Regisztráció Blogot indítok
Adatok
smokerchoice

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már csak tizenkilencet kell aludni, és itt a következő Weeds-évad. Június 16-án folytatják a dílerkedést a már bejáratott szereplők (pár fotó a Junkien). Néhányan azonban nem térnek vissza (a feka dílercsalád, Conrad és Heylia kiesnek), helyettük Albert Brooks komikus (valahogy…..
Talán csak Puch László tudja, be fog-e jutni az SZDSZ a következő demokratikus választáson a parlamentbe, addig viszont még van egy dobása Fodor Gábornak. Végre lefuttathatja 20 éve dédelgetett programját, hátha a drogosok, buzik és cigányok elegen lesznek 5%-ra és emlékeznek még…..
Bárcsak minden kérdésünkre ilyen hamar érkezne válasz, mint a tegnapira, vagyishogy ugyan hány ember halálát okozta közvetlenül a kannabisz? Segítségünkre most ausztrál tudósok siettek, akik azt bírták kitalálni, hogy az ausztrál őslakosok körében a marihuána miatt magas az…..
Az amerikai kormány tudósai szerint elképzelhető, hogy a tartós, jelentős mennyiségű fűszívás növelheti az esélyét egy szívrohamnak. A kutatás szerint a THC 30%-al növelte a máj C-III apolipoprotein-termelését, ami megnövelte a vérben lévő triglycerid mennyiségét, ami az…..