Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szpotti

1 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sör, bor, finom ételek, zene és jó hangulat minden mennyiségben. Ha röviden szeretném értékelni a hétvégi I. Érdi Sör- és Gasztrofesztivált ennyit írnék, de annyira jó volt, hogy inkább részletezem, éljük át újra az érdi csodát...
Kásler Mikós Origónak adott interjújában megint az ellenzékre fogta az eü helyzetét.  Elmondta ugyanakkor, hogy a fideszes kormányzati lépéseknek köszönhetően a gyermekvállalási kedv 21 százalékkal nőtt. Ne tudom, hogy honnan sikerült az adatokat vennie, de a KSH adatai szerint 2018 első 9…..
Szpotti 2019.03.12 21:42:08
@MAXVAL bircaman közíró: Ezt nem értem. Mi változott azóta?
Szpotti 2019.03.13 06:35:49
@MAXVAL bircaman közíró: aha. Tehát egy köpönyegforgató bagázs. Eddig is tudtam, nem lep meg. Tudja olyan nincs, hogy valaki ekkorát fordul, a birkanép meg megy vele. Valami nagyon nem ok. Ja, hogy a fenenagy változást az jelenti, hogy demonizál, ijesztget és megmentőként tetszeleg.
Szpotti 2019.03.14 06:28:22
@MAXVAL bircaman közíró: Azt Te is beláthatod, hogy ha egy párt egy ideig liberális nézeteket vall, majd hirtelen elkezdi támadni azokat akik ilyen nézeteket vallanak, az bizony a köpönyeg erős forgatása. Mi lesz a következő?
Mindent megtett a helyi és az országos vezetés,  hogy eltüntessék az iskolát a süllyesztőben, de egyenlőre még nem sikerült. Hogyan lehetséges ez? A Budai Nagy Antal Gimnáziumban a tanárokon múlik minden. Ők viszik a hátukon az egészet, kínlódnak, küzdenek, de megéri. 2,5 éve egy, az iskola…..