Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Árpád Király(!)

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hölgyolvasónk vesszőfutása folytatódik. Újabb, kegyetlenül logikus kérdések vetődnek föl, s mire sikerül feltárni a valós problémát, a kór elhatalmasodik. Hú, de nagyon ismerős lemez...:(( Az összképhez hozzátartozik az is, hogy a méhszáj-szűrőprogram mellett kifejtett…..
72 éve (1938) választott Pest vármegye szélsőjobboldali képviselőt alispánnak.Endre László 1895. január 1-n született Abonyban. 1923-tól az ország egyik legnagyobb és legfontosabb járása, a gödöllői főszolgabírája volt, antiszemita és fajvédő pártok, egyesületek vezető…..
Árpád Király(!) 2010.01.12 11:22:34
Kedves Szélsőjobbos Honfitársaim:

A honfoglaló magyarok közel negyven emberöltő óta keverednek a Honfoglaláskor itt talált népekkel és az azóta nyakunkra ült hódítókkal, leginkább emiatt olyan szépek a magyar nők. :-)

Nemsokára mindenki számára hozzáférhető lesz a SAJÁT génvizsgálata, és onnantól mindenki számára egyértelmű lesz, hogy NEKI SEM CSAK A HONFOGLALÓK VÉRE FOLYIK EREIBEN: a mai magyaroknak a 99,9%-a a honfoglaló magyarok TOVÁBBÁ szlovákok, németek, horvátok, szerbek, románok, ukránok, oroszok, törökök, zsidók és cigányok keveréke, Petőfi Sándortól Vona Gáborig és Morvai Krisztináig bezárólag.

Kedves AndreaSue, kiváncsi vagyok, akkor is rendes magyar embernek tartod-e Endre Lászlót, ha véletlenül TÉGED is bevagonírozott volna, mert Te sem vagy eléggé árja?

Kedves szélsőjobbosok, belegondoltatok, hogy ha Hitler még egy ideig hatalmon marad és nem marad munkatáborba hurcolandó zsidó és cigány, akkor mit tett volna a közel nem árja, egészen pontosan ÁZSIAI magyarokkal?

Kedves szélsőjobbosok, belegondoltatok, hogy akikre mi magyarok oly büszkék vagyunk, a Nobel díjasaink és az olimpiai bajnokaink mekkora százaléka volt zsidó?

Kedves szélsőjobbosok, belegondoltatok, hogy ha újra megvalósulna Nagymagyarország, aminek matricája minden autótokon ott szerepel, akkor a kb. 30 milliós lakosságának kb. 39%-a lenne magát magyarnak valló és 61% NEM MAGYAR? (adatok Wikipedia MAGYAR nyelvű, azaz általunk, magyarok által szerkesztett oldalai).

Én nem szeretnék egy ilyen országban élni, és Ti?

Legyen békesség közöttünk mindenkor! :-)
Mandiner blog Felvidéki intő 2009.12.28 08:01:00
  Mint arról már beszámolt Turul fővezér, felvidéki kollégáink háromnapos agyviharon láttak vendégül néhányunkat a Fátra lábánál. Szép volt, jó volt, de azt is be kell vallani, hogy intőt kaptunk. Csúnyát. Nem mi, a Reakció, vagy nemcsak mi. Hanem az az egész…..
Árpád Király(!) 2009.12.28 17:23:14
Kedves Malac!

Átfutva hozzászólásaid némi kételyeim vannak, hogy érdemben és illő hangnemben válaszolsz majd észrevételeimre (remélem ebben rám cáfolsz majd), az örök optimizmusom és a tények iránti tisztelet mondatja velem a következőket:

1. A 2007-es népszavazás a vizitdíj és a kórházi ágydíj ellen szólt. Ez eddig tény. Vélemény: amíg érvényben volt a 310 ft-os vizitdíj, addig fele akkora sorok voltak a rendelőkben. (Költői) kérdés: Az emberek fele nem tudja kifizetni egy buszjegy árát az orvosért?

2. Vona Gábor Orbán Viktorral és másik tucatnyi polgárral hajolt össze 2002-ben és alapította meg a polgári körüket. Madarat tolláról...

3. A 2006-os parlamenti és Önkorm. választásokon az ÖSSZES olyan választókerületben, ahol második forduló volt, a FIDESZ és a Jobbik választási koalícióra lépett, ha jól tudom, a III. kerületet azóta is együtt kormányozzák, hasonlóan sok más helyhez.

4. Orbán Viktor azon újságok olvasását és azon TV-k nézését javasolta híveinek az EU választásokig, amelyekben a Jobbik eszmerendszere is markánsan megtalálható.

5. Számomra úgy tűnik, Te FIDESZ szimpatizáns vagy. A FIDESZ azt állítja, keresztény alapokon politizáló párt. Szerintem nem túl keresztényi egy másik pártot gúnynévvel (MASZOP) illetni, még kevésbé keresztényi a szimpatizánsait MASZOP droidoknak titulálni.

Legyen békesség közöttünk mindenkor! :-)