Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Alexnorman

0 bejegyzést írt és 97 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Asszaszinok egy 15. századi perzsa miniatúrán Él egy egészen furcsa kép az asszaszinokról a köztudatban, ami nem sokat változott az elmúlt több száz évben: "Az egyszer megízlelt paradicsomi gyönyörűségre való vágyakozás…..
Alexnorman 2010.02.05 08:43:49
 Haitin a világ szeme, még néhány napig a napi hírbe belefér egy-egy szétroncsolódott ember teste, ugyanazok a romok, dob a hírértéken, hogyha valami amerikai kókler, Britney -vagy a többi főgyarmatosító hazájának köszönhetően- "sztár", ad egy segélykoncertet,…..
Alexnorman 2010.01.22 09:41:37
@flora.a: A Dominikai K.-ban is vannak nyomortelepek. Még a leszálló repülőről is borzalmas látni.
Már meg éppen kereszténygyalázás helyzete forgott fenn/kereszténygyalázás volt folyamatban. Méghozzá a Klubrádió hullámhosszán. Bezony. Ez már csak ilyen. Címlapon hozta a Magyar Hírlap is. Mivel Klubrádiót éppen nem hallgatok, ezért reájuk támaszkodva idézem Para-Kovács…..
Alexnorman 2010.01.22 08:47:31
@Katatón Dzsentri: SZÍVEMBŐL BESZÉLSZ!
Jó másfél hónapos fáziskéséssel írok most e hírről (március 10-én kezdték el sugározni e szériát), ami leginkább annak köszönhető, hogy egyáltalán nem nézek tévét, másrészt pedig annak, hogy nem értek a sorozatokhoz.A Winter sonata mellett a legismertebb koreai…..
 Fájóan tökéletes lesz a mai beszámoló, amit Egy budai sznob a már ismerős Hegylakóból vezetett le - nem sok szeretetet fedeztem fel az írásban. Egy újabb példája annak, hogy bár a témák akár ki is fogyhatnak - de kit érdekel, amikor mindig lehet még jobbat…..
Alexnorman 2010.01.20 10:37:38
Sziasztok! Nagyon jó állásajánlatot kaptam , de a férjem nem támogat hogy elmenjek dolgozni. 3 éves kislányunk most kezdte az ovit, és szerinte mellette kellene maradnom mivel nagyon anyás.   Ő nem akar segíteni, állandóan sajnálja a kislányt hogy mi lesz vele, sír akkor…..
Kedves Despota és tisztelt HR asszisztensek, ügyintézők!   Bölcsész diplomám van (nem nyelvszak), a magát legjobbnak tartó magyar egyetemről (ELTE), közel 10 éves tapasztalatom a saját szakmámban. Dolgoztam már a versenyszférában itthon és külföldön is, de tapasztalataim…..
Alexnorman 2010.01.18 15:14:38
@Elim: átfogalmaztam közben. Utólag is bocs.
Alexnorman 2010.01.18 15:19:25
@céerem:

Dehogynem érti. Évekig tanulgatni sokkal jobb buli, mint dolgozni.
Gyerekszoba Karácsonyfa a falon 2009.12.02 09:58:00
Különleges karácsonyfákból sosem elég, a Lázadó karácsonyfák című posztunkban is láthattátok, hogy van is belőlük bőven. Vannak azonban olyan egyedi és ötletes karácsonyfák, amiket nem tettem bele az előző válogatásba, mert szerintem magukban kell álljanak, feltűnően,…..
Az iskolán belüli erőszak újabb példáját írta meg nekünk Bukott rockzenész - b-oldal.blog.hu -. Levele olvasása közben még a legjámborabb szülő zsebében is kinyílik a bicska, egyszerűen hihetetlen, hogy ennyire eszköztelenné vált az iskola az erőszakkal szemben. Kedves…..
Alexnorman 2009.12.02 10:40:08
@Irbisz: Szerintem egy kisvárosban felvenni a helyi kiskirályokkal a harcot, nagyon nehéz lehet.
(Evvel nem azt akarom mondani, hogy nem kell felvenni a harcot, csak máshogy).
Alexnorman 2009.12.02 10:41:10
@kolbászoszsömle: Igazad van.
A miért nem dolgoznék a Mekiben c. írásra reagálva szeretném leírni a történetemet. Diplomás, nyelveket beszélő 31 éves lány vagyok Bp-ről. Szüleim már nem élnek, rokonom nincs, barátom, mikor megtudta, h munkanélküli lettem: elhagyott, így anyagilag nem tudtam kire…..
Alexnorman 2009.11.12 10:05:27
@Strici: Lassanként.. Haha... Márnagyon régóta ez folyik.
Alexnorman 2009.11.12 10:17:11
@Bárzongorista: Bocsika, de az az én pontom.:)
El Mondo blog Lego 2009.10.20 11:00:00
A játék a felnőtt kezében is játék marad. Van ebben a LEGO dologban valami ősi, valami elemi, valami megfejthetetlen. Talán az építés ősi gesztusát emeli vissza a hétköznapok valóságába… Vagy csak egyszerűen egy jól kitalált ötlet materializálódása. Nem tudom……..
Alexnorman 2009.10.20 13:10:55
Ki tud hajmeresztőbb karácsonyi üdvözletet, mint amikor egy friss és boldog kapcsolatot egy SMS tesz tönkre, amelyikben a pasid volt barátnője közli, hogy a közös gyerekük már öt hónapos?   Sziasztok! Pár történet elolvasása után, úgy döntöttem, hogy én is megírom a…..
Alexnorman 2009.10.06 09:51:07
@boss888:
"Milyen ember az, aki lemond a gyerekéről!? "
Te vagy az ELSŐ, aki a lényegre tapint.
Szomorú.:(
A szegény, aknába zuhant kisfiú tragédiája természetesen meg- és beindította a Homár levélíróit is, hétfői lábrepesztős posztunk után jó pár levél csattant a  postaládánkban. Itt van kettő. Az elsőből az derül ki, hogy milyen kicsinyesen járt el az Aquaworld azzal a…..
Alexnorman 2009.07.28 13:57:49
@szcsongor: És mit érezhetett az apja/anyja azokban a pillanatokban?
És most mit érezhet?
Alexnorman 2009.07.28 13:59:59
@nothing.at.all: Tudod, amíg nincs gyereked, akik ku..ra könnyű gyereket nevelni...
Alexnorman 2009.07.28 14:08:01
@Ma Ő, holnap Te vagy Én ?: Szerinted mikor lehet egy gyereket egyedül strandra engedni?
Olyan felemelő érzés elsőre megérteni valamit, legyen az dalszöveg, rádióreklám, vagy a szomszéd néni kiabálása. Gyerekkoromban pl. évekig nem értettem a Mennyből az angyal egy sorát, nevesen azt hogy "Szép ajándékot vivén szívökben", ugyanis ez a minden karácsonykor meghallgatott lemezen valahogy…..
Alexnorman 2009.06.23 13:01:08
@/ms: Kis hazánk legszinvobalasabb rádiója a Kossuth. Nyilvánvaló.
Éppen ezért csodálkozunk jónéhányan a Vackarádión.
Alexnorman 2009.06.23 13:02:04
@avc: Igen, van egy.
Alexnorman 2009.06.23 13:21:01
@/ms: Komolyan, az előbb pont erre gondoltam én is.
Ha már Vacka, maradjon Vacka, csak "csinálja" át VALAKI!!
 Csak úgy, mert ezt még nem írta le senki: a Fidesz a 2009-es összeurópai parlamenti választások legsikeresebb pártja: senki másra nem szavaztak ekkora arányban (56 százalék), és senki nem verte meg ekkora előnnyel (39 százalék) a második helyezettet egész Európában. Tudjuk,…..
Alexnorman 2009.06.08 09:54:26
@loláb: Egyetlen dolgot nem szabad: a Jobbik szavazóit megszólítva szélsőséges hangot megütni.

Az EP választások tét nélkülisége miatt szavaztak sokan a jobbikra. Jelentős részük biztosan az OGY választáson a fideszre szavazna. Akik nem, azok eléréséhez viszont masszívan zsidózni, cigányozni kellene, ezt ne. A fidesz sikere éppen abban állt, hogy az emberek már nem hiszik el az mszp-nek, hogy a fidesz a szélsőjobbal kokettál.

Emiatt a jelenlegi többség a fidesz mögött egy kulturált többség, olyan szavazóbázis, amire a fidesz büszke lehet. Nincsenek árpádsávos, hőzöngő idióták, azok a jobbiknál vannak. Ha a fidesz a kétharmad reményében megszólítja a szélsőjobbot, akkor elveszti a választást, vagy legalábbis sok támogatót ad az mszp-nek, (szdsznek) a passzív szavazóktól.

Szóval egyet biztosan ne: ne radikalizálódjon a fidesz.


TELJESEN IGAZAD VAN!!!!
EZ AZ ÉN VÉLEMÉNYEM IS!!!!!
Alexnorman 2009.06.08 09:55:20
@tevevanegypupu: Egyetlen dolgot nem szabad: a Jobbik szavazóit megszólítva szélsőséges hangot megütni.

Az EP választások tét nélkülisége miatt szavaztak sokan a jobbikra. Jelentős részük biztosan az OGY választáson a fideszre szavazna. Akik nem, azok eléréséhez viszont masszívan zsidózni, cigányozni kellene, ezt ne. A fidesz sikere éppen abban állt, hogy az emberek már nem hiszik el az mszp-nek, hogy a fidesz a szélsőjobbal kokettál.

Emiatt a jelenlegi többség a fidesz mögött egy kulturált többség, olyan szavazóbázis, amire a fidesz büszke lehet. Nincsenek árpádsávos, hőzöngő idióták, azok a jobbiknál vannak. Ha a fidesz a kétharmad reményében megszólítja a szélsőjobbot, akkor elveszti a választást, vagy legalábbis sok támogatót ad az mszp-nek, (szdsznek) a passzív szavazóktól.

Szóval egyet biztosan ne: ne radikalizálódjon a fidesz.

EZ IS IGAZ!
Az előző bejegyzéshez:Látom, nem megy politikusainknak a matek. Segítek, jó? Kovácsék két gyerekkel saját tulajdonú lakásban élnek. Jelenleg mindkét szülő dolgozik, egyik nettó 130 ezer, a másik 150 ezres fizetést hoz (nagylelkű voltam, semmi minimálbér meg ápolónői…..
Alexnorman 2009.03.31 15:39:31
@fehso2: 35 ezer négy embernek nem elég.

max. 2 embernek!

Kultúra, Cd, kozmetikumok, szórakozás...ezekről azért le lehet mondani -- a szűk esztendőkben!
Telefonon kaptuk az értesítést az Aquincumi Múzeumban kedd délután, hogy a XI. kerületben, a Rupphegy oldalában faragott kőtömbök hevernek egy munkagödörben és az egyiken emberábrázolás is látható. Bár ilyenkor azonnal meglódul az ember fantáziája, de látatlanban elég…..
Pilu Louis Bushy 2009.03.01 18:23:00
 Hogy őszinte legyek, amióta kiderült, hogy a Medgyessy nevével fémjelzett „jóléti rendszerváltás” nyomorba dönti az országot, minden nap reméltem. Bizakodva tekergettem reggelente a rádiót, hátha aznap mondják be a nyolcas hírekben, hogy pénzügyminiszter-csere…..
Alexnorman 2009.03.02 09:09:02
@mauser: Igazad van.
Ezt nem hiszem el. Pedig logikus, hogy ha egyszer félre lehetett valamit fordítani, akkor az máskor is előfordulhat. Volt már ugye a fizetési sapka. Erre most megérkezett a kamatsapka; legalábbis én most találkoztam vele először. Az Index dicséretesen gyorsan javította, ennek a cikknek…..
  Eddig nem írtunk a Provident reklámokról, mert túlzottan magas labda: ostoba, gusztustalan és kész. Most viszont addig húzogatták a nagy magyar oroszlán bajuszát, míg az felugrott, és elment egészen a gonosz székházáig és ott tüntetett. A gyorskölcsönös pedig,…..
 A hétszázát!Magyarország még soha nem volt ilyen nehéz helyzetben! Járt itt már tatár, elpusztította a fél országot, hódított a török, elvesztettük az ország területének kétharmadát, de most,  most kérem igazán szarban vagyunk. De legyőzzük, le fogjuk…..
Alexnorman 2009.01.20 10:57:12
Egyetértek sasikával.

És még:

Az MSZP-SZDSZ az eszközeivel, (mint valaki fenntebb írta), a mostani magát egyre inkább fenntartani nem tudó középosztály gyermekeiből egy tanulatlan, tudatlan, és ezért esélytelen réteget "nevel" fel, akiket saját hazájukban sakkban tartanak egy nagyrészt élősködő életmódot folytató népcsoporttal.

Így a jövőben a gazdasági, politikai, értelmiségi középréteg és elit "osztálya" megüresedik.

De semmi gond, lesz aki betöltse a megüresedett poziciókat. Kik azok?

Azok, akik eddig is pénzelték az MSZP-SZDSZ kampányokat, és a kormányzásukhoz minden "szarbakerülésükkor" anyagi (és egyéb) segítséget nyújtanak. (Pl. IMF hitel).
Elkezdték már a betelepedést. Igényes lakóparkokat építenek maguknak - szép környezetben.

Ez a népcsoport, a mai hazájában sajnos nagyon szarul érzi magát, ami teljesen érthető, hiszen szenvednek a terroristáktól, (bármikor kaphat egy rakétát az otthonuk, bármikor repülhetnek a levegőbe az utcán..stb...).

Úgy látszik nem látnak más megoldást a népük számára, mint új hazát foglalni Európában.
A helyük 15-30 éven belül várja őket. Ez ügyben az MSZP-SZDSZ akadálytalanul, és sikeresen végzi a feladatát.

Na, akkor, nem lesz alanyi jogon járó segílyke, vagy éhenhal, vagy elmegy kukásnak-wc pucolónak a cigány. A volt középréteg szegénységben fog élni, örül majd ha valami "emberi" munkát talál. Kiszolgáltatott lesz.
És akkor nem lesz ám liberalizmus!!!!!
És mi lesz?
Lesz közbiztonság. Fegyveres katonák cirkálnak az eddig kisebbség által terrorizált vidékeken.
Esetleg lesz egy országrész, ahova odatelepítik őket, és nagy falat emelnek köréjük (ami, akárhogy is nézzük, érthető). REND LESZ!.
És ha a cigány még akkor sem akar dolgozni -- kitellik tőle- akkor majd a hülye magyar (mert bizony tanulatlan és tudatlan lesz a magyar, a drága és jószínvonalú iskolákat nem bírja megfizetni) lesz a kukás és a wc pucoló. Örüljön hogy nem hal éhen! És kussoljon.

Ez a jövő.
Egy új Izrael.
Pest-Pilis-Solt-Kiskun Vármegyében járunk, több, mint száz évvel ezelőtt. Jóféle a közösségi élet, a kisebb községekben mindenki ismeri egymást, de a nagyobbakban is egész falura való ismeretsége van mindenkinek. Az iskolában, a munkánál, az egy utcában vagy városrészben…..
Alexnorman 2008.06.19 17:38:40
Nézzük meg, hogy írja le a Galgagyörkön történteket Bayer Zsolt, a Magyar Hírlap újságírója és a Magyar Távirati Iroda, az ország első számú hírforrása, melynek tudósításait minden hazai médium használja (eleve érdekes, hogy egy MTI hír hogy lehet tele az "úgy…..
Gyerekszoba Gumimaci-csillár 2008.06.14 16:59:00
Már olvashattatok egy posztot egy gumimaci alakú lámpáról. Ez a darab egy kicsit más. Nem igazán praktikus és funkcionális tárgy, de abszolút idevaló. Hiszen melyik gyerek ne lenne megőrülve a gumicukorért? Ha csak rajtuk múlna, a Haribo tulajdonosai vezetnék a világ…..
Alexnorman 2008.06.18 10:54:18
Olyan tárggyal van dolgunk, kedves Olvasók, ami nemcsak a gyerekeket célozza meg, de a gyermeklelkű felnőtteket is. Legalábbis úgy tapasztaltam, hogy a férfiemberek előszeretettel lövöldöznek postai gumikkal egymásra hatalmas röhögések közepette. Ez a fém, ujjra húzható csúzli…..