Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Shihoin Yoruichi

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Star Wars Vállald, hogy Jedi vagy! 2011.09.22 09:25:00
Magyarországon is megjelent az a kezdeményezés, hogy a népszámláláson minél többen vallják magukat a Jedi valláshoz tartozónak. Egy Facebook csoport is alakult erre, hogy népszerűsítsék az ötletet.A Jedi valláshoz tartozás megvallása nem újkeletű, nagyon sok országban van arra…..
Shihoin Yoruichi 2011.09.22 15:23:35
@bucbuc: Szövegértési problémák. A Sith eredetileg egy a Korribanon élő törzs volt, akiket az oda érkező Sötét Jedik ismertettek meg az Erő használatával. Később alakult ki a Sith Rend, amikor már ideológiai alapon, az Erő sötét oldalának használóit nevezték Sithnek.
A Rule of Two azt jelenti, hogy egy mester-egy tanítvány,ezzel biztosítva, hogy a tanítvány elsajátítja mestere teljes tudását, akár túl is szárnyalva őt, nem azt, hogy a világon összesen ketten lehettek. A Darth pedig egy cím, mint a Nagymester, ki kell érdemelni.Csak mondom.

starwars.wikia.com/wiki/The_Sith
blastr..
Shihoin Yoruichi 2010.09.05 15:26:03
Critical Miss Retrómarketing 2008.05.20 07:38:00
Volt keleti blokkbeli országként nem lehet számunkra nagy meglepetés a régvolt márkák újraélesztése, ez megy a volt NDK-tól kezdve mindenhol: nálunk például virágzik a Tisza, a Balaton szelet, a Pilóta keksz, a Sport szelet, a Piroska szörp, a Dianás cukor, a németeknél a…..