Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FecóKapitány

7 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Comedy Central idei Roast-ja, azaz celebszívatója David Hasselhoffról szólt, és ugyan nem sikerült annyira jól, mint mondjuk Pamela Anderson vagy Joan Rivers égetése, és akkor Will Shatner műsoráról ne is beszéljünk, ugye, de volt benne pár nagyon meredek poén. A műfajról…..
FecóKapitány 2010.08.17 13:32:27
@en-gé: Nyugi en-gé,csak arra föl írtam ezt,hogy aki viccelődik rajta,lehet,hogy semmivel sem jobb nála!Értem a koncepciót,és különben meg hogy jössz te ahhoz,hogy ismeretlenül azt feltételezed rólam,hogy nem értem a műsor lényegét?xD Csak viccelek amúgy,semmi probléma!:)
A változékony időjárás nem csak a szabadba vágyók napját pecsételi meg. A tévében is küzdelmes este lesz a mai: posztapokaliptikus durvulással, esőemberrel, jónőkkel és a La Liga utolsó fordulójával. Az m1 egy jól ismert drámát, a Vanília égboltot vetíti le 21:00-tól, ami…..
FecóKapitány 2010.05.16 14:32:40
Ziccerben Blog Bajnokok Ligája 2010.03.30 18:10:00
Egy kis esélylatolgatás   Március 19-e a fontos dátum volt a futballrajongóknak,ugyanis ezen a napon derültek ki a Bajnokok Ligája párosításai(az Európa Ligáról majd egy későbbi cikkben írok). A sorsolás után a szurkolók elégedetten csettinthettek,ugyanis több,nagy…..
Ziccerben Blog Jordan,a legenda 2010.03.19 12:31:00
Michael Jordan     „Az én szememben ő a legnagyobb játékos, az örök MVP.” (Scottie Pippen)   „Minden kosaras álma, hogy Michael Jordan lehessen” (Jason Kidd)   „Michael Jordan képében Isten szállt le közénk” (Larry Bird)…..
Kedves Olvasók,Látogatók!A mai naptól aktív a Ziccerben Blog.Korábban sokat beszélgettünk a sportról,és új,érdekes információkat,híreket osztottunk meg egymással.Úgy gondoltuk,hogy gondolatainkat,tudásunkat egy blog formájában osztjuk meg egymással és a foci,illetve kosárlabda…..
Gonzo blog Banana song 2010.01.20 21:22:10
Put this bannie in your cunt,Let me give you some white spunk!If you try to bite my dick,You can taste the finest salami called Pick!..
A Homár az utóbbi évtizedekben nem vásárolt Pepszit tudatosan, de szerencsére Darwin Dij ingerküszöbét azért megütötte, hogy Magyarországra érkezett a népszerű cukrosvíz 2008-as logóváltása. A Coca-Colát követve igyekeztek lemenni teljesen minimálba, ami nem lenne baj, de…..
FecóKapitány 2010.01.11 16:05:25
A gimiben az angolórák híresek voltak a botrányokról.Az osztályban sok olyan srác volt,akik nem tudtak nyugodtan ülni,ezért sokszor ordítoztak,zajt csaptak különböző tárgyakkal(szék,zacskó,könyv) angolon.A tanárnő sosem tűrte igazán a kollektív szórakozást,de egy fiú…..
Pár éve a gimiben bevett szokása volt néhány srácnak,hogy amikor lyukas órájuk volt,bekopogtak egy-egy terembe heccből.Nem mintha ez egy őrült nagy poén lett volna,de mégis jót mulattak rajta mindig,a tanárok meg persze egy idő után vadásztak ezekre a fiúkra.Ez a kopogtatás már…..
Gonzo blog Egy saját dalszöveg 2009.09.19 17:25:00
Sis(a.k.) zenekar-Gyúrsz? Begyemben vagy Begyemben vagy Begyemben vagy Begyemben vagy   Gyúrsz? Gyere ellenem, Befeszítem a végbelem Szép az életem Kétnaponta étkezem   Kékeslila a székletem Megehetnéd pénteken Működne a képletem Ha teleszarnám a két kezem…..
Izgalmas színdarab következik: öncélú hazugság, kísértés és győzelem 1 felvonásban. A főszereplőt csúnyán átveri a barátjának a barátja, aki magának akarja a lányt, és a cél érdekében némi cselszövéstől sem retten vissza.   Olvasgattam a szerelmi történeteket a…..
Megrendülten szólalunk meg, ilyen érzelmi hullámzások közepette, legyen elég egy rövid részlet, kóstolónak: „Te tetszel nekem, nagyon megkedveltelek, és szeretek veled találkozni. Tudom, hogy te többet akarsz a barátságnál, de én ennél többet nem adhatok."  …..
Az élet színpadán bármit eljátszhatunk: drámát, tragédiát, vígjátékot. Színészből és szövegből van bőven, ám a hibátlan darab ritka! Nem minden nő nézi csak az autót, persze akadnak olyanok is, akiknél egy okos verda a belépő. Ha észreveszed, hogy a lányt az autó…..
Vigyázat! Igen érzelmes, tanulságos és gyönyörű történet következik, mellyel egyik kedves Olvasónk tisztelt meg bennünket. A sorok közt álmodozva egyszerre irigykedik és hitetlenkedik az ember, de egy biztos: egy szerelem ilyen…vagy ilyesmi. Finom erotika, fülledt érzelmek!…..
ROFL-net Rovat: Partiarcok delüksz 2009.01.20 05:02:00
Sólyom László is bulizikSzexibojKinyalták törpillát (+18)Végre egy normális partiarc. RíszpektEz... wtf?EjhaEz túl könnyűMár megint ez a csávó? Ki a szar ez?Keresd meg a kakukktojástKöszönet illeti Balázst..
Újra kaptam exkluzív videót!Ez az übermosoly és playbackorgia lenyűgöző. Ha ráadást szeretnétek, a manus internetcíme fellelhető.  ..
FecóKapitány 2008.08.27 16:27:51