Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MV

1 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Testimese Barbara 2019.01.11 16:59:00
Jó csaj volt, amolyan testes, de jó helyeken gömbölyded. Ő járt ki hozzám, a városba bevezető útnál szoktunk találkozni. Az én kocsimban történt a szex, a hátsó üléseken. A menetrend az volt, hogy először szopott egyet, aztán megdugtam. Hónapokon keresztül ment a dolog, a péntek este volt a…..
MV 2010.05.11 19:44:39
Vagy nagyon buta, vagy nagyon megfontolt. Rövid, gyilkos történet. Nem írtam volna meg a sztorit, ha nem poston belül lettem volna megkérve, de ha így alakult, hát legyen, extraként csak annyit tudok mondani, esküszöm, nem fake. A másoknál három-négy bekezdésre nyúló bevezetést…..
MV 2010.03.10 14:07:11
MV 2010.03.10 14:08:10
A Viasaton megy a Szex és New York maraton, mostanában volt az a rész, amikor Berger rávilágít Mirandának az igazságra, hogy miért is nem keresi az adott pasi. "Egyszerűen nem jöttél be neki." Van ilyen, de ahelyett hogy ezt megmondaná az egyik a másiknak, ilyen hülye…..
Üdv Mindenkinek!Örömmel értesítünk mindenkit, hogy sikeresen létrehoztuk a Mi miért az, ami? című blogot :) Pár szóban a blogról: nagy unalmunkban határoztuk el, én (Black) és kedves barátnőm (White), hogy csinálunk egy oldalt, ahol az élet nagy kérdéseire keressük a választ.…..
"Sokan hiányoltátok az olyan jellegű történeteket, ahol a szimpatikusnak látszó fiatalember egy teljesen oda nem illő verbális fordulattal elbarmolja a bimbózó románcot. Felvezetésnek volt minden, ami ilyenkor szokásos. Gyertyafényes vacsora, közös ivászat, hosszú séták,…..
Most azt hiszitek, szombatra valami megúszós poszt jön, de nem! Egy olyan nápolyi lekoptató szöveggel készültünk a szombat délután Nápolyba induló turistabuszon utazóknak, amivel semmilyen meglepetés nem érheti őket a nyaralás alatt. Szia Szakítósblog!Nálam ezek a közelmúlt…..
Fel a fejjel, de lejjebb az arccal! Innen a távolból ezt tudjuk tanácsolni olasz barátainknak, miközben nem átallunk fogadásokat kötni holland érzelmű haverjainkkal, hogy a végén az olaszok előrébb végeznek, mint a cseppet sem szimpatikus narancsmezesek.Van honnan felállni, az…..
Már megint ezek a fura nevek: Tücsök, meg Vihar meg Virágszál. Egyébként meg klasszikus felállás, a fiú szerelmes, a lány meg nem. Hiányzik a zazazu. Ez van. Mai idézetünk: "Figyelj, lehet, hogy a te masszázs módszered más mint az enyém, de akkor is fogdosni egy nő lábát,…..
Már a földrajz sem a régi, állapítottuk meg egy régi posztban, és most is újra meg kell állapítani, hogy Görögország és Hollandia mégsincsenek olyan messze, mint ahogyan azt az EU-ban hiszik. És ez a csávó kamuzásainak a legapróbb része, hisz a "kapcsolat" alatt,…..
Általános iskolás koromban imádtam az Édesvölgyi suli szerelmes ikrei című sorozatot - szigorúan könyvben, a sorozatot már kifejezetten utáltam. A lényeg, hogy már akkor sem értettem, hogy mi az hogy szerelmes ikrek? Egymásba szerelmesek? Ugyanabba a fiúba szerelmesek? Két…..