Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Déva

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A KDNP hazai és külföldi tagjai által évente odaítélt vándordíjat sorozatban negyedszer kapta meg a politikus. Az elismerés egy évre, valamint esetenként az örökkévalóságig szól. Szoros volt a verseny: második helyezett egy vécé pereme alá kövült ürülékdarab lett,…..
Eltemettük Horn Gyulát. Nehéz szívvel jöttem hazafelé a Nemzeti Sírkertből a 37-es villamossal. Temetése nem pusztán egy szertartás volt, hanem maga Horn Gyula.  Egy órára együtt volt a magyar nemzet ismét. A több ezres tömegben voltak, fiatalok és idősek, liberálisok,…..
Déva 2013.07.09 15:09:41
@röf: Hú, de együgyű emberke vagy!
Azért legyen szép napod.
Déva 2013.07.09 15:12:52
@DFK: Mát nem tudtok hajtogatni, ezt a jelzőt mi vissza adjuk Orbánéknak!
A temetést különben is A jelenlegi kormány szervezte, ami kötelessége is. Orbánék is ott voltak és nem viselkedtek parlagi módon, mit Te.
Segítség, segítség, gyorsan segítsenek! Kormánypártunk egysége varrás mentén reped!Úgy látszik Kína, és a tibetiek elleni fellépés, no meg annak pofátlan indoklása kellett az első repedések megjelenéséhez a Fidesz egységének eddig szilárdnak hitt Nagy Falán. A képviselők…..
Déva 2011.06.28 11:50:04
@amor2000: A rüh gyógyítható,de az elmebaj nem!
Érdekes,hogy vezér most szereti a kommunista Kínát és nem lesz tőle rühes?
Eladja az országot,nem ártana felébredni,vagy látni amor-ka.
A KDNP törvényjavaslatot nyújtott be a szabad vasárnapért. Kétség kívül fontos az, hogy a dolgozó legalább egy szabadnappal rendelkezhessen hetente, és az a hónapok nagy átlagában hétvégére essen.A Kereszténydemokrata Néppárt – minden bizonnyal – alapos okkal…..
Nem fogom leírni századjára (bocs, ezalatt páran leírták még) kétszázadjára, hogy mit is akar a VDSZSZ. Én inkább azt írom le, én mit szeretnék:- részesedést akarok a kereskedelmi csatornák reklámidejének eladásából (mert nézem)- részesedést akarok kedvenc sportklubom…..
w Álmodik a nyomor 2008.09.08 06:00:00
A szakértői kormányról ábrándozom egy ideje. Próbálom elképzelni. Egyebet úgysem tehetek, senki nem óhajtja ugyanis elmondani, mit csinálna, hogyan működne ez a mitikus testület tulajdonképpen, és miért volna rá szükség. Illetve azt sem, hogy kik lennének azok a szakértők,…..