Regisztráció Blogot indítok
Adatok
magichoose (törölt)

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Taxis kontra buzik 2009.05.13 02:25:00
  A lavinát a hosszú fehér limuzin tetõablakából kilógó táncoló, mosolyogva integetõ fiatalember indította el.  Vélemények az azonos című írásunkról...
magichoose (törölt) 2009.05.13 11:48:44
@Kobramaister: Te figyi má te ennyire gyökér vagy vagy ennyire nem tudsz fogalmazni? Be vagy baszva és már ez sem megy esetleg azért kellett elhagynod az országot 2006-ban, mert megkértek szépen, hogy legalább az általános iskola nyolc osztályát végezd már el.

Vagy esetleg netalántán buzi-e vagy. Merhogy se központozni se fogalmazni, összetett mondatokat alkotni nem tudsz. És itt szónokolsz, mint egy repedtfejű idióta beképzelt raver a nyolcvanas évek végéről, aki megmondja a tutifrankót. Speed, amfo, bármi más van-e benned kicsi náci?
BBC-színvonalú sorozatot ígér nekünk az MTV a magyar történelemről - saját gyártásban. A műsor premierje április 26-án lesz, de azért nem árt beharangozni, hiszen nem minden héten szokott a közszolgálati csatorna olyan műsorral előállni, amit a BBC produkcióihoz hasonlít. A…..
Nemrég a Coldplay stúdióba vonult, hogy elkezdjen dolgozni elkövetkezendő albumán, ám nem sokkal a munka beindítása után Brian Eno írt egy levelet a csapatnak, hogy rúgják ki Chris Martint, mert úgy jobban fog menni a munka. Persze a híres producer nem örökre gondolta…..
Egy fiatalember alatt beszakadt a Fertő tó jege. Kimászott a lékből saját maga(!), és odakísérték a parton álló "Concorde Soproni Speciális Kereső és Felderítő Mentőcsoport- Önkéntes Tűzoltóság" autójához, ahol kapott meleg ruhát és bögre forró teát. Ott…..
  Csöbörből vödörbe, vagy káoszból a rendbe? Budapesti közlekedés friss szemmel. Vélemények az azonos című cikkünkről...
magichoose (törölt) 2009.01.21 08:40:49
@Gubo77: van jogsim, évek óta vezetek, eddig 57ezer km van mögöttem, ebből kábé 40ezer az autópálya, az M5-s budapesti-gyáli szakasza.

Amikor ugyancsak autópályán mentem, Gyöngyösnél néhány hasonló Jani, aki szerint a Kresz nem más mint egy általános iránymutatás, amit Dörmögő Dömötör-szerűen kell olvasni és értelmezni, nem pedig a közlekedés-rendészeti szabályok, országúti autóversenyt csinált a leállósávot is igénybe véve. Nincsen rossz autóm (Alfa Romeo, 145 Lóerő, lehet neki nyomni, csak nem akarom), és mentünk is 130-cal, ahogy az a nagy könyvben meg van írva, de az egyes Janiknak nem volt elég, úgyhogy, ráfeküdve a sebváltóra meg olvasgatva az anyósülésen lévő Nokia-propektust, nyomták neki. A leállóban (amúgy mi van, ha áll ott valaki? nem ezért hívják leállónak??? okostojások, veterán vezetők. LOL)

kifordult_belek: hát sajnos lehet, hogy demagóg duma, de megtörtént, úgyhogy nyugodtan nézegesd a beleidet tovább, hátha jósolsz belőle valami figyelemreméltót. Ha a feleségem nem néz időben a visszapillantóba, akkor egy ötös bömös csapja el (éppen a dugóban álltunk és gondolta, nyújtózik egyet, mert kicsit elgémberedtek a tagjai, miután 2000 kilométer óta úton voltunk hazafelé Olaszországból, úgyhogy kapd be kedves demagóg barátom), a Jani vezető ugyanis úgy döntött, nem haladunk eléggé gyorsan, neki meg sürgős baszhatnékja volt otthon vagy másutt.
magichoose (törölt) 2009.01.21 08:51:34
@polki:
1. tökéletesen egyetértek
2. részben értek egyet. Lehet, hogy te nem ugrálsz, de nem azért vezették be ezt a módosítást, hogy feltartsák a forgalmat, hanem hogy védjék azokat, akik még nem teljesen sajátították el a "szabadon értelmezett" vagy "életszerű" közlekedést (gyerekek pölö, iskolánál, szeretnéd, ha a nem életszerű harmincas övezetben a nem életszerű zebrán
átrohanó gyerekedet elütné egy 70-nel száguldó vadbarom, mintegy később lerázva magáról a felelősséget? Hm? Jaj, basszus, de rohadt demagóg vagyok má megint, kár, hogy ez az élet, megtörtént párszor, lassítás nélkül, ugye....)

3. Tökéletesen egyetértek, megtoldanám azzal a fasiszta ideológiával, hogy betiltanám a xenon-fényszorót, mert kifejezetten zavaró és balesetveszélyes...

4. Tökéletesen egyetértek.
magichoose (törölt) 2009.01.21 10:16:23
@kifordult_belek: ember, az érveid neked fogytak el, talán sose nem is voltak. És, valóban bizonyítottam, volt amúgy Suzukim is, szerettem is nagyon, csak sajnos egy idő után nem bírta, a Suzukisok meg ugyanannyira résztvevők ebben a streetfightingban, mint a pickupok és a SUV-ok, meg a digó pacik. A leállósáv meg sajnos arra van, hogy ha az embernek le kell állnia valami miatt (például vezetett 10 másodpercet úgy, hogy nem emlékszik vissza rá, mert valószínűleg elaludt, vagy gyanús hangokat észlel a kocsi hátulja felől, vagy balesetet szenved, vagy megáll megbeszélni a mögötte jövővel, hogy hol is kell lefordulni) és oda kisorol a forgalomból. Nem pedig a Janinak. Meg a streetracernek. Gyanítom, miattuk történt annyi baleset eddig az egysávos M0-n is, mert leállósávban akartak előzni, csakhát későn kapcsoltak, hogy bocs, itt nincsen ilyen:-) Iqharcosok.
Azért használok idézöjelet, mert én egy kicsit túlzásnak érzem az Izlandról megjelent híreket. Tény, hogy napjainkban komoly gazdasági gondokkal küzd az ország, de azért az, hogy az emberek megrohanják a boltokat stb...ezt így semmiképp sem mondanám. /Másfelöl személyes…..
Kérem szépen, a Comedy Central lendülete a webkettő irányába nem csökken, sőt, ő is beszálltak a "nép hangja számít" nevű társasjátékba, ami mostanában a kertévék kreatívjainak fontosabb kelléke, mint a Rolex óra meg a kokócsík a titkárnő seggén. Az RTL a…..
A Grave klinika Izzie nevű szőke medikáját alakító, kicst hisztis színésznő volt az utolsó, akiből az önkritikát kinéztük volna, koppant is az állunk rendesen ma reggel. Azt olvastuk ugyanis, hogy Heigl (akit a Roswell című idegen lényes sci-fi-ben ismerhettünk meg, nem mellesleg…..