Regisztráció Blogot indítok
Adatok
iGzu82

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tarlós István nemsokkal azután, hogy felszámolta a gigadugót okozó budaörsi buszsávot, újabb ötlettel állt elő: a legalább két utast (tehát három embert) szállító autósok hadd használják a megmaradt buszsávokat, a főpolgármester ezzel az intézkedéssel csökkentené a…..
iGzu82 2011.06.09 18:46:59
@iGzu82: Mielőtt valaki megkérdezné, a költségeket a belvárosi pályaudvarok járulékos épületeinek eladásából lehetne finanszírozni. Mindhárom nagy pályaudvarra csak két sín futna be, egy oda, egy vissza, a többi terület értékesíthető lenne. Ha a Keleti környéke nem is annyira értékes terület, de a Déli és Nyugati pályaudvar járulékos területei elég jó áron eladhatóak lennének, miközben a főépületek bőven kiszolgálnák az utasokat.
iGzu82 2011.06.09 19:10:59
@gozos: A Stadionok / Pillangó utcai állomások között (M2) halad a Cegléd-szolnoki vonal. Átszállás ugyancsak nincs.
Tesco sajátmárkás tévét teszteltem. Tesco gazdaságosat. Technika márkájút. És nagyon tetszett. Lássuk a részleteket. Egy 47 centis HD Ready LCD tévéről van szó. A méreteiből adódóan nem a nappaliba való tévéről beszélünk, hanem egy kisebb, szobába, konyhába, erkélyre…..
From: Vas Piroska Date: 2010/03/21 Subject: A Mi Hétvégénk után To: Hegedűs Dezső   Kedvesem!   Megkezdem levelem írását, mint rózsa a nyílását!   Még mindíg beleborzongok, ha eszembe jut a Szombat Éjszakánk! A végtelennek tűnő, Csodás Összefonódás és…..
Nem is olyan rég egy igen érdekes siófoki sebességmérési szitut osztottam meg veletek, ott az volt a kérdés, van kereszteződés, vagy nincs. Gábor története egészen más, de ugyancsak a traffipaxhoz és a sebességkorlátozó táblához kapcsolódik. Utóbbi ugyanis jó ideig…..
iGzu82 2010.03.24 13:27:37
@Gringо: Aki a kanyar előtt satuzik annak teljesen mindegy milyen tábla van kint, aki viszont normálisan szeretne haladni, a szabályokat betartva annak azt hiszem túlzó a korlátozás. Egyébként két sávra szűkül a pálya (a leállósáv megszűnik), a lehajtó természetesen egy sávos és 270 fokos a kanyar :-D A többivel egyetértek és én is nagyon várom az átadást.
ági anyu: Na így korrekt a hozzászólásod és maradéktalanul egyetértek veled. Remélem a döntéshozók is törekednek ezen elveket figyelembe venni, mert a többség szerintem a szabályokat betartva szeretne közlekedni és nem teherként, akadályként megélni azokat.
From: Hegedűs Dezső Date: 2010/03/13 Subject: Felkelő Nap autóshétvége To: klubtatsu@klubtatsu.hu   Sziasztok!   A Klubotok által szervezett japánautós hétvégével kapcsolatban érdeklődöm. Nekem egy négy éves 3-as Mazdám van, a neve SZAR - de csak a rendszám miatt ami…..
Gyerektrend LEGO kocka gyerekből 2010.02.08 09:41:00
LEGO emberkés jelmez már volt itt a Gyerektrenden, most jöjjön kistestvére, ami ugyan nem annyira látványos, mint az emberke, de kicsit talán egyszerűbb a kivitelezése otthoni körülmények között és nem kevésbé lesz ütős az eredmény.A leírásban az alapja a jelmeznek…..
iGzu82 2010.02.08 12:21:29
Tudtad? Kreativitás elmélet! 14. 2009.08.10 14:05:00
Az olvasónak ismét azt a feladatot szánjuk, hogy találjon ki valami frappáns/ötletes/poénos funkciót, a lentebb látható eszköznek, és ossza meg velünk komment formájában. Nem feltétlenül a tárgy valós szerepére vagyunk kíváncsiak.  Ismét a dicsőségért, és a…..