Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Borsodi betyár

2 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezzel a méltatlanul elfeledett játékkal egy deszki kocsmatúrával egybekötött kerékpározás (Tour de Szk) alkalmával bukkantunk, az egyik helyi becsületsüllyesztőben. Már ránézésre is annyira megteccett, hogy rögvest ki is próbáltuk találni hogyan is lehetne vele játszani, mert…..
Nem tudom mennyire közismertek ezek a bulismsek, nekem újak voltak. Plussz pont aki magára ismer egyben!Most a szeretőd lettem, vagy több, vagy kevesebb? Sok a kérdés tudom, de jobb tisztán látni mindenkinek...Leszarom, hogy hol vagyok, gyere értem!!! jajaja itt is nagyon fasza a…..
Asszem sokallok... Arany pillanatok 2008.09.07 23:02:00
Minden valamire való amerikás sorozat életében eljön egy jubileumi rész amikor is a korábbi részek sava-borsa révén némi múltidézésbe csöppenhetünk. A nyárnak egy zivatarosabb szakaszán amikor nem állt módomban alkohol-ősanyánk édes, másnapra megkeseredő csecsén csüggenem,…..
Naaszondja...Ha már egyszer SZMSZ, meg ilyen kemény dolgok, meg szigor, valamint meg is lettem szólítva közvetlenül, akkor kényszerűségből megnyilatkozom.Noha Tömzsi az elején megkérdezte, hogy lesz-e ebből post, és noha azt mondtam hogy nem -ami őt kellőképpen meg is nyugtatta-,…..
Borsodi betyár 2008.05.27 11:19:59
Megígértem Sepinek, ha képes lesz elcsábítani szombaton is inni, ez lesz a bejegyzésem címe. Hát kellett ez neked Sepi!? Ő pedig nem aprózta el olyannyira elcsábított, hogy egész napos ivászatot szervezett nekem. Péntekre nem túlzottan emlékszem, talán Gyuri nálam okosabb lesz…..