Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Elektro

30 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még évekkel ezelőtt ígérte nekem "MegaBrutal", hogy készít egy RPCJS játékot és be is tartotta az ígéretét. Sajnos még csak most raktam ki, de jobb későn, mint soha. Mindenesetre elképesztő élmény volt. Ez a bevezetés, ez a sebesség, ezek a hangeffektek. El…..
Elég régóta nem volt már bejegyzés, de kaptam valamit amit muszáj valahogy megosztanom, és mivel a facebook nem elég, ezért itt is intézkedem...Tudjátok vannak azok a filmek, amik nem kapják meg azt az elismerést ami járna nekik. Most is egy ilyen van terítéken, mégpedig a 2010-es…..
Majdnem elsikolttam fölötte, pedig életemben egy fontos pillanat volt. Utólag a Mesterlövész videó elkészítése is, de ezt akkor persze nem tudhattam.Félelmetes belegondolni, hogy lassan 5(!) éve, hogy elkészült a legelső rész...Félelmetes. És ijesztő is egyben. Mennyit változtam,…..
Kissé elszomorító, hogy ezek közül még egy sem került filmvászonra, pedig minden téren garantált lenne a sikerük.A Filmelemzők blogján pedig Sparrow új top 10-es videóját nézhetitek meg! ..
Nézem "Az elnök emberei" sorozatot és az elhangzottak közben kitaláltam egy szóviccet, amellyel az előbb freddynénél súlyos agykárosodást okoztam.-Ha készülne a Bill Clinton féle szexbotrányból pornóparódia, mi lenne a címe?-Az orális iroda <- jelöld ki..
Túlzás lenne részemről azt mondani, hogy a sör a kedvenc italom. Néha tényleg jól esik, főként a húsos kajákhoz, de önmagában ez a keserű lötty számomra érthetetlen, hogy miért lett a „világ itala”. Ezért is szeretem inkább a pancsolt söröket (citrom,…..
Most néztem éppen a hatodik (és szerintem legjobb) Star Wars epizódot (Jedi visszatér) és rögtön három olyan jelenet is volt, ahol képtelen voltam a filmben zajló részre összpontosítani, mert eszembe jutottak azok a vicces videók, ahol ezeket a jeleneteket felhasználták és így…..
 A februári búcsú időszakában még megígértem egy egyszeri, nyári visszatérést, ahol a szintén játékokat bemutató Lalee-val közösen elkészítünk egy videót. A Youtube 15 perces időhatára miatt 3 részre kellett vágnom, indavideón majd egyben lesz.   Tekintettel arra,…..
Ugyan nem egy kifejezetten nyárias, hűsítő íz de az Al-Waha ánizsos (aka. likőrös, medvecukros, magyarul: negrós) dohánya igencsak terítéken volt az utóbbi napokban úgyhogy illendő kiértékelnem... A tesztet 'Luigival', a 82 centis, egyiptomi Top Mark pipámmal végeztem, Nammor…..
Elektro ' s ... Nyár 2 2011.07.03 14:52:00
Hát hát hát, rájöttem, hogy nem tudok olyan jól és annyit írni ahogy és amennyit szeretnék de akkor maradok a kisebb írásoknál.Nézzük csak, mostanában rákaptam a Halálos Iramban filmekre és mivel főképp versenyzésről szól a NFS játékokra is. Komolyan mondom ez a kombó…..
Elektro ' s ... Nyár :D 2011.06.11 18:38:42
Kitört a nyár, végre van szabad időm. Ígérem megpróbálok újra életet lehelni a blogba...
Elektro ' s ... Szünet 2011.05.10 18:12:37
Sok ideje nem írtam új bejegyzést és jelenleg is le vagyok kötve, szóval egy ideig nem is nagyon lesz. Nem hagyom abba de szünetet tartok, addig is minden jót Nektek! :)..
Ha már a tegnapi bejegyzésben szó volt róla és az egyik kedvenc filmem is, nem történhet meg, hogy ennek az elemzését kihagyjam. Rendező: Gemot RollÍrta: Rudi Aaragus, Fritjof HohagenTörténet:Adott három srác. "Nick (Michael Krabbe) a zseni, Félix (Tom Wlaschiha) a nőcsábász…..
Elektro ' s ... Mai zene 2011.04.15 22:16:47
Elnézést kérek, kicsit le voltam kötve az elmúlt napokban.Mentségemre szóljon hogy egy rakat új zenét találtam/kaptam. nézzük is szépen sorban...Újra felfedeztem a Kerozin - Meghalok érted c. számát.Beágyazni nem tudtam így linket adok:…..
Elektro ' s ... Mai Zene 2011.04.04 19:51:19
Szombaton rádiót hallgattam és meghallottam ezt. Szerintem jó dal és nem tudom Ti hogy vagytok vele de engem a porban táncoló táncos magával ragadott :) Mai zene: Adele - Rolling In The Deep  ..
Elektro ' s ... Mai Zene 2011.03.28 18:18:46
Most vettem észre, hogy egy kicsit elmaradtam a zenékkel és arra jutottam, hogy ha minden napra jut egy zene, akkor előbb utóbb nem tudok majd előjönni semmivel. Szóval kicsit visszaveszem a tempót. Mai zene: Eminem - Lose Yourself Az MTV-n múlthét szombaton valami Eminem Top10 lehetett,…..
Rendező: Jonathan LiebesmanÍrta: Christopher Bertolini Nem rég értem haza a vetítésről és be kell valljam a film egyszerűen hihetetlen. Két barátomat rángattam be magammal és nem bánták meg.Történet:Dióhéjban mert tényleg nem akarom lelőni, ezt muszáj mindenkinek megnéznie.…..
Elektro ' s ... Végső Állomás 4 2011.03.24 18:55:49
Meg kell jegyeznem, ez az első negatív kritika amit írok.Aki nem ismerné a végsó állomás filmek történetét, annak dióhéjban:Van egy személy aki lát egy katasztrófát bekövetkezni de amikor ő maga meghal ebben rájön, hogy csak látomás volt. Ennek hatására elhagyja az adott…..
Elektro ' s ... A Szikla 2011.03.22 17:20:00
Rendező: Michael BayÍrta: Douglas Cook, David WeisbergTörténet:Adott egy tábornok, akit feldühít, hogy azok, akik Amerikáért adták az életüket, nem kapnak még egy tisztességes temetést sem és a családjuk se tudja mi történt velük. Lépéseket tesz. Ellop 16 VX gázzal felszerelt…..
Elektro ' s ... Napi zene 2011.03.20 14:58:14
Na három nap kihagyással de folytatom... Mind a három számot rádióban, és szöveg alapján találtam meg. Az első: Ne-Yo - Beautiful Monster   A második: Owl City - Fireflies Nagyon jó szám.     A harmadik, Martin Solveig & Dragonette - Hello. Mondjuk ez nem az én…..
Elektro ' s ... Napi zene 2011.03.17 19:06:03
gondolkodtam, mivel hozakodjak elő ma, és arra jutottam, hogy előhozok valami nyugisat... Cafe del Mar - Mandalay (Beautiful) Remélem tetszik.    ..
Elektro ' s ... Napi zene 2011.03.16 19:23:40
Az ünnepek és a hosszú hétvége megkavart, elnézést kérek. Mai első delikvens: FM Radio - Be My Only Egy másik zenét kerestem amikor ezt találtam. Kellemesen csalódtam.     A második, Fragma - Embrace Me. Ezt a számot a Szex Csajok Ibiza című filmben hallottam.   A…..
Elektro ' s ... Napi zene 2011.03.13 21:46:16
Miután, tegnap csak játékról írtam, be kell valljam, elfelejtettem a tegNapi zenét. Szóval nézzük mi csúszott mára. Akit tegnapra szántam: Linkin Park - Numb (Dubstep remix)   A mai alany pedig, Boney M - Gotta Go Home, valószínüleg ismerősen fog hangzani. Ennyit a mai…..
Elektro ' s ... Assassin's Creed II 2011.03.12 12:43:00
Fejlesztő: Ubisoft Kiadó: UbisoftRögtön azután, hogy az AC 1-et befejeztem, elkezdtem ezt végigvinni.A játék azzal kezdődött, hogy Lucy kimenekít minket, az Abstergo-tól és saját búvóhelyünkön találjuk magunkat. Itt található az Animus 2.0 amit már a mi csapatunk, tehát nem a…..