Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Marticsku

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ember első körben soha nem ingatlanoshoz fordul, hanem megpróbálja eladni maga a lakását. Ezért szegény ingatlanosok viszont megpróbálják magánszemélynek feltüntetni magukat. Valamilyen rejtélyes okból úgy gondolják, hogy a magánszemély legfőbb ismérve, hogy kézírásos…..
Lakást keresünk, ezért rendszeresen találkozunk ingatlanosokkal (vagy ahogy magukat nevezik: ingatlanreferens). Nem jó szántunkból találkozunk e foglalkozás képviselőivel, hanem azért, mert a vásárlás menetébe mintegy kötelező láncszemként ők is igyekeznek bekapcsolódni.…..
Marticsku 2008.05.23 15:46:23
"turorudi" lakást keresni nem is olyan egyszerű, főleg ha nincs segítséged...
tisztában vagy az adózással, illetékekkel, biztosra tudod e ,hogy a tulaj adja e el a lakást és ki a haszonélvező , mennyi hitel van rajta,
Azt gondolod,hogy egy tulaj nem fog neked hazudni??? Sokszor az ingatlanos menti meg az ügyfelet,hogy ne vegye meg ezt meg azt a lakást, mert a környéken ez és ez épül, vagy ismeri a házat stb...Nekem boldogok az ügyfeleim (eladó/ vevő) és mindegyikkel jó kapcsolatom maradt fent, és az ő ajánlásaik révén dolgozom tovább.Van aki nem tőlem vett, mert nekünk nem volt olyan ingatlanunk , amit keresett, de mégis engem hív ha baj van .. Te láttál már több száz adaásvételit ? ismered a buktatóit? Az ügyvéded nem biztos,hogy fel fogja rá hívni a figyelmedet...( ha csak nem régóta ismered ) Neki tök mindegy. A jó ingatlanosnak nem mindegy.
Na de mind1 is, nem fogunk zöld ágra vergődni, az ÁLTALÁNOSÍTÁS csúnya dolog, ha meg valami "rossz " történik veled, akkor gondolkozz el, hogy te esetleg nem csináltál e hasonlót embertársaiddal , mert csak azt kapod vissza amit te is megtettél és olyan formában ,hogy megértsd , és addig kapod, amíg meg nem érted, hogy nem a világot kell megváltoztatni, hanem magadat......
ha becsaptál valakit, átvágtad , biztos lehetsz benne, hogy visszaüt.
Én szeretek tükörbe nézni és tudok is nap ,mint nap.Részemről befejeztem, nem fogod megérteni ,hogy általánosítani butaság. ( nem arra értem,hogy te vagy buta, hanem butaság.. nem félreértendő, nem buta vagy -gondolom én -, csak kevés ismerettel rendelkezel valamiről és az alapján ítélkezel..ami hiba)