Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aszilvia

20 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
töredékek ... 2010.01.14 20:30:00
az a helyzet hogy jóformán nem is emlékszem mikor írtam utoljára ide..sokminden változott..az utolsó vonat kisiklotta óta..persze ez nálam nem akkora újdonság..lassan mindenki megszokja csak én nem hogy az élet kereke csak forog és forog tovább..ha visszagondolok az elmúlt…..
egyszer volt egy vonatszépnek mondtákannak láttáktele színes villogó lámpákkalcsillogó vázakkalvakítóan fényes ablakokkal mutatták neki milyen a világegy nap elágazáshoz érkezetta váltó elromlottnem tudta merrejobbravagy balraígy hát kisiklott vagy mert szemben jött…..
töredékek álom és valóság 2009.10.07 07:12:00
álmodozni valamiről és élni valamiben nem ugyanaz..kivételesen igazán jól érzem magam és mégis írok..hogy ennek mi az oka? magam sem tudom..eszembe jutott pár gondolat..talán mert mostanában többet foglalkozom az álmaimmal.. a megvalósításukkal..a céljaimmal..újabban ilyenek is…..
mind egy tőről fakad..egy a gyökere..egy  a hely ahonnan ered..és egy ami felé halad..a lent és a fent..a kint és a bent..a mi lenne ha.. a mi lett volna ha..a millió kérdés és millió meg nem érkezett válasz..méghogy az alkotáshoz nem kell semmi?! hmm..nem hiszem hogy eltudnék…..
töredékek 2009.09.27 10:53:00
néha úgy érzem burokban élek..nem is..egy üvegbúrában..valamelyik nap ültem a sétányon a padon..beszélgettem..és egyszercsak körbenéztem és ráeszméltem hogy ez a világ épp olyan mint azok az hógömbök..amerre csak nézek érezni hogy gömbölyű..érezni hogy fogy el a világ…..
valami nagyon megváltozott..mégis úgy mentem el a változás mellett mint villanyvasút a műanyag fák félhomálya alatt..észrevétlen..is..maradhatott volna..de nem maradt..igencsak felhívta magára a figyemet..gyakran annyira üvöltött hogy majd belesüketültem..mégis benne vagyok még…..
és a változás kereke nem áll meg..csak forog és forog tovább..néha reménykedem hogy egyszer legalább hosszabb időre megpihen..de nem..mit kellene tennem?nem tudom..túl sok kérdés van bennem..túl sok mindenre szeretnék választ kapni..figyelek befelé..figyelek kifelé..néha…..
töredékek mindennek a vége.. 2009.05.19 00:31:06
egy hely amiről azt hittem eddig csak a mesében van..ami valóban olyan mintha egy mese közepébe csöppentem volna..egy érzés ami szinte leírhatalan..egy élmény ami megfoghatatlan ..pedig..kinézek a fejemből és nem tudom szavakkal leírni azt amit látok..persze próbálom megfogni a…..
aszilvia 2009.05.21 08:24:31
@Csendlör Bing: mi volt az első gondolat??
töredékek élménydömping 2009.04.26 00:52:00
jobb szóval nem tudom jellemezni az érzést ami hatalmába kerített..néhány hete kezdődött csupán de amikor visszagondolok vagy leglábbis megpróbálok visszagondolni a kezdetére már elhomályosul..az idő nyomban lényegét veszti..nem érdemes számolni a napokat..nem érdemes kutatni a…..
vannak napok amikor újra betérek csak hogy átolvassam amiket eddig írtam..mindig másképp hatnak rám..van hogy szinte idegenként olvasom a sorokat és rácsodálkozom..ezeket én írtam? olyan hihetetlen..amikor csak élem a hétköznapokat nem így jönnek a gondolatok..semi extra…..
töredékek néha 2009.01.04 18:42:00
ne csodálkozz azon.. ha kinyitsz egy ablakot..benéz rajta néhány ember..ne csodálkozz azon..ha kitárod ajtód..s belép rajta néhány ember..persze azon se csodálkozz ha valaki csak bekopog..és azon se ha valaki csak az ajtóban toporog..azon meg végképp ha egynesen kérdés nélkül…..
töredékek azok a bizonyos napok 2008.11.15 21:20:00
na igen..ezek a bizonyos napok amik azok..amik nem csak akkor jönnek amikor hívod..leginkább amikor nem..amikor nem is számítasz rá..nem csak egy hónapban egyszer..hanem amikor épp..amikor végképp..már azt hiszed ennyi elég..hogy nem kell több ilyen..de jön..és nem tudod elűzni..nem…..
aranyban fürdő szürke nap..álomfoszlányok kergetik egymást mélyen a felszín alatt..képek melyek oly valóságosnak tűnnek..felfalt könyvek..elfeledett érzések..kényszerített gondolatnélküliség..lebegés a tudat küszöbén..emlékek közt sodródva..fel felvillannak..hogy elmém el…..
időnként apró pihék hullanak az ölembe..magasról..figyelem ahogy szállnak..közelednek..majd elülnek csendesen.. magukkal hozva a válaszokat..hogy a következő szellő tovarepítse őket..gondolatok melyek nem hagynak nyugodni..érzések melyek életre kelnek aztán kétséget…..
töredékek gondolkodom.. 2008.09.25 13:17:55
és ha gondolkodom akkor annak néha jobb hangot adni még akkor is ha ezzel olyan mélységekbe engedek be olyan embereket akiket nem akarok - ahova nem akarok..vannak nehéz napok amikor nem tudom mi van.. van amikor az ezerszirmú virág életre kel és hullajtja a szirmait mint ősszel a fák a…..
hány szirma van egy virágnak..hány arca van a világnak..honnan lehet tudni melyik az igazi..melyik az eredeti..ki kinek mit mutat..ki kinek mit adhat..hol van a kezdet és hol van a vég.. hol van a start és hol van a cél..bármerre nézek emberek..bármerre hallgatok csendesek..nem…..
töredékek tao te king 2008.06.13 16:56:00
pusztul,ami csak egy,vak,aki egynek lát valamit védelem kell védtelen életednek, s védekezik gyöngeséged páncélt izzad magára, mint a csiga, száz karddal jár benned előre-hátra minden vita utak sara,vágyol a messzeségbe, a bár itt maradsz, felkapaszkodol a tipró kerékre, s vele…..
töredékek egy virág sorsa 2008.06.13 16:38:00
Borongós szombat reggel volt a szobából megállapíthatatlan hőmérséklettel. A nap hol megmutatta magát hol meg szégyenlősen egy felhő mögé bújt. Szürke szemüveget téve az orrára.  Elhatározásra jutottam. Nem ártana beszerezni pár szál frissen vágott virágot. Ma semmi…..
töredékek öncenzúrázás 2008.06.10 07:42:00
..vannak gondolatok amiket nem lehet ide leírni csak a "fióknak"de ettől még vannak..nem is kevés..öncenzúrázás..ha majd olyan jön ami megosztható bárkivel az bekerül ide....
Bár szinte sosem tudom hányadika van vagy milyen nap, most érdekesen érintett hogy ez egy péntek délutáni történet. Éppen kései ebédemből tartottam hazafelé. Előtte majdnem végkimerülésig tartott séta, melyben fogalmam nincs merre jártam. Talán a mit láttam kérdésre…..