Adatok
Aradi Péter
0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
Húsimádó
Házilag füstölt kacsamell vörösborban párolt körtével, francia rakott burgonyával és könnyed madársalátával (vinaigrette James Bond módon)
2017.10.17 21:31:09
Igen, most én is kilépek a saját kis védett környezetemből, elutazom azért, hogy újabb receptekkel és élményekkel legyek gazdagabb. Igen, most egy új sorozatot szeretnék elindítani, ahol elsősorban nem én főzök, hanem Ti, én pedig szívom magamba az illatokat, az ötleteket, közben fotózok, majd…..
Belépve többet láthatsz. Itt beléphetsz
2 levendula virág
15 cm rozmaring ág (szemmérték szerint)
4 szál izsóp
8 szál borsikafű
Fokhagyma tényleg ízlés szerint, mivel én félek Drakulától sokat használok általában, itt 8 gerezd volt...
A keleti fűszerek tényleg kellenek az aroma és a füst kedvéért...
Ahogy Kis Tesó írta, lehet rozé vagy közepesen átsült...most közepesre sikerült :)
A lényeg, semmi nincs kőbe vésve, kísérletezzetek!
Ja, olaj nem kell rá, mármint a füstöléshez, mert a pác fűszerekkel együtt kerül annyi-amennyi...
Chilit csak akkor adj hozzá, ha bőgni szeretnél, ugyanis a kiáramló füstbe kerülő illóanyagok ezt váltják ki a közelben szimatolókból...
Péter (Arcsi)