Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tapia

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Túl a sorsoláson elégedettek lehetünk, akár realistán, akár álmodozva közelítünk a válogatottunkhoz. A realitások talaján állva azt láthatjuk, hogy ebben a csoportban adottak a feltételek, hogy megtegyük a következő bébi-lépést, és beküzdjük magunkat a harmadik kalapba,…..
tapia 2010.02.08 11:53:14
@dontotti: És senki nem értékelte ezt a zseniális poént? Hát pedig jó volt! Egyébiránt a cikk jó. Ha gyíkjaink nem játszanak csapataikban, csak pom-pom lányok, akkor ebből megen nem lesz szar se, és a fortyogó fos kihül.
Idén úgylátszik egyelőre csak a hölgyolvasóink éreznek késztetést a masszázskalandjaik megírására. Isten éltesse őket! :-)   Szia! Olvasója vagyok blogodnak, és a hétvégén velem is megesett egy kis történet, ami talán elég vicces és tanulságos arra nézve, hogy…..
A comment:com hasábjain nem egyszer estünk már neki a különböző vetélkedőknek, kritizáltuk a Párbajt és a Széfet is, ez utóbbit nem is egyszer, és nem is túl kesztyűs kézzel, de valahol ez a dolgunk (itt, itt, itt, itt és itt írtunk a malőrökről). A fair play jegyében viszont…..
Joshi Bharat és a bűnözős Hal a Tortán után újabb elsötétítésre ítélték a TV2-t. A 91 perces büntetést csütörtökön este 21:20-tól hajtja végre a csatorna, így elmarad a Fedezetlen szerelem című film – írja a Bors. Az ORTT és a bíróságok hatékonyságára…..
Nemcsak Magyarország, hanem egész Európa egyik legkedveltebb sorozata a kissé karcos modora és irgalmatlanul tuskó beszólásai miatt (is) kedvelt diagnosztáról szóló sorozat, a Dr. House: a Mediametrie nevű tévés nézettségelemző cég adatai szerint ezt nézik a legtöbben…..
tapia 2010.01.25 15:24:35
Lassan indíthatnánk egy rovatot az RTL nagysikerű (a műsor elején büszkén harsogják, hogy az ország legnépszerűbb vetélkedője, pedig az most éppen a BKV-totó lesz szerintem) vetélkedőjének, a Széfnek, mert ismét sikerült elnézniük egy első ránézésre triviálisnak tűnő…..
tapia 2010.01.13 12:53:32
@X14NZ: hát a melle még nem elég kifejlett, ám akik sunáznák a csajt, azokkal értek egyet. Egy üveg dom Perignon mellett, melyet leszarom ki csinált előszőr, de jól tette! Éljenek a szerzetesek!
f1 Szakított az álompár 2010.01.11 09:52:00
Közel két év után véget vetett kapcsolatának Nicole Scherzinger és Lewis Hamilton.A pár szóvivője jelentette be, ”szétválnak, mert a karrierjükre akarnak koncentrálni”. Barátok maradnak, de szorosabb dolog nem fér bele, mert az énekesnő – újra –…..
Az U20-as bronzérmesek közül nyolcan kezdtek csapataikban a hétvégén, Koman megint játszott egy kicsit, Németh majdnem egy teljes meccset kapott, de gólt most nem lőtt, Gulácsi volt a Liverpool cserekapusa. Debrecen-Újpest 1-2 Korcsmár Zsolt középpályásként végigjátszotta a…..
Megtetszett a TV2-nek az RTL Klub celebgyalázós bakija. Kovács Áron, az Áll az alku műsorvezetője azonban a nézőket és a versenyzőket osztotta a hétfő reggeli Mokkában. Az örök második csatorna kreatívjainak nincs egy eredeti ötlete sem, ami pedig mégis az eszükbe jut, arról…..
Egy kvízműsorban a leggondosabb szerkesztés mellett is előfordulhatnak hibás feladványok, és ilyenkor a készítők csak abban reménykedhetnek, hogy a problémás kérdések minimálisan befolyásolják a játékosok szereplését. A héten utoljára látható Párbajból egyelőre 36 rész…..
tapia 2009.10.21 16:31:22
Már régóta keringett a hír, hogy a csillagkúti kórház igazgatójától megválik a TV2 napi sorozata, de csak ma vált biztossá, hogy Pongrácz Péternek mennie kell. A Blikk szerint gazdasági okok állnak a háttérben, mivel a szereplőt alakító Gazdag Tibor „havonta súlyos…..
"- Safranek! - Igen, uram? - Valami újabb baleset? - Borotválkoztam, uram. - No de a keze... - Abban volt a borotva, uram. - Szegény Safranek... ez a sorozatos balszerencse. Remélem, nem bántottam meg valamivel."Mr. Teufelnél már csak a Blikk együttérzőbb, amikor a tegnapi…..