Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Apa !

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alábbi családi perpatvart azért teszi közzé a Zugügyvéd, mert sajnos majd mindennapos jogi ügynek tekinthető. Kedves Zugügyvéd!Tudom most amit írni fogok,sokan azt fogják mondani,hogy helytelenül cselekedtem,de mégis kíváncsi lennék az önmérsékletu…..
Az alábbi történetben körülírt intézkedés akár jogszerű is lehetett volna, ha a kioktatás elmarad. A polgárőr nem igazoltathat, nincs bővebb jogköre, mint bármely egyszerű állampolgárnak.   Tisztelt Zugügyvéd! A rendőri(?) és polgárőri igazoltatásról lenne egy…..
Apa ! 2008.10.16 01:18:32
ERRE EZT TUDOM FIGYELEMBE AJÁNLANI!"SAJNOS"
Győrben egy útkereszteződésben,ahol egy balra irányjelzőt használó kanyarodó furgont szabályosan kerültem jobbról ki.Majd előttem egy szabálytalanul forgalommal szemben parkoló autó miatt meg kellett állnom,és ekkor a mögöttem lévő furgonból kiugrott egy FELBŐSZÜLŐ ápolatlannak látszó ember,és a szgk-im ajtaját először elkezdte FESZEGETNI majd ököllel ÜTNI az ablakot.Ekkor a mellettem ülő árva 13-éves beteg gyermekem bepánikólt,és majdnem megfulladt nem kapott levegőt.És erre fel elhajtottam a tőlünk 200-m levő kórházba.Természetesen a nálam lévő gyógyszerrel kezelésben kellett részesítenem,hogy-ne fulladjon meg.Utána a rendőrségre mentünk feljelentést tenni ismeretlen támadó ellen.Amikor elkezdtem előadni a történteket,hogy milyen ok nélküli támadás ért bennünket, ami könnyen az árva kiskorú beteg gyermekem életébe került!Az ügyintéző rendőr fel állt, és otthagyott bennünket.Majd visszajött kb-10-perc-múlva és mindent megtagadott tőlünk.Majd közölte,hogy azok kommandósok voltak 2-en.Annak ellenére,hogy még idegen tanúval is bizonyítani tudtam az én igazamat,koholt vádakkal egyszerűen érthetetlen megalázó módon még minket büntettek meg 15000-ft+3-m büntető-pontra! Megjegyzem a rendőrség előtt is az ottani ügyeletes tiszt parancsára az ottani tartózkodásunk idején is meg akart büntettetni a mobiltelefonjáról odarendelt járőrrel.Aki nagyon udvariasan igazoltatott,és mindent rendben talált.((Ami nem sikerült,mivel van törvénytisztelő is köztük))Ez van!Látnoki képességgel kell rendelkezni,mert különben nincs kegyelem!Az emberségről nem is beszélve!
  Volt ugye ez a mentődobozos cikkem, volt benne egy kivonat is abból a levélből, amit az OMSz-től kaptam egy sor kérdésemre. Ez meg egy másik levél, amit egy gyakorló mentőstől kaptam a cikkre. Kommentár nélkül, íme: Csupán észrevételeket szeretnék hozzátenni.Egészen…..
Apa ! 2008.06.23 21:04:01
Én nem hívtam mentőt,mivel még arra sem volt lehetőségem,és még időm se !!!!!!!De azokkal egyetértek akik azt mondják,hogy nagy baj van ebben az országban !!!!ASMÁS fiam kálváriája "MAJDNEM ÉLETÉT VESZTETTE!"
Győrben egy útkereszteződésben,ahol egy balra irányjelzőt használókanyarodó furgont, szabályosan kerültem jobbról ki.Majd előttem egy szabálytalanul forgalommal szemben parkoló autó miatt meg kellett állnom,és ekkor a mögöttem lévő furgonból kiugrott egy felbőszülő ápolatlannak látszó ember,és a szgk-im ajtaját először elkezdte feszegetni, majd ököllel ütni az ablakot.Ekkor a mellettem ülő árva 13-éves beteg gyermekem be pánikólt,és majdnem megfulladt,nem kapott levegőt,és erre fel elhajtottam a tőlünk 200-m levő kórházba.Természetesen a nálam lévő gyógyszerrel(VENTOLIN,SPRÉ) elsődlegesen kezelésben kellett részesítenem,hogy-ne fulladjon meg.Utána a rendőrségre mentünk feljelentést tenni ismeretlen támadó ellen.Amikor elkezdtük előadni a történteket,hogy milyen ok nélküli támadás ért bennünket, ami könnyen az árva kiskorú beteg gyermekem életébe került,az ügyintéző rendőr fel állt, és otthagyott bennünket,majd visszajött kb-10-perc-múlva és mindent megtagadott tőlünk.Majd közölte hogy azok kommandósok voltak 2-n.Majd kiderült hogy annak ellenére a támadásuk:kb reggel-8-óra-előtt volt, 2006jun.16.-n-8-ó-06-p-kor-hivatalos tüdőgyógyászati okmány szerint, orv.ellátásban részesültünk, a történtek után, ők 8-20-percre tették az időpontjukat.Persze tudom hogy ez mit sem számít, de annak ellenére,hogy még idegen tanúval is bizonyítani tudom az igazamat, koholt vádakkal egyszerűen érthetetlen megalázó módon még minket büntettek meg 15000-ft+3-m büntető-pontra! Megjegyzem a rendőrség előtt is az ottani ügyeletes tiszt.parancsára az ottani tartózkodásunk idején is meg akart büntettetni, a mobiltelefonjáról odarendelt járőrrel,aki nagyon udvariasan igazoltatott,és mindent rendben talált.Visszatérve a lényegre MINDEN FÓRUMOT MEGJÁRTAM sikertelenül!!Azt a felvilágosítást kaptam a RENDŐRNEK MINDENT.....................?És azóta is félünk,"ha van rajtam sapka azért,ha nincsen akkor meg azért,mind addig amíg nem kárpótolnak ,és jóvá nem teszik az igazságtalan eljárást !!!!!!!!! Még annyit semmiféle JEL,nem utalt arra,hogy hivatalos személy lett volna.Zárt furgon volt amin nem volt semmi felirat, a rendszáma teljesen civil volt.Kérdezem mit tehettem volna ? Más mit tett volna az én helyemben ? Talán hagyni kellett volna megfulladni az árva gyermekemet ? 12-éve egyedül neveltem fel egyébként öt gyereket.Hát büntetést kaptam érte !!!!!!!!! Semmi jóindulatot !Ez van !!!!!!!