Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szándokán

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Peta nemzetközi állatvédő szervezet a híresen hülye és sokszor kicsit öncélúan botránykeltő és megosztó akcióiról ismert. Itt az addicton is sokszor foglalkoztunk velük, volt, amikor ketrecbe zárt, félmeztelen kismamákkal tiltakoztak a nem megfelelő disznótartási szokások…..
Piroslap Rogán Antal KISZ-titkár 2010.07.09 06:22:00
Van egy pár olyan interjú, illetve műsor melynek alkotói a politikus-vendég gyermek- és kamaszkora felől érdeklődik. Ezekben elmesélik az első szerelmüket, jó vagy rossz gyerkőc volt-e, illetve rendre azt, hogy soha nem érdeklődtek a politika iránt. Sokan azt gondolnánk, hogy a…..
Bennem speciel eléggé felmegy a pumpa a Dzseniferek, Dzsonik, Dzsokik, Ronaldók és Sziksztínek hallatán. Manapság sajnos egyre gyakrabb az ilyen jelenség...Erre most itt van ez az Avatar. Biztos jó film, nem láttam. De aki erről nevezi el a gyerekét, annak gondolkodás nélkül két…..
- Halló tessék, Nagy László!- Szervusz Lacikám, itt a Csoknyai. Azért csörgetlek, mert nem vágjuk, hogy este most akkor nálunk játszol vagy a spanyoloknál!? Foglaltunk Neked helyet az öltözőben a Puljeszevics meg az Eklemovics között. Van nemzetiszínű törölköző is odakészítve…..
"Bár a síelés nem maradt el hóhiány miatt, a sífutás azonban igen. Salzburg felett időnként inkább tavaszra hasonlított az idő, mint igazi alpesi télre karácsony és szilveszter között. A lesikló pályákat éjszakánként hóágyúval előkészítették ugyan, de környezetük…..
Bevallom, az utóbbi két három hónapban már-már olyan tévképzetem támadt (és nem csak nekem), hogy Gyurcsány Ferenc hiányzik ennek az országnak. No, nem mint miniszterelnök, de ez az arc mégiscsak elérte azt, amire az elmúlt húsz évben másnak esélye sem volt: közös nevezőre…..
szándokán 2009.10.31 17:08:02
Nem ertelek tufa, hogy miert nem tudsz pontosan fogalmazni. Mi az, hogy kozos nevezore hozta az orszagot? Ez nem jelent mast, mint, hogy minden egyes felnott es ertelemmel biro gyermek, aki ismeri Gyurcsanyt, az utalja, mint az ordogot. Szerintem inkabb arrol van szo, hogy aki addig is utalta, az csak megerosodott az erzelmeiben 2006 utan, es ezen felul vannak meg azok a halmazok, hogy imadja, meg szereti, meg elviseli, meg nem birja a stilusat, de tiszteli, nem erdekli, ot birja, de az mszp-tol hanynia kell stb, sorolhatnam. Fogalmazzal mar vilagosan, ird azt, hogy kozos nevezore hozta a jobboldali szavazokat az orszagban. Akik egyebkent ma sincsenek sokkal tobben, mint korabban, a masik oldal meg a tavolmaradassal bunteti a kormanyt, de ez nem azt jelenti, hogy kozos nevezon lennenek, es utalnak a Gyurcsanyt. Azt meg vegkepp nem, hogy az orszag 70 %-a a Fideszt tamogatna. Ez latszott legutobb is.
Miert van az, hogy ha leir vmit a Gyurcsany, vagy megszolal par mondat erejeig, akkor mar egybol harsonakat kell fujni, meg harangokat kongatni, nehogy szo nelkul maradjon a dolog, es utmutatas nelkul maradjanak a hivek?

Itt egy szinten masik hamis megfogalmazas: "Eltekintve néhány holdkórostól, meg az egzisztenciálisan addikt támogatóitól, olyan földrajzi és ideológiai nagykoalíció alakult ki a személye körül (ellen), ..." Mar bocs, de barmelyik ismerosomet megnezem, nagyjabol ugyanugy gondolkodik most is a Gyurcsanyrol, ahogy korabban, legyen barmilyen partra szavazo, ezen nem valtoztatott semmit az oszodi beszed sem. Aki ugy gondolkodott a dolgokrol, ahogy o, az most mi a fenenek hinne a felcsuti mellveregetos meltosagosnak, es vica versa. Ez ket kulon vilag, amit sohasem lehet kozos nevezore hozni, mert alapertekekben kulonbozik gyokeresen.
w Kérem kapcsolja ki 2009.10.29 05:30:00
Mivel a gyerek lelkileg vashiányos, viszonylag gyakran kell őt gépek közelébe vinni; az mindegy neki, hogy mozdony, autó vagy hajó, csak nehéz gép legyen. Erre szerencsére sok lehetőség van a kisvasúttól a múzeumon át a veteránautó-kiállításig, csak azt sajnáljuk, hogy katonai…..
"Kemény, ez a csapat kemény."(Horn Gábor) Véglegesítette a Fidesz az EP-listáját, a győztes túlzott magabiztosságával még jóval a kampány beindulása előtt. Nézzük hát ezt a listát! A listavezető neve bármilyen választásnál szimbolikus jelentőségű:…..
Rájöttem! Filozófia 2008.10.14 00:20:00
A filozófia a gyengék sportja. Nem véletlen, hogy a legtöbb filozófus buzi volt, vagy ahogy most illik mondani meleg. Főleg ugye a görögök. Lásd Szókratész, Platon meg a többiek. (A görögök, egyszer azzal kérkedtek, hogy ők találták fel a szexet, erre a rómaik azt mondták, mi…..
Drága olvasó, feltehetőleg ennek az index-cikknek a végéről ugrottál ide, ennek a posztnak egyetlen célja, hogy kommentárt írhass a publicisztikához, vagy csak jót mulass a többiek gyalázkodásain. Jó szórakozást!..
Tarka Magyar demonstráció 2008 október 4. 15:30 Erzsébet tér from Tarka Magyar on Vimeo...
szándokán 2008.10.01 03:23:51
Miért fáj Sárosinak, hogy Gyurcsány is szervezett egy megmozdulást? Miért is szánalmas vergődés ez? Ha jól tudom volt ott kb 2-3 ezer ember. Most épp ennyi. Legközelebb jóval többen lesznek remélhetőleg. Bizom benne, hogy a tarka magyar is kiszervez az utcára végre pár ezer embert, és ez menjen iigy hétről hétre, amiig el nem párolog az össze q "hazafi" az utcáról.
Ahelyett, hogy nagy pofával leugatja, örüljön Sárosi és a tarka magyar, hogy végre újra előmásznak az emberek a falak mögül. Leszarom, hogy ki szervezi, Ciccolina, Anettkavagy a bohóckirály orbánviktor, a lényeg, hogy kimozdiitsa a zombikat végre az utcára a budaházi féle vagy akármilyen csürhével szemben.
Rendben van, hogy próbálnak pártsemlegesen utcára hiivni embereket, és nem akarják, hogy az övéken részt vegyenek arccal pártpolitikusok, de miért kell leugatni egy másik szerveződést, aminek a céljai amúgy nagyjából megegyezik a T Marháéval, miszerint élhető, erőszakmentes környezetben szeretnénk élni. És miért kell ebben a videóban lehozni, hogy Sárosi mi a tökömet gondol a mai politikáról. Azt mondja, hogy mondjuk ki nyiltan tökünk tele van a jelenlegi kormányzással. Ki az a mi? Ő és az édesanyja, vagy ő és a TASZ, vagy ő és a Tarka Magyar? Kinek a nevében beszél eza mr magabiztos? Nekem épp nincs tele a tököm a jelenlegi politikával, egyet is értenék a TM alap céljaival meg a nyilatkozat tartalmával is, Sárosi ugatása viszont sikeresen eltántoriitott ettől a megmozdulástól. k... be.
Live in Dubai A remény rabjai 2008.06.28 01:29:43
Mondtam, hogy van remény itt Dubaiban is! A múltkor, amikor a nőci megígérte, hogy fél hatra kiszállítják a vizet, hét perccel fél hat után meg is érkezett az óriás palack. És az itt olyan, mintha hét órával előbb érkezett volna...Aztán a minap, mikor az egyik meccs után…..