Regisztráció Blogot indítok
Adatok
caeiro

30 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tanulj tinó! Pi élete 2013.01.05 23:47:47
          A tévében láttam először az ajánlóját, akkor figyeltem fel rá. Akkor úgy gondoltam, karácsonyi filmnek jó lesz, anyámat is elviszem, hadd legyen 3D-s élménye, ha már anno az Avatart kihagytuk. Amúgy is ritkán járok moziba, inkább…..
Tanulj tinó! Szuperhold 2012.05.06 00:52:00
Mivel ilyent nem látni minden nap, hogy a klasszikus kabarét idézzem :) Csak az a gond, hogy az én gépem ennél jobbat nem tud...   ..
      Idén sem sikerült. A Real Madrid megint nem jutott még csak a közelébe sem az annyira áhított BL trófeának. Pedig most lett volna esély a nyerésre, hisz a  Barca, a legnagyobb rivális kiesett a Chelsea ellen. A Real hiába nyert otthon,…..
Ha nem lenne elsőre egyértelmű, természetesen műkorcsolyáról lesz szó a továbbiakban! :) Az utóbbi idők egyik legjobban várt eseménye (számomra) a műkorcsolya EB volt. Szabályosan elvonási tüneteim voltak, a moszkvai VB nekem kimaradt (a japán földrengés miatt az oroszok…..
   A bögrés sütiknél nincs egyszerűbb a Földön: ez a változat szinte elronthatatlan, és garantáltan készen van fél óra alatt. Friss gyümölccsel még nyáriasnak is tekinthető, bár kalóriaszegénynek a csoki és a mandula miatt semmiképpen. Én nyírfacukorral készítettem, hogy a legnagyobb…..
caeiro 2011.07.28 19:09:23
Kedves Vero! Nem tudom, emlékszel még arra, milyen kíváncsisággal vártuk az X-akták folytatásának kikiáltott sorozat, a Fringe (magyarul ugye a hülye "Rejtély" címet kapta...) indulását. Igazán egyikünk sem volt elragadtatva az első részektől. Összegezve egy kicsit…..
Tanulj tinó! bétéká 2010.05.08 12:45:00
caeiro 2010.05.17 09:18:18
@Agent Vero: Túl sok esélyem a sikerre nincs, elképesztő mennyiségű az anyag. Van egy évfolyamtársam, ő most megy belőle ötödször! Nekem ez lesz az első büntetőből.
Az, hogy Pécs milyen romos, komolyan mondom már meg sem lep. Le kellett volna mondani ezt az egész kulturális főváros nevű marhaságot, mert ez így marha nagy égés.
Tanulj tinó! 220 felett... 2009.07.27 15:09:00
A Magyar Nagydíj hétvégéjén semmi más nem létezik a számomra, csak az F-1. Idén a szokásosnál előbb tartották a nagy eseményt, nem is értem, miért. Gondolom Bernie papáék azt gondolták, hogy ilyenkor a nép inkább "szánsájnolni" szeret és nem a képernyő előtt…..
Meghalt Jacko.   Igazából sajnálom, mert a gyerekkorom egy darabja ment el vele. Nem, nem mintha rajongtam volna érte, vagy ilyesmi. Egyszerűen ő is hozzátartozott ahhoz a zenei milliőhöz, amiben felnőttem. Az MTV a kilencvenes években tele volt a klipjeivel, nem lehetett figyelmen…..
Levelet hozott a posta, benne egy felháborodott kommentelő kérdésével: Érdeklődnék, hogy miután a mai (3.!!!) napon megvolt a magyar résztvevő soundcheck-je, miért nem foglalkoznak még mindig egyetlen írásban sem az adott műsorral? Erre többféle válasz is adható, a rövidebbik…..
"Nagy Krisztián, amatőr természetfotós vagyok. A mai túrám után a gyermekeim cicáiról készítettem néhány képet. Az egyik cica olyan aranyos volt, gondoltam elküldöm, talán elnyeri tetszéseteket" - írta nekünk Krisztián. A talán az nem talán, az biztos, ez a cica a…..
caeiro 2009.05.06 10:10:44
Diana, a tulajdonos azt írja, a Hope nevű állatot a legtöbb kutya és ember perzsamacskának hiszi. Egyáltalán nem csodálkozunk ezen. ..
"Ez a kis "bűbáj" már csaknem másfél éve jár rendszeresen az ablakpárkányunkra löncsölni (reggelizni, uzsonnázni stb, attól függően mikor éhezik meg). Már családtag. Ennek megfelelően hagyja magát fotózgatni is, bár több mint 100 felvétel után inkább már…..
A Miskolci Állatkertben az európai szürkefarkas utolsó képviselője eddig Nils volt. Ő, a maga tizennégy évével már bizony komoly veteránnak számít. Mellé érkezett Fanni a Plzeni Állatkertből. Ez nem csak azért fontos és érdekes, mert az állatkert szakemberei utódokban…..
caeiro 2009.04.04 10:47:27
@MacskoszKarrambosz: 17-18 éves majdnem felnőttekre nem lehet úgy vigyázni, mint azt gondolod. Ki is kérik maguknak. A másik: nem mondtam, hogy én is jelen voltam a kiránduláson, csak tanítottam a lányt. Időnként hallani ilyen őrültekről, akik bemásznak a vadállatokhoz, aztán csodálkoznak, ha a medve/oroszlán/farkas vacsorának nézi őket.
Vicces emberek melóznak a Fox-nál, akik szeretik megtréfálni sorozataik szereplőit. Az alábbi videókból kiderül, hogy szívatták meg a House, a Hell's Kitchen, a Dr. Csont és a Terminator TSCC szereplőit.     ..
Cukiság: Minden, Ami CukI Babacica 2009.04.03 13:33:00
A cicák a képen éppen tíz naposak, és bár a szemük még nincs kinyílva teljesen, már szinte lehetetlen elkapni őket egy nyugodt pillanatukban - írja a kép készítője...
Pasas gyónni megy, s miközben a papnak meséli, hogy különböző szörnyű dolgokat lát, flashback formájában mi is megnézhetünk egy példát erre a szörnyű dologra. A látomásban egy aktatáskás férfi száll fel a buszra, körülötte mindenki vidám és boldog, ahogy az a…..
Régóta halogatom, hogy a mai politikai helyzetről írjak.Most, a rendszerváltás 20. évfordulóján talán nem én vagyok az egyetlen, akinek az jut az eszébe, hogy sajnos nem jól sikerült ez az egész váltás! Akkoriban gyerekfejjel nem sokat értettem az eseményekből, és nem állítom,…..
A nap legjobb híre, hogy a magyar humorcsatorna május 1-től 24 órában sugározza műsorát, ami analóg és digitális formában is elérhető lesz. A csatorna közleménye szerint a zenekedvelőknek sem kell elszomorodni, mivel számos szolgáltatónál újra elérhető lesz a 24 órás VH1…..
Dex felébred a Miguellel közös gyilkolást következő reggelen tehát, és most még üdítő érzés, hogy van egy barátja, aki osztozik a titkában. Nade hamarosan beállít Syl, aki igencsak zaklatott, merthogy Miguel nem volt otthon az éjszaka, és azt állítja, hogy Dexszel volt. Sylt…..