Regisztráció Blogot indítok
Adatok
salty

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rendes egyetemista nyáron nem az egyetem honlapját frissítgeti áhitattal. Pedig kellene, hiszen akkor nem néhány nappal ezelőtt tudta volna meg, hogy idén a világvégére való tekintettel egy hónappal hamarabb kell fizetni. A lányom a Budapesti Corvinus Egyetem (Közgáz) végzős…..
Volt nekem egy tévészerelő haverom, ő mesélte, hogy amikor nyugdíjas mamák telefonáltak neki, hogy baj van, Zsoltikám, nagy baj van, akkor tízből kilencszer a következő volt a probléma:A mama kis horgolt csipketerítővel díszítette a tévét - A kis csipketerítőre rárakott egy…..
Már épp kérdezni akarta a Homár a tegnapi parkolási mítinggel kapcsolatban, de szerencsére a vicces nyilatkozatairól ismert parkolási szabadságharcos EMPAMO hamarabb és rutinosabban összegezte kétségeit a tervezett módosításokkal kapcsolatban: Tisztelt Hagyó Úr! Autósbarát…..
salty 2009.04.21 18:35:29
@moli: én több, mint 5 évig jártam BKV-val, de undorodom végigmenni az aluljárón a hajléktalanok tömegén, a buszra olyan emberek szállnak fel, akik után nem szívesen ülnék le ugyanarra az ülésre, a járatok jellemzően zsúfoltak, kényelmetlenek és koszosak, de szívesen visszaszokom a tömegközlekedésre, ha az megfelelő színvonalú lesz

és még egy kérdés : mi lesz, ha tegyük fel az autósok 50%-a visszaszokik ? valószínűleg káosz, a BKV nem bírná el ezt a tömeget
Menjen fel a páternoszterrel a negyedikre - mondták állítólag ifjú korában a nagynénémnek, aki vagy félórát várt, hogy a különös tisztségű úr megérkezzék és felkísérje. Lehet, hogy ezt a sztorit mindenki a saját nagynénjével ismeri, de nem is ez a lényeg. A páternoszter…..