Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mrdk

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Webisztán A Google új favikonja 2008.06.02 10:13:00
Múlt héten először az AdSense nyitóoldalánál lettem figyelmes arra, hogy a szokásos színes keretes "G" helyett egy kis kék "g" betű töltődött be favikonnak. Többekkel együtt először én is azt hittem, hogy egy phising szájtra tévedtem. De miután az ikont a…..
Elvileg csütörtöktől nem csak csekken, de közvetlen bankszámlára utalással is hozzájuthatunk AdSense-bevételeinkhez. Gondolom a közvetlen elektronikus bankszámlára utalás sokkal gyorsabbá (és olcsóbbá) teszi majd az AdSense-kifizetéseket. Gyorsabb, hiszen a csekknél jó sokat…..
Már csak pár hét, és itt az új iPhone. Közben egyre több szó esik arról, hogy miben is hozhat változást az Apple kütyüjének új verziója. Egyesek szerint a nagy áttörés nem az új fícsrökben, és mégcsak nem is a 3G-támogatásban lesz, hanem az árban. Mások szerint viszont…..
Nem volt elég, hogy verőfényben, ellenszélben kellett végigbringáznom a rakparton, a regisztrációnál ráadásul egyből közölték velem, hogy "biztonsági okokból" nem vihetem be a laptopot. Kérdeztem, hogy milyen biztonsági kockázatot jelent a laptopom, mikor még repülőn…..