Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pokyvali

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Régen, amikor Albánia még nem a menő tengerpartjától volt híres, a nagyképűbb magyarok a durván lepukkant dolgok láttán reflexből albániáztak. Aztán volt romániázás is meg balkánozás-ázsiázás, aztán, ahogy máshol egyre szebbek lettek a dolgok, Szlovákia élhető állam…..
Most komolyan: hogy lenne már olyan rohadt nagy válság, ha egyszer egy sörre nem tudok beülni péntek este, mert dugig van minden kocsma?Ha akkora válság lenne, azt hiszem az első, amit visszafognék az értelmetlen pénzkidobás lenne. Például a szórakozás. Biztos összejönnék akkor…..
pokyvali 2009.03.28 16:43:47
@Gery Greyhound >: "ócsóbb, mint lemenni Horvátországba egy hétre" - ebben a nagy cudar válságban még csak nem is ajánlanak az utazási irodák pl. június közepétől egyhetes horvátországi utat. Ennyire reménytelennek érzik a helyzetet? (Pedig én, talán utoljára, lebzseltem vóna ott egy kicsikét - ki tudja, jövőre mi lesz?) Ők is azt gondolják, h mki kocsmába megy inkább?!
A TV2 napi sorozata a múlt héten a teljes lakosságban a 2. lett közvetlenül a Barátok közt első helyezése után, a 18-49 korosztályban pedig a 3., a BK és Az első bevetés című amerikai akciófilm után, amit vasárnap este adott az RTL Klub. A Top 2-3. helyezést mindkét…..
pokyvali 2009.03.25 07:31:48
@Farang: Ma már szinte minden nap megnézem, annyira 1et értek veled: NAGGYON jókat lehet röhögni rajta! Ez mindent visz! (bár talán nem ez volt a cél...) Nem csoda, h nőtt a nézettség :DDDD
Vastagbőr Napközis erőszak 2009.01.24 16:19:00
Öt, 10 év alatti fiú erőszakolt meg egy kislányt egy szegedi iskolában. Az eset a napközis foglalkozás közben történt.Basszus, amikor én voltam kisiskolás, soha nem történtek ilyen mókák a napközis foglalkozás alatt! Bár visszagondolva napközi sem volt a suli után, csak az…..
Helló-belló! Ma egy komment keül terítékre, amit pokyvali írt nekünk. Tessék megvitatni és  szorgosan küldözgetni nekünk a történeteket!*UPDATE: Kedves Olvasók! Új történettel legközelebb január 2-án jelentkezünk. Addig jó mulatozást holnapra és BUÉK…..
Szép napot  Mindenkinek! Az ünnepek alatt kissé eltunyultatok, ezért a megszokottnál kevesebb levél érkezett hozzánk. Észrevettem azt is, hogy sokan lusták emailt írni, inkább kommentekben mesélik el történetüket. Mindez természetesen nem baj, hiszen a hozzászólásokból is…..
A backdoor friss, hadd ne mondjam csípős szellemiségét sikerült plakátra csempésznie a mindent összeokádó állapolgárok megregulázására készülő londoni hatóságoknak. űalkotás üzenTegnap volt Index-karácsony, úgyhogy mélyen azonosulni tudok a műalkotás üzenetével. A…..
Amikor elindult ez a széria, az optimisták közé tartoztam. Bár eléggé zavart a korhatár 12 évre való levitele, ezzel az irritáló minisztárok és wannabe szüleik felbukkanása, de reméltem, azért valami maradt a régi, igenis veretes hagyományokból.Sajnos azonban nem sok. Az egyik,…..
w Roncsderbi 2008.12.01 13:50:00
Arra, hogy Szijjártó Péter hajmeresztő ostobaságokat beszél, nem illendő már rácsodálkozni; aki Szijjártó Péter szövegeit szóvá teszi, az gyurcsányista aknamunkás. Szijjártó Péter a párt lecsúszott slicce, nem illik rá ujjal mutogatni úri társaságban, sőt odanézni se. A…..
Nehéz, fogós kérdés ez. Talán "tűz galamb"(sic!) segít a megválaszolásában. Én nagyon szeretnék hinni a tulajdonosnak, és szívesen végignézném, ahogy az S8-as Audit leüti az útról. Szerény véleményem szerint ez csak akkor fodulhat elő, ha az Audi tulajdonosa…..
Egy korrupt Apeh alkalmazatottat fogott a rendőrség még szeptemberben. Erre persze az Apeh-nek is lépnie kellett valamit, meg is jelent a honlapjukon egy csodálatos prezentáció, "Az Apeh munkatársai elítélik a korrupció minden formáját" (szintén csodálatos) címmel. (PDF-ben…..
A hétvége általában a Tv2-é szokott lenni, szombat-vasárnap családi üzemmódba vált az ország, és ugye a Tv2 még mindig úgy él a nézők fejében, mint a közszolgálati kereskedelmi tévé. A családbarát csatorna. Arról már nem is beszélve, hogy vasárnap Napló, amit legfeljebb…..
comment:com Megbukott a Cápák 2008.10.16 12:14:00
Már áldozata is van a Tv2 őszi rohamának. Mármint a Tv2 oldalán. Az augusztus végén indított Cápák című vetélkedőt a csatorna ma szépen csendben levette a műsorról, fél hat előtt öt perccel már a Szellemekkel suttogó első epizódját ismétlik. Persze a kudarc nem meglepő,…..
w 220 felett 2008.08.18 06:00:00
A verseny jó, a verseny hasznos; remélem, kívülről fújja mindenki. Attól lesz egyre jobb és olcsóbb a minden, nemcsak a zenélős kulcstartó, hanem a biztosítás is. Miért? Mert a rosszabb elbukik. És hát izé, akkor abból vesztesek keletkeznek. Egy biztosító esetében egész sokat…..
A fenti kérdést a 14 éves Andika abban a pillanatban kapta, amikor először felment a chat.hu-ra. Válaszra nem volt ideje, azonnal új ablak jelent meg: [TI.James] Cia Wetközöl nekem camon feltöltöma telcsid 10000 forintal vagy adok 50 eurot!!!!!!! Bocs ha bunkó voltamSzerencse, hogy…..