Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csokid

11 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Te csokid Májusi nagytakarítás 2018.05.05 15:45:11
Egy tanult és bölcs meglátású barátnőm - aki egyébként a pszichológus barátnőjétől hallotta - a minap azt mondta nekem, hogy a pasi olyan, mint egy polc, amire csak pakoljuk fel a dolgokat, amiket nézegetni szeretnénk. Sose kerülnek le róla a már felkerült dolgok, melyek ez esetben olyan…..
Tünetek: lomhaság, fáradékonyság, puhány törzstartó izmok (=tömzsi has és meggyengült tartás), majdnem harminc és egyedül. Na igen, ezen biztos nem árt változtatni. Radikálisan! Reggelre tett ígéretem, hogy elmegyek az edzőterembe és meglépem az elsőket ezügyben. Futópad a mi barátunk, majd ő…..
A Te csokid Írnék neked. 2018.01.29 22:59:45
Bármit. Szeretem olvasni a soraidat, bírom a vicceidet még ha időnként túlzásba is viszed.  De a minket körülvevő társadalom elvárásai miatt nem tehetem meg ok nélkül, hogy felcsapom azt a kis ablakot és beköszönök valami találó mókás szöveggel. Tudom jól, hogy meglenne rá a megfelelő válaszod is -…..
A Te csokid Hölgyválasz? 2018.01.29 22:39:52
Azon gondolkozom, szükséges-e ezt az epizódot valami ütős nyitómondattal kezdeni? Aztán arra jutok, hogy elégedjetek meg a címmel nyitómondat helyett! ;P   Egy hétvége a barátok körében, kicsit nagyobb társaságban - a wellness szolgáltatásokról és az esti áttáncolt bulikról ne is beszéljünk -…..
A Te csokid A Great Night Kiss 2017.11.21 11:29:16
Ez egy jó kis dalcím is lehetne, de nem az. :)  Frankó péntek esti táncnak indult ez a buli. Nagyjából egy órával a kezdés után érkeztem, már egész sokan voltak addigra. Hamar belebújtam a gyakorlócipőmbe és a kantáros kis gatyámmal nekilódultam a térnek. Hamar sor került az első táncomra, amikor ő…..
A Te csokid UniKum 2017.11.20 09:56:41
"Soha ne add fel önmagad másokért!" Valami ilyesmit olvashatunk sok közhelyszerű bölcsességben, ha nem tévedek. Nos, picit szétszedném ezt a rejtélyt, mert számomra mást hordoz az üzenet. Szerintem ezt sokszor nem szabad szó szerint érteni. Szubjektíven vetítem ezt az üzenetet a szerelmi élet…..
A Te csokid Csipkerózsika 2017.11.13 00:11:18
Emlékeztek még a dalra, amiben Auróra hercegnő megénekli, hogy hol volt, hol nem, álmában találkozott a herceggel és táncoltak. Majd az erdőben összefut az álombéli sráccal. Hát nem felettébb naív, ugyanakkor pozitív gondolat ez? Dehogynem - mondja a mai nő. Pedig el kell hinnünk, hogy néha…..
A Te csokid Versace a padlón 2017.11.07 23:21:36
Ez most az én zeném. És egyben pont az a zene, amit tilos volna hallgatnom ilyen időkben. De egyszerűen annyira leírja, amit igazán akarunk néha.  Amikor a padlón vagy, mint egy gyönyörű és drága Versace kisestélyi, nos akkor nem engedheted meg magadnak, hogy olyan fantáziád legyen, amiben a zuhany…..
A Te csokid Sűrű szósz 2017.11.07 13:21:57
Egy barátom szerint túl sűrű, amit írok. Persze, hogy az. Ez most nem egy kalandregény, ez az én szappanoperám (jelenleg egyszemélyes színmű). Most nincsenek benne igazán párbeszédek, talán majd később. Most sűrű és nehezen emészhető, mint amilyen én vagyok. Szemléltethetnék érzékletesebben,…..
A Te csokid Halloween-i crossover 2017.11.03 13:49:15
Ma sem álltam méglegre és a cigaretták számát sem közlöm. Lényegtelen apróság. Sokkal inkább koncentráltam a munkára délelőtt, amiért meg is veregettem a saját vállam - egész gyorsan összedobtam a projektet, amit napok óta tartogattam már. Aztán azt hittem, megemlékezünk mi is az elhunytainkról, de…..
A Te csokid Majdnem Bridget 2017.10.31 23:22:23
Már értem miért ezzel a dallal kezdődött Bridget Jones sztorija. Őszintén imádom ezt a dalt. Itt van a helye. Itt kezdődik el az én történetem is.  Egy barátom szerint kell egy bizonyos fokú exhibicionizmus, ahhoz, hogy azt hidd magadról, a sztorid mások számára is elég érdekes lehet. S akkor…..