Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lcs

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Blog!   A fiamat másfél hónapja baleset érte. 7 éves, most elsős. A napköziben játszottak, amikor a fiam véletlenül nekiesett a focikapunak és elkezdett ömleni a fejéből a vér. Természetesen agyerek üvöltött, de szerencsére nagyon jó napközis tanítónőjük van,…..
Orbán ma délután rendkívüli sajtótájékoztatót tartott nyugdíj-ügyben. Nos, kétségkívül sikert felülmúlnia a nyugdíjvédelmi megbízott tegnapi szavait, van itt egy-két "érdekes" mondat. Ugye, számtalan beadvány (60+) van az AB előtt, akik tavasszal fognak dönteni…..
Az ígéret szép szó, és ugye a szó elszáll... Egy nem is olyan régi írásos emlék 2010 áprilisából: A Fidesz megőrzi a nyugdíjak értékét és megvédi a nyugdíjpénztárakat. Nem magyaráznánk túl, de itt határozottan többes számról van szó, nem az Egy és Oszthatatlan és…..
lcs 2010.11.25 20:30:39
@zummazumm: Nagyapad dakota volt. Te meg butasagokat beszelsz.

Passziv rezisztencia, az kell ide.

Megj.: 2001-ben eljottem Magyarorszagrol, mert akkor mar erzodott ennek a szep uj Magyarorszagnak a buze. Szerencsere olyan orszagba jottem, amivel kapcsolatban nincsenek elvarasaim, igy nem is csalodhatok benne :)
Akkora szenzáció történt, hogy Ádám azonnal klaviatúrát ragadott, hogy megírja nekünk. Azt képzeljék el, hogy - bizonyítottan egy esetben ugyan - de működött a MÁV weboldalán a késéselőrejelzés. Döbbenten motyogjuk egymásnak: kinek áll ez érdekében? Egy rövid történetet…..
Krisztina egy érdekes paradoxont fedezett fel a végeken. Kiderült, hogy az autópályadíjtartozással rendelkező külföldi állampolgárok csak azután léphetnek az országba, hogy rendezték tartozásukat. A tartozást kizárólag postán feladott csekkel lehet rendezni. Ravasz.…..
Hoki Sport Club Csíkszereda néven, kék-fehér-fekete színekben indulhat az új szezonban az SC, a csapat neve a címerben is magyarul szerepel majd. Ezt az értesülést Ráduly Róbert, Csíkszereda jégkorongbarát polgármestere megerősítette blogunknak, de közölte, az adminisztrációs…..
Minimum a hónap kalandja esett meg Gergővel. Olvasónk - magyar internetezők tízezreihez hasonlóan - nemrég belebotlott az Aranylinkbe, ami alatt Horálki János extrém túravezető weboldala lapul. Ha nem ismernék véletlenül, János, a netes híresség olyan komplex túravezetést kínál…..
Ismerjék meg Bobyt, aki annyira rendes, hogy telefonálgatott, majd kifizette egy MÁV-kaller által megsanyargatott külföldi lány büntetését, és csak felaakkora összegért fogadott el eurót tőle. Boby azon füstölög, hogy 1.) a MÁV miért nem fogadja el a külföldi…..
(Nem tudja, mi az a PPO-botrány meg tömeges lehúzás? Itt az első Index-cikk, itt az első Homár-poszt, itt meg a második a legfrissebb információkkal, végül a legutóbbi itt olvasható.) Olyan tömegben érkeznek a feljelentések a rendőrségre minden idők talán legnagyobb magyar…..
Na, mit érdemel az ilyen? Pokoli kínokat. Ehhez képest marha jól járt, hogy megúszta annyival, hogy nem tudott ajándékot adni szenteste. Nevetséges naivitásról árulkodó részletek alant. Ezúton szeretném vízalatti panasz-éléskamrádat egy postai történettel bővíteni. A tavaly…..
lcs 2009.12.31 08:59:13
@norcikiraly: Ez a munkad. Ha nem tetszik, lehet mast keresni.
Kezbesito: a csomagot nem biciklis faszi viszi a tatyoban, hanem a zold VW-vel megy a dolgozo. Abban biztos van futes.
Ebedszunet: ja, egyetek postasok, csak tessek ne egyszerre. Mashol sem zarnak be, megis kajalnak.
Nyitvatartas: faszikam, a posta az meg kozszolgaltatas, ezert tessek nyitvatartani extrem unnepnapi szituban is. Ha nem volna kozszolgaltatas, mar reg megszuntettek volna es most sirnal, hogy munkanelkuli vagy.
BUEK.
Egy rövid sztori az igazán pofátlan magyar vásárlóról, aki ahelyett, hogy örülne egy doboz ingyenciginek, visszamegy 16 centért. Németországban rend van és fegyelem: Köln, REWE szupermarket: bulihoz vettem egy-két apróságot, többek közt egy üveg legolcsóbb narancsüdítőt…..
Mandiner blog Hallom, féltek 2009.12.17 08:31:00
  Hallom, féltek. Színpadon, nézőtér előtt, kézenfogva. Egy kabarénak nevezett ripacskodásban. Remeg a hang, jön az Orbán.   A hétvégén az ATV jóvoltából a Sas kabaré szórakoztatta a nemzetet. A Mikroszkóp színpad jobb sorsa érdemes társulata ezúttal…..
lcs 2009.12.17 19:48:58
@mavo: Eperjes es a muveszelit azert nem stimmel pont, amit irsz, hogy odabasz a nemtommivel.
90valahanyban mondta azt Lengyel Laci, hogy nem lehet itt szo kulturharcrol, mert kultura csak az egyik oldalon van.
Ez most is ervenyes, csak sajnos a ballib/lib-bols oldal elhulyult politikai oldalon.
lcs 2009.12.17 20:03:43
@statez: aze kicsi jobbos baratom, mert nektek nincs humorotok, nekunk meg nemcsak humorunk van, de meg Hofink is (volt).
Kacagany, vagy rohogeny, mai napig szetrohogom magam rajta :P
Évtizedekkel ezelőtt hallottam egy közértestől azt a trükköt, hogy a lejárt párizsit ecetes vízbe áztatják, mert attól visszanyeri a színét és megint eladhatónak látszik. A következő sztoriban ez nem hangzik el, de biztos hasonlóan hekkelték meg a 40 napja lejárt párizsit,…..
Ha már kapcsolatba kerültünk a FÉBÉSZ nevű fogyasztóvédelmi szervezettel, rögtön megpróbáltunk valami hasznosat is kihozni belőlük. Elküldtük nekik ParaSoniC levelét, aki a Metró áruházból távozott rosszkedvűen. Kávéfőzőt vett, ingyen csomag kávét ígértek bele, de nem…..
lcs 2009.12.16 10:07:40
@Manyizga:
Na neeee, meghogy a szegeny MAV!? Az ugyeskedo utasok miatt kestek direkt es csak azert utaztak IC-vel, hogy visszaugyeskedjek az arat. Na, az ilyen menjen TESCO-ba penztarosnak, arra eleg az esz!
Egyebkent meg a vonatok direkt kesnek, nem tudtad? :)
Zoltán családdal tervezett Balatoni nyaralása nem zajlott zökkenőmentesen: a szállodájukban partizott a Siófokra érkező külföldiek leghangosabb különítménye, ittas turistalányok dörömböltek éjszaka az ajtaján, de hiába reklamáltak, a hotel személyzete csak 10 perc csöndet,…..
A világ arra való, hogy az okos nemzetek más kárán tanulhassanak. Ha tudjuk, mit és hogyan kúrnak el más országok, akkor azt nekünk már nem kell kipróbálni. De a magyar embert nem annyira érdekli a közvetlen szomszédaink sorsa sem, mint a magyar celebvilág pillanatnyi áleseményei,…..
lcs 2009.07.08 23:13:11
@G.d.Magister: jaja, amikor mar tot, olah felkelt a "na Madarsku po madarsky" approach miatt, akkor hoztak torvenyt. gondlom, mar Debrecenben, vagy onnan is odebb :)
lcs 2009.07.08 23:23:33
@Tóta W. Árpád:
vsetko jedno = seckjedno
to je jedna nota = ugyanaz a nota
Magyarorszagon magyarul (utalva a szlovakok Na slovensku po slovensky jelmondatara)
excuse my French :)
Józsefnek 2x2 óra alatt sem sikerült nullás igazolást kapnia az APEH egy zugfiókjában, ahol hatan voltak előtte, mert az alkalmazottak elszabotálták az ügyintézést. Őt például 2x hajtották el új céges meghatalmazásért teljesen kamu ürüggyel, csak hogy ne kelljen (mintegy 2…..
lcs 2009.04.09 22:41:50
@mr_tech_no: Asztabetyár! Meg a vasutasok is jófejek, csak azok bunkók, akikkel mi találkozni szoktunk. És az apekosok is szép lelkek. Mennytek a pitsába, vonattal!
Gerilla énünk ujjong: a BKV szemtelensége durva, törvénytelen ellenreakciót szült és az utasok tükörzúzással nyilvánítottak véleményt egy ámokfutó sofőrről. Az eset a 3-as villamos Liget téri megállójánál történt. Önbíráskodó történet alant. Az alábbi levelet…..