a NAGYSZÜLŐKHÖZ és irány a Szent Margit Kórház! SIETNI kell, hiszen a 4. baba sokszor PILLANATOK alatt érkezik… Hajnali kettőt üt az óra, amikor NonstopAnyuék a Szent Margit Kórház felé veszik az irányt, ugyanis…..
Ami most van, az annyira evidens, olyan megkérdőjelezhetetlen. Olyan, mintha mindig ez lett volna. Lakik egy kislány velünk. 4 hónapos lesz 1 hét múlva. A kislányom. A testemből. Nyomja a kakimakit meg a pukkandúrt és néha ordenáré módon nyakon vagy felkaron hány aludttejjel. Az idő múlásának…..
TeszveszAnyuék 6 lombik után feladták, hogy valaha is babájuk lesz… Aztán jött egy spontán görög nyaralás! A habitus, a tengerpart, az ételek, a sós víz, az elengedés olyan jó hatással volt rájuk, hogy csoda történt! „Mindent megpróbáltunk… Minden orvosi segítséget igénybe vettünk… Ő akkor jött,…..
Luca és Rebi új ízeket fedeznek fel. Olgi 100%-os cukormentes bébiétellel kezdte meg a hozzátáplálást, lássuk a csajoknak melyik íz jön be leginkább? BakkerAnyu ikrei iszonyú édesek! Rebi a nyugodtabb, ő elnézelődik, elfoglalja magát, míg Luca abszolút igényli a figyelmet, intenzívebb a…..
Érkeznek a hármas ikrek! A Rákóczi Família három új taggal bővül perceken belül! Ancsa és Attila, az egymást imádó kétgyerekes pár még egy kislányt szeretett volna, de ők hárman jöttek! Anya és apa hamarosan magához ölelheti a Rákóczi bébiket! Pontban 8 óra. Nyíregyházán a Jósa András…..
Egy Irigy Hónaljmirigy koncerten találkoztak, ahol rögtön megvolt a szikra! „Anyukámnak te vagy a kedvence!” Nem volt egyszerű az első 10 év... „Én egyedül éltem, amikor összeköltöztünk… Szó szerint! Győző csak hétfő délelőtt volt otthon…”  Az mindig is egyértelmű volt, hogy szeretnének gyereket,…..
TeszveszAnyuéknak hosszú volt az út Benedekig… Számtalan sikertelen beültetésen vannak túl, ami fizikálisan és lelkileg is nagyon megterhelő… Mindig hittek a csodában, az inszemináció sikerességében. Valahol mégis elcsúsztak a dolgok… De mégis mit tud a görög tengerpart? „Én amikor már megláttam…..
Lidus nagyon sokat sír, SzivárványAnyu pedig már nehezen bírja... Most szoknak össze idekint is, és Lidusnak jelenleg ez az egy módja van az önkifejezésre. Timi mégis azt mondja, semmit sem csinálna másként: „Az elején muszáj pánikba esni, hogy az ember megtanulja, hogy nem kell!”…..
  Apa iszonyú ideges, anya viszonylag jól bírja a feszültséget... Az egész kórház sürög-forog, hiszen hamarosan érkezik Lia, Bálint és Attila! Hogyan telnek az utolsó órák? Hajnali 5 óra 30 perc. Eljött a babyboom reggele! Hamarosan három új taggal bővül a Rákóczi család. Ancsa már izgatott, az…..
Város vagy Tanya? A nagy vita Shoppingéknál! ShoppingMama a VÁROSBAN szeretne élni, ShoppingPapa pedig a TANYÁN építi a CSODÁS közös FÉSZKET a családjának, IMÁDOTT KISLÁNYÁNAK Málna Szofiának és FELESÉGÉNEK ...Mi lesz a MEGOLDÁS? Imi izgatottan várja, hogy végre kiköltöztethesse családját az…..
Eljött az UTOLSÓ nap, amikor Ancsa még 3 AZ 1-BEN! Nyíregyháza IZGATOTTAN várja a HÁRMAS  IKREREKET. Nehéz hónapok állnak a Rákóczi família mögött, de végig EGYMÁSBA kapaszodtak... Ancsa hamarosan 5 gyermekes családanya lesz! Nehéz hetek állnak a Rákóczi Família mögött, de végig egymásba…..
MeseTünde ÁRVA lányként nőtt fel, most az ANYASÁGRA készül, de előtte jön a LAKODALOM, ahol a csodás nevelőszülők után végre igazi CSALÁDJA lesz! Sürgés - forgás, érkeznek a vendégek, a menyasszony talpig díszben, a vőlegény még a virágboltban... de vajon minden a helyére kerül? Zoé babával a…..
A "100%-ig" anya Mádai Vivi  a SZTÁRMAMI sorozatunkban a MEGÁLMODOTT férjről, az IMÁDOTT terhességről, a TRAUMÁS  szülésről, a gyermekágyi DEPRESSZIÓRÓL, a BOLDOGSÁGHOZ vezető útról, a ma már CSODAKÉNT  megélt anyaságról, a mindennapokról ZÉNÓVAL , HITRŐL és arról lesz-e Zéninek…..
Hat lombikbeültetésen vannak túl, amely egy kivételével mind sikertelen volt… És sajnos annak az egynek is tragikus vége lett… Lemondtak róla, hogy valaha babájuk lesz… Aztán csoda történt…?! Hogy miért TeszveszAnyunak hívjuk? TeszveszAnyu alsós tanárnő, Nyíregyháza mellett élnek egy gyönyörű kis…..
Két hetesek az iker csajok, Luca és Rebi, azaz Left-gyerek és Right-gyerek. Honnan jött ez a mókás elnevezés? BakkerAnyu mesél a császármetszés utáni nehéz napokról... Mi a véleményetek? Császármetszés vagy hüvelyi szülés? Már most pár hetesen teljesen más típus a két lány. Rebi igényli a…..
"Az a legjobb, ha az ikrek minél tovább maradnak a pocakban!" Elérkezett a 32. hét Ancsa terhességi idejében. Ez egy mérföldkő, hiszen Magyarországon általában ekkor születnek meg a babák hármas ikres terhesség esetén. Bartha Péter doktor úr szerint jelenleg nem indokolt még a szülés beindítása.…..
Megpróbáltam teljesen kizárni a külvilágot körülöttem. Becsuktam a szememet és befelé figyeltem. Figyeltem a testemet. Az ösztön és a tudatosság állt hol egymás mellett, hol szemben egymással. És a főszereplő, akinek szemszögéből soha nem fogjuk megtudni, milyen is lehetett átélni, megélni…..
Heves szívdobogást érzett, a világ össze akarta nyomni. Fura érzés volt. Megmérte a saját vérnyomását: egyre alacsonyabb. A pulzusszáma viszont egyre emelkedett! Ez már tényleg megijesztette.  Mi lesz, ha történik vele valami? Mi lesz, ha nem tud segítséget hívni? A lakás zárva van belülről, a…..
Szerencse, hogy Kende végig alussza az éjszakát. Éjfélkor sem éhes, nem kel fel, nem sír. Csak hajnalban követeli kaját, de akkor azonnal, abban a másodpercben adni kell neki. Nem hajlandó várni. TetkósAnyu nem hagyja sírni, felkapja és magához öleli. Kende nagyon ritkán sír, így Kriszti azonnal…..
„Most már meg tudom különböztetni a sírásait!” Ugyanis Lidus nem fogja vissza magát, széles a skála, amelyen a sírásformákat lehet elemezni. Az első napokban SzivárványAnyu komolyan kétségbe tudott esni, hogy most mi a baj? Már evett, már aludt, már tiszta a pelus, de akkor most mi? Miért sír? …..