Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dalmaa97

9 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
FIGYELEM! Az alábbi írás néhány olvasó számára felkavaró lehet! 18+  2008-ban robbant ki a botrány, mely szerint egy osztrák férfi 24 évig tartotta fogva házának pincéjében saját lányát, akit rendszeresen megerőszakolt és megvert. Az évek során hét gyermeket nemzett neki...
A kannibalizmus, azaz amikor egy ember egy másik emberi lény húsával táplálkozik, napjainkban is számos törzsnél megfigyelhető. Azonban mégis olyan szokatlan tevékenységnek tekintjük, hogy felkavaró, amikor olyan civilizált országból származó emberekről olvasunk, akik ezt teszik. Issei Sagawa…..
Évtizedek óta rengetegen foglalkoznak a backmasking, azaz a dalok visszafelé való lejátszásával, ugyanis híres dalokban vélnek rejtett üzeneteket felfedezni az unatkozó emberek. A magot maga a fonográf atyja, Thomas Edison vetette el, amikor a már említett találmány elkészítése után egy évvel…..
A különböző összeesküvés-elméletek nagy népszerűségnek örvendenek napjainkban, ám van egy olyan teória, amely évtizedek óta a köztudatban van és híveik kitartanak mellette. 1969-ben röppent fel a teória, mely szerint a legendás Beatles zenekar énekese és basszus gitárosa, Paul McCartney egy…..
Dalmaa97 2018.01.24 13:17:50
@Generic Jingle: Egy fanatikusok által kitalált teóriában minden lehetséges :D
Dalmaa97 2018.01.24 13:25:22
@Terézágyú: Sok momentumot nem hagytam ki, inkább csak olyanokat amelyek nem olyan fontosak, márpedig nem akartam túl hosszú bejegyzést írni, valljuk be azt annyira nem szeretik az emberek. A témáról bárki írhat, nyugodtan lehet, sőt biztos nagyon sokan jobban írnák meg, főleg az én szar mesélésem mellett :)
Dalmaa97 2018.01.24 17:07:43
@M1nd3gy: Évekkel ezelőtt ugyanerről a teóriáról olvastam a Rockinform nevű újságban, gondolom annak a cikknek az írója is egy agyféltekével rendelkezik. Sokan készítenek blogot, írnak cikkeket rejtélyekről, de ha a tv-ben, pl. a Discovery csatornára is rápillantanál, akkor ott is találkoznál hasonló rejtélyekkel foglalkozó érdekes műsorokkal.
Puszi
A modern világban fényképet készíteni egy már halott szerettünkről elég morbidnak tűnhet, ám ez nem volt mindig így. A 19. századi, viktoriánus Angliában így állítottak emléket az elhunytaknak és tompították a gyász adta fájdalmukat...
Bohóc. Erről a szóról mindenkinek egy tarka-barka ruhába öltözött, erősen kifestett, örökké mosolygó arcú, viccesen ügyetlenkedő alak jut eszébe. Ők azok, akik elcsúsznak egy banánhéjon és a nagyérdemű a hasát fogva nevet, mindenkit jókedvre derítenek. Vagy még sincs így teljesen?..
Charles Manson nevét szinte mindenki ismeri, valamint azt, hogy életfogytiglan börtönbe került, de vajon hányan tudják, hogy ki is ő és mit is tett pontosan?..
Dalmaa97 2017.11.22 14:08:12
@sommm: Igen, sajnos elírtam. Köszönöm a visszajelzést, kijavítottam.
Dalmaa97 2017.11.22 14:14:29
@gigabursch: A Helter Skelter eredetileg a Beatles dala, és azt dolgozta fel később a Mötley Crüe. S mivel Manson Beatles rajongó volt, érthető, honnan vette a Helter Skelter elnevezést.
Az alábbi bejegyzésben 4 olyan eltűnt személyről olvashattok, akik a ma napig nem kerültek elő. Johnny Gosch Johnny Gosch 12 éves volt, amikor a reggeli újsághordás közben eltűnt 1982-ben, az Iowa állambeli West Des Moines-ban A szülei mindig elkísérték őt reggelente, féltve gyermeküket, ám ezen a…..
Az alábbi bejegyzésben 4 olyan helyről olvashattok, amelyek bár félelmetesek, mégis vonzzák a turistákat.     Kutna Hora-i csontkápolna   Prágától alig hetven kilométerre található ez a római katolikus kápolna, amely mintegy 40 000 csontvázat tartalmaz. A csontok díszítik a kápolna belsejét,…..
Dalmaa97 2017.11.08 20:45:22
@Yoss: Igen, a Pokol kapuja számomra is nagyon érdekes, az eljutás oda viszont nehézkés, mivel a sivatag mélyén található. Viszont mindenképp megérné a kalandos, hosszú út.
Dalmaa97 2017.11.08 20:47:32
@Hernyó bácsi: Igazad van az tényleg eltartana egy ideig :D Sajnos elírtam, köszi az észrevételt :)