Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Habencius István

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma este, illetve holnap hajnalban a Kossuth Rádió beszélgetős műsorában a blogokról... Aki nem bír aludni, az hallgasson el engem. Ha van kedve. Éjféltől, amíg el nem alszom...ÉJSZAKA  - BLOG2006. december 6-7.Szerk-műsorvez: P. Kiss Zsuzsa és Kránitz BalázsTelefon: Füredy…..
Januártól megújul az egyik leglátogatottabb hazai szolgáltatás, a Startlap. A megújulás részben formai és részben árazásbeli. Bevezetnek ugyanis egy új fajta árazási megoldást. Valami olyat, ami... De nézzük a részleteket!Ez most itt a reklám helye, megpróbálom röviden és…..
Az Arukereso.hu-n a 46. héten az alábbi termékeket keresték a legtöbben. A lista 50 terméket tartalmaz: az 5 legjobb kategória 10-10 legtöbb átkattintást hozó termékét. Az átkattintás itt azt jelenti, hogy a felhasználó a keresett termékre kattintva kilép az Arukeres.hu-ról és…..
Beszélgetnék vele... Even more concerning is the budding 23-year-old Hungarian millionaire Roland Kiss, who rakes in $70,000 in ad revenue per month by engaging his "Paid to Read" membership to click on his Web site ads with instructions on where, when and how often they should click.…..
Habencius István 2006.09.29 23:49:10
Onlinemarketing blog Lustáknak 2006.09.25 16:05:39
Igen, én sem szeretem begépelni a blogom hosszú címét, így csináltam egy rövidet is, íme: www.omb.hu, sőt még rövidebb: omb.hu Ezzel együtt NEM költözöm el a blog.hu-ról, az új domain csak a kényelmet szolgálja...
Néha bambulom a tévében a reklámokat. Hang nélkül, csak úgy gurul a háttérben, és a szem, mint rágógumit a száj, meg-meg csócsálja. Így vettem észre a T-Online egyik spotját, pontosabban abban az iwiw-et. Jól láthatóan az iwiw-el reklámozza magát a vezető hazai…..
A mai nap híre, hogy a Microsoft a Live.com keresőt kirángatta bétából, és mostmár a search.msn.com is oda mutat. (via Keresőblog és sokan mások). Nade van itt egy kedves érdekesség: ha maradunk kedvenc Google keresőnknél, és keresünk rajta keresés-t... de nézzük…..
Onlinemarketing blog Egy év 2006.09.13 13:18:21
Egy éve, 2005. szeptember közepén indult az Onlinemarketing blog, akkor még a Freeblogon. Számomra nagyon nagy meglepetés volt ez az egy év, hiszen leginkább magamnak kezdtem el írni a blogot. Azért, hogy figyeljem a szaksajtót itthon és külföldön, és azért, hogy ez is adjon egy…..
Onlinemarketing blog Google.hu 2006.07.09 22:11:32
Kedves olvasóm ajánlotta ezt a cikket: A Google beperelte a kurzor.hu-t üzemeltető céget. Azaz a Hírek Média Kft.-t. Nos, erre még visszatérünk... Már csak ezért is: A .hu domain nevek nyilvántartását végző Internet Szolgáltatók Tanácsa által kezelt adatbázisból kiderül,…..