Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SZIM

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Könyvkiadáshoz kiadót keresek!   A könyv címe:                                 LOGOSZ VILÁG                                      MISZTIKUS ÉS OKKULT ENCIKLOPÉDIA   Amikor elkezdtem a spirituális világgal foglalkozni nagyon sok könyvet és tanulmányt olvastam, melyek e területet próbálták…..
SZIM 2017.10.28 18:12:55
Fogalmam sincs a könyv tartalmáról,de szívesel elolvasnám.
Talán senkit nem sértek meg azzal,hogy mindennek ellenére ,ide biggyesztek egy definíciónak is nevezhető összefoglalót,szösszenetet a z ún. bioenergiáról.

BIOENERGETIKA
Szellem: Az emberben lévő Isten/Isteni szikra, az Isteni ÉN (monád).
Lélek (egyéniség, individuum): Az Isteni ÉN tükörképe, a Szellem és a Személyiség (anyag) közötti összefüggés/közvetítő.
Mit jelent ez?
A lélek sem nem anyag, sem nem szellem, hanem a közöttük lévő összefüggés, vagyis a szellem és az anyag között egyfajta közvetítő. Azt, ami egyesíti a formát (anyagot) és az életet (szellemet), vagyis az, ami ennek az egyesítési szándéknak az eredménye léleknek/lelkiségnek, individuumnak nevezzük.
A lélek az ember isteni természetének alkotórésze, azaz belső szellemi részünk, amely az egészet, a saját teljességet, és a csoporthoz (egységtudathoz) való tartozást is tudatosítja.
Az individuális lélek elvekben gondolkodó, de ugyanakkor mégis érző én, valamint a test kvintesszenciája, energiája és ereje. Ha véglegesen elhagyja a fizikai testét, akkor beszélünk halálról, de csakis a fizikai test haláláról.
Személyiség: Legtöbbször – helytelenül – egónak nevezik.
Gyerekkorunktól kezdve a fizikai test felvesz nagyon sok szokást, amihez érzelmi és mentális szokások is járulnak, és mindez egy határozott személyiséget hoz létre, ami meghatározott módon reagál a világra. Ez a személyiség nem maga az ember, hanem csupán egy elme-eszköz, amely azt gondolja, hogy ő a valódi ember. A személyiségtudatú (pl. ateista önző, gyarló, másokon uralkodó, egy életben gondolkodó, vakhitű stb.) ember, akit leköt az a szerep, amit az élet színpadán játszik, nem ismeri fel isteni önvalóját és az az elképzelése alakul ki, hogy több vagy kevesebb másoknál, s így szenvedésre ítéli önmagát. Ha az emberben lévő tudat úgy belefeledkezik a személyiségbe, hogy azt gondolja, hogy ő csak egy x tömegű hús és a halálával véget ér az élet, akkor a személyiség bitorolja a belső önvaló trónját és csak az élet meghosszabbítása, fizikai, érzelmi és mentális kényelme és becsvágyaiért él. Nem érdekli semmi más csak saját boldogulása.
Ember: Olyan lény és összetett struktúra a világegyetemben, aki több síkú világképünk minden egyes síkjának a résztvevője, és akiben az értelem a legmagasabb szellemet a legalsóbb anyaggal egyesíti, ennélfogva az ember a megnyilvánult Isten.
Feladata: az egyéni tapasztalatszerzés, melynek eredménye a lélek számára a végtelen fejlődés.
Egészség: Nem csupán betegségmentesség, hanem a szellem, lélek, test teljes harmóniája, kiegyensúlyozott működése és szociális jóléti állapota.
Betegség: A bioenergetika szerint MINDEN BETEGSÉG A LELKI ÉLET ELFOJTÁSÁNAK A KÖVETKEZMÉNYE. Ez azt jelenti, hogy a lélek betegség/tünet (szimbólum) által jelzi a személyiségnek, hogy „letért a kijelölt útról” és nem a teremtői programjának megfelelően él. Minden betegség tudatlanságból, meg nem értésből ered.
Többen kérdezik tőlem, hogy mi várható a közeljövőben Magyarországon és milyen kilátásai vannak Orbán Viktornak a 2018-as választáson.  Az egyre nagyobb érdeklődésre való tekintettel a születési képlete alapján elkészítettem a jelenleg még regnáló miniszterelnök személyiségelemzését és…..
SZIM 2017.10.27 18:40:34
Engedelmetelkkel,én idéznék itt egy írt gondolatot,amire rátaláltam valahol.
Ez egy videó volt és a hozzászólások között ez a H.Sz. :

"Ha tudod hogy van háttérhatalom, akkor azt is tudod, hogy a háttérhatalom fizet téged is. Ha magyar forintot használsz, akkor bizony a háttérhatalomnak dolgozol. Ugye nem érted. A magyar forintot, egy magán személy állítja elő, és a magán bankokon keresztül megvásárol mindent, és mindenkit. Mivel ő adja a pénzt, ezért a munkabért is ő adja, tehát kilóra megvásáról. Ha az állam gyártaná a pénzt, akkor az állam adná a béredet, és nem kellenének bankok, vagyis csak egy bank kellene, ami csak az állam tulajdonában van. Mivel a parlamentnek is a magán személy adja a bért, tehát ő fizeti a munkáját a képviselőknek, ezért olyan törvényeket hoznak, amik e magánszemély érdekeit szolgálják, és így az egész ország kifosztását érik el. Ugyan ez a helyzet a kormány minden tagjával. mivel a Kárpát medence a leggazdagabb terület, Szófián, ezért a kifosztását csak átveréssel, csellel lehetett megoldani. Pont ez a pénzügyi csel, az amivel elérik a teljes kifosztást. Levetítve, több millió forinttól fosztanak meg ezzel havonta. Tehát aki gyártja a pénzt, annak van egy magán szervezete, magán parlamentje, magán kormánya, magán rendőrsége, katonasága, magán bírósága, ügyészsége, magán katonasága, és mindezt úgy hiszed, hogy a magyar államé, tehát a tiéd. Akit meg fizetnek, az rabszolga, de erre sem jöttél még rá, pedig egy szabad ember nem kap bért, hiszen nincs rá szüksége, mert a saját munkája fedezi minden költségét, tehát egy szabad ember nem használ pénzt. Az élethez nem kell pénz, mert minden ingyen van. Remélem most már érzékeled, hogy át vagy verve, és ha ezen nem változtatsz, akkor nem fogsz szófián maradni, és ezt veheted kézpénznek, ha annyira kell neked a pénz, és rabszolga akarsz lenni. A pénzzel lopsz, még akkor is, ha egy kiló kenyeret veszel, csak nem tudod hogyan lopsz. A pénz átadásával, és átvételével körbe-körbe mész, és teszel egy hosszú utat, életet, és mindig ugyan oda érsz, nem haladsz előre. Az egész életed felesleges, amíg a pénz körében, a tolvajok körében, amíg bármilyen körben vagy. Itt nem Orbán személye a fontos, hanem az, hogy meg vagy véve kilóra, ahogy Orbán is, csak az ő ázsiója drágább, többért veszik meg, mint téged."

Ha lesz rá igény,akkor a video linkjét is közreadom.

SZIM.