Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dummer

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nagyközönség számára némileg váratlanul vége lett a Tejnek, ami ugye Pálinkás Tomi egykori Isten Háta Mögött-frontember zenekara volt. Szóval most már nincs ez a zenekar, Pálinkás van csak egyedül, és most már Atomki név alatt írja a dalait, ő is veszi fel egyedül, a keverés pedig Sándor Dani,…..
Az utóbbi időkben mintha a világ újra felfedezte volna a vikingeket és a hozzájuk köthető történeteket, mondákat. Ennek persze csak örülhetünk, hiszen az északi mitológia rengeteg érdekes és izgalmas történetet tartalmaz, maguk a vikingek erőszakos történelme pedig jó táptalajt biztosít mind a…..
Elősztori: van egy fura művész, valami lengyel hapsi, Jakub Rozalski, aki egy elképzelt fantasztikus világról festett képeket. "Történelmi fikció" manapság talán ez a hivatalos megnevezés. Az ő képei ihlették az alkotót, valami Jamey Stegmaier-t - akit nem ismerek - arra, hogy tervezzen erre a…..
dummer 2017.05.08 14:56:47
A játékfejlesztős posztsorozat második részében a fejlesztés különböző területeit szeretném röviden körbejárni. Szó lesz arról, hogy milyen szakemberek szükségesek egy játék elkészítéséhez, és arról is, hogy mennyire fontos a projekt mérete a fejlesztés szempontjából.     A játékfejlesztés egy…..