Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FreeLight

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
További reakciók a könyvre Az aktuális téma: Új magyar leleplező könyv a szcientológiáról - Dudás Diána: Az én szcientológia sztorim Nem létezik, de hazudik Talán ez a cím foglalja össze a legjobban azt a „stratégiát”, amit a szcientológusok követtek eddig a könyvvel és írójával kapcsolatban...
FreeLight 2019.03.28 16:19:05
@Laci12: "Ellenség kondícióban pattogsz a két pont között mint egy ping-pong labda.
Miközben a saját magadon belül hordozott ellenséggel küzdesz."
Rád is igaz...
BEVEZETŐ Ez egy hosszabb lélegzetű útmutató lesz, mely a szcientológia egyház otthagyása óta összegyűjtött személyes tapasztalataimon alapul, és elsősorban ex-szcientológusoknak szól. Természetesen mindenki abban hisz, amiben akar. Senkitől nem vitatom el a jogot arra, hogy higgyen abban, amit L.…..
Belga adatvédelmi szakértő nyilatkozott a szcientológusoknak a magyar eljárásról Itt olvasható el a szcientológusok honlapján. Ami nem szerene odalátogatni, itt az érvelés lényege:..
FreeLight 2017.11.09 22:44:29
@znagy6666:
"a szabaly az volt, hogy kozolnunk kellett a PC-vel (gyontatott hiv) , hogy habar minden jel arra mutat, hogy auditaljuk, megsem auditaljuk, mivel mentesseget kerunk a gyonasi titok felhasznalasa alol....tehat felmentjuk magunkat az auditor kodex erre vonatkozo pontjanak betartasa alol es az ulesen felfedett titkokat szabadon felhasznalhatjuk."

Huhh. ...
Mikor érezted először hogy nem helyes amit teszel? Mi adott erőt ahhoz hogy hátat fordíts ennek az "egyháznak "? És hogy tudtad feldolgozni?
Lehet hogy írtál már ezekről, de jó lenne tudni a történeted.

A HCO-konfesszióról még sosem hallottam. Sokkal többet kellene ezzel foglalkozni!!! Tönkre tehet mindent. Csaláldot, karriert, mindent. Egy egész életet.
FreeLight 2017.11.09 22:52:59
@znagy6666: az biztos hogy föl lehet állni és el lehet sétálni de az már nem hogy nem élnek vissza az elhangzottakkal.
FreeLight 2017.11.13 00:44:12
@znagy6666: Köszönöm a felvilágosítást és a történeted megosztasat.

Az bejegyzés olvasása után az első gondolatom nekem is a maffia volt.

Érdekes amit a hipnozisról írtál.
Mindig érdekelt hogyan sétálnak bele az emberek ebbe a csapdába. Most erre is választ kaptam.
A hipnózis a könyvek olvasása/ tanulmanyozasa közben kezdődik. A csavar benne hogy Hubbard ellenezte a hipnózis. Így fel sem tűnik. Teljesen beszippantja az olvasót. Főleg ha alapból van benne egyfajta érdeklődés a spiritualitás iránt, vagy régóta keresi a megoldást a problémáira.
A szabad kommunikáció és információ forradalmának korszakában élünk. Egy olyan világban, ahol az emberek nap mint nap egyre jobban kapcsolatba kerülnek egymással és a világgal. A pozitív beállítottságúak között láthatóan terjednek a megértés, együttérzés és szeretet üzenetei, még a leginkább…..