Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sith Tibor

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tibor rendelt egy távirányítót, aztán várt. Nem jött meg. Tovább várt. És még mindig várt. Aztán, megpróbált érdeklődni. Amikor ez sem járt sikerrel, (le)értékelt a Facebookon. Innentől aztán végre lett látszatja a próbálkozásainak, nem is akármilyen, köszönhetően a webshop Facebookját elég érdekes…..
Sith Tibor 2017.11.04 14:14:02
@stakeholder Manyecs: Esetleg elküldhetem a régi távirányítót, a hozzá való tv hiányában azzal is annyit érsz, mint egy újjal :) Vagy a kedves párodhoz kérnél távkapcsolót? Az nehezebb ügy, de én a helyedben vagy a gyomránál vagy kicsit lejjebb próbálkoznék :D
Azért az mindenkinél más és más, hogy mi éri meg és mi nem. Mit veszíthet az egyik fél és mit a másik? Van akinek már nincs sok veszíteni valója és ezért bátran tud "kockáztatni", hiszen a szinte semmit kockáztatja. Van akinek meg sok mindene van és balgán kockáztat, aztán meg néz könnyes szemekkel amikor elveszti amije van.
Az esetedhez hozzáfűzve pedig: őrülttel, drogossal nem jó összetűzni, mert kiszámíthatatlan és sosem látott erőt tud előhozni. Valamint a drogosoknál pont előfordulhat, hogy megverik, aztán bemurdál a cuctól, utána meg lehet bizonygatni, hogy az túladagolás volt. Isten nem mossa le az illetőről, hogy gyilkos. Valamint a csontritkulás sincs senkire ráírva.
Sith Tibor 2017.11.05 08:04:01
@stakeholder Manyecs: Tedd fel a Vaterára, darabja 1 ezres :D Sajnálom a párod, hogy így kifogta. Egyszer engem is megtalált egy drogos kb fél órát beszélt hozzám, mint egy ismerőshöz, ráhagytam.