Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jurnalist

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
(Sorozatunk a közepesen híres magyar köcsögök mélyére ás. Ő ki? Akar mit? Jó mire? Kérdések, válaszok, fondorlat!) Gáspár Győző élve boncolását kezdjük az ővele kapcsolatos legutóbbi üggyel, a Kutya Halálával. Sajnos azt már soha nem fogjuk megtudni, hogy mi történt…..
Bejött az ősz, színesedik a lombozat meg a sajtópaletta: immár van bazmegolós-beszívott-hülyecsávós pinamagazinunk, a Maxim. A sajátos világreceptnek megfelelően pinaszegény pinamagzin lightról van persze szó, az egyéb hozzávalók közül azonban a Kretén magazin, a Dumb és…..
comment:com Mire jó a fogkefe? 2006.10.18 00:47:00
Inkább Kiricsi kolléga asztala a sajótermékek ostorozása, de néha az ember kezébe kerül valami, aminek láttán nem bírja ki, hogy ne szóljon be. Pénteken landolt az ágyam mellett a Joy nevű izé, amit asszem divatlapnak vagy akár nőmagazinnak is lehetne definiálni, de én leginkább…..
Elmouse nevű kedves olvasónktól időközben megkaptuk a Danger Mouse-féle Paris Hilton-remixeket, amik persze igazából nem is remixek, D.M. előszedett néhány elektro- és breakalapot a fiókból, és rányomott pár hangmintát a lemezről, egyébként nem is rossz. De emlékezzünk meg az…..
Mert mi történhetne egy tűzijátékon? Vörösen villogó Gyurcsány-portrékká robbannak a petárdák, a Szózat előtt még meglepetés koncertet ad a csak erre az alkalomra csak itt újból összeállt Johnny Cash? Vagy a finálé alatt feltűnik Godzilla, hogy dzsesszbalett-bemutatót…..
Azt sosem árt eldönteni egy újság szerkesztőinek, hogy nézegetős-lapozgatós újságot akarnak, vagy olyat, amit olvasni is érdemes, de az nem megy, hogy telenyomjuk az oldalakat bazi nagy fényképekkel, aztán rohadt sok apró betűvel, amit fizikai képtelenség elolvasni. Nem sok…..
A filmekben, színdarabokban és a televízióban is gyakran alkalmazott technika, melynek az a lényege, hogy egy-egy nyúlfarknyi megjelenésre (amit szerepnek igazából nem nagyon nevezhetünk), nem színészeket, hanem híres sportolókat, politikusokat, és egyéb celebritiket kérnek fel. A…..